Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 476
  • 695
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде там
Аз съм със слънцезащитата на Skin 1004 и съм доволна.

И аз използвам тази и съм много доволна.

# 391
Разбира се, че предпазва. Това е една от най-известните и продавани азиатски слънцезащити в световен мащаб. Азиатците просто постоянно усъвършенстват формулите си и ги правят все по-комфортни за носене на всяка кожа. Аз съм ползвала тази и много други с леки формули, с много бяла и чувствителна кожа съм и нямам никакви проблеми.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 09:22 от Meddyy

# 392
Взех си тази на Eucerin и въобще не съм доволна. Трудно се разнася, прави кир ефект на лицето ми след като го нанеса върху крема си за лице. ББ крема ми след нея стои на петна.
Досега бях със слънцезащитата на Skin 1004 и нямах такива проблеми.

# 393
При мен слънцезащитата на skin1004 изобщо не работи, за разлика от тази на Benton в синята опаковка. Последно взех на Avene-utlra sun fluid за чувствителна кожа и засега се държи добре. Нещо не мога да се разбера с корейската бяла козметика. Дори и т.нар. “велика” центела като съставка в продуктите не прави нищо за кожата ми, която не е претенциозна.

# 394
При мен слънцезащитата на skin1004 изобщо не работи, за разлика от тази на Benton в синята опаковка. Последно взех на Avene-utlra sun fluid за чувствителна кожа и засега се държи добре. Нещо не мога да се разбера с корейската бяла козметика. Дори и т.нар. “велика” центела като съставка в продуктите не прави нищо за кожата ми, която не е претенциозна.
Може ли да покажете слънцезащитният на Avène? Чудя се дали е същият ,който в момента ползвам от едни мостри ,които ми пратиха да пробвам. Харесаха ми много и ,ще си взема пълноразмерен продукт.

# 395

И аз го видях в пост във форума и реших да го пробвам.

# 396
Да ,абсолютно същият е ,който в момента имам на мостри. Много съм впечатлена.
За разлика от старите им формули ,които бяха тежки и мазни ,тази е лека ,попива бързо ,няма мазен филм. Ще си взема пълноразмерен продукт.На Avène другият ,който е против несъвършенства ,също е много добър.

# 397
Палзвам крем  Filorga - nutri filler и околоочния time filler eyes.
Единствените които не ми предизвикват дразнене и алергия.

# 398
Аз съм със слънцезащитата на Skin 1004 и съм доволна.

В редиците на доволните и приятно изненаданите, ако сравнявам цената с качеството. Преди три години замених познатите марки слънцезащита като започнах  с Естедерм и минах на Теоксан, препоръчани  от козметичката ми. (Естедерм ми изчисти пигментно петно  над горната устна в добавка със слънцезащитата, която ми осигуряваше, а Teoxane е всичко,  което съм търсила в един крем- антиейдж ефект, висока слънцезащита, без лъщене и кир ефект. Последния го нямаше предния път в аптеката, а нямах и грам остатъчно количество,  за да изкарам до доставка и взех този на Skin 1004 (с него пък работят лазер центъра, в който ходя). Откровено да си призная допада ми и то много. Няма го кир ефекта и онова неприятно, за мен, лъщене. Вероятно ще си поръчам и "моята" си слънцезащита сега за през лятото,  но поне за есенно-зимния период си намерих бюджетна алтернатива в лицето на този крем.

# 399
  • София
Напоследък ползвам предимно корейска козметика, но слънцезащита имам и на Eucerin SPF100,   нанася се много приятно и наистина предпазва добре.

# 400
Аз от години ползвам целогодишно Аvene B protect. Освен че е с фактор 50, има лек цвят и върши работа на ББ крем. На плаж също съм го ползвала и съм много доволна.

# 401
  • Варна
Аз няколко години бях с Биодерма, тази си взех на Ларош слънцезащитата анти-ейдж и пак Биодерма леко тониран. Слагам 50 фактор целогодишно.
Проверявате ли съставките? Аз все гледам в инсидекодера индексите.

# 402
  • Бургас
И аз от миналото лято съм на Аvene B-protect и съм доволна, хем не е мазен, хем покрива като фон дьо тен и като че ли не ми люти чак толкова ако отиде към очите, че от други направо се разплаквам

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 18:32 от bur02

# 403
И аз проверявам съставките с декодера, най-вече влизам направо в сайта. Слънцезащитата на Supergoop-Matte screen spf 30 също е много хубава, идеална база за грим, единственият минус е, че се сваля сравнително трудно.

# 404
Аз няколко години бях с Биодерма, тази си взех на Ларош слънцезащитата анти-ейдж и пак Биодерма леко тониран. Слагам 50 фактор целогодишно.
Проверявате ли съставките? Аз все гледам в инсидекодера индексите.
И аз съм с анти-ейдж слънцезащитата на Ларош. Много съм доволна, втора година си го купувам. Иначе дневен, нощен, околоочен в момента са кремове на Nuxe. След тях смятам да си взема Lumene. Четох хубави отзиви за марката, никога не съм я ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт