Събирам ли червени знаменца?

• 40 193
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 210
Дренчето е лекар по всичкология. Тя всичко лекува за месец. Смешка.
Не е запозната за какво става въпрос, но глей как важно се изказва или си мисли, че е важна  Joy

# 211
  • Paris, France
Чакаме да видим с каква лихва ще иска да му върне парите ако случайно даде на заем, с договор при нотариус, разбира се.

Аз въпросния бих го изгонила и с никакви тестове не бих се занимавала. Не си струва нервите.

# 212
Невенче, то да ти кажа тя за две години трябва да си иска пари от сметките.
Не трябва да е заем.

# 213
  • София
Като се влиза във връзка е нормално да е заради любов, привличане, секс. Като се излиза от връзка е нормално да е защото си разбрал, че човекът срещу теб е тъпак, който няма елементарно отношение към теб.

# 214
Като се влиза във връзка е нормално да е заради любов, привличане, секс. Като се излиза от връзка е нормално да е защото си разбрал, че човекът срещу теб е тъпак, който няма елементарно отношение към теб.
Същото мисля и аз. Не всичко е пари и опира само до пари.
Отношението на мъжа е важно, не колко има, а колко дава за теб. А най- често, тия с многото си цепят стотинката и правят дребни сметки, кой- колко.

# 215
Не ѝ трябват неговите пари, унизително е, не бих се молила никога.
Плюс за две години е загубила покрай него едни 10к, по 4-500 лв на месец.
Никакви разговори, планове, обещания и заклинания. Човекът не става. Никакъв шанс да се промени. Не и на тази възраст. По-зле ще става.
Яна, звучиш добре, интелигентна си, разбираш накъде вървят нещата. Кажи му " дарлинг, не се получава, сори, не ме кефиш. Събирай си багажа и чао." Толкова е лесно.

# 216
  • Paris, France
Невенче, то да ти кажа тя за две години трябва да си иска пари от сметките.
Не трябва да е заем.

Аз не бих. Не са се уговорили да плаща сметки и не е редно да иска пари за минали сметки, които е платила, макар и стискайки зъби, а после и скърцайки със зъби. За мене не е редно. Няма ред във връзката. Бих му казала:

" дарлинг, не се получава, сори, не ме кефиш. Събирай си багажа и чао."

И до седмица да се е изнесъл, че сега е сезон и идват туристи.

# 217
Да, тя авторката не е явно по уговорките.
А е трябвало.
Още след като е живял цял месец е трябвало да му каже - дарлинг, явно реши тук да живееш, тогава ще делим разходите.
Нещо което е напълно в реда на нещата и без значение в кой апартамент живеят.

# 218
Две години е живяла така, може да поживее още месец-два. Да му даде някакви финансови задачи - да мине през изи пей да плати сметките, да напазарува по списък, да купи нещо за дома.
Поне да види до край за какво става въпрос, а не да си мисли, че тя не е подходила правилно. Докато не се разочарова крайно, не мисля, че ще му покаже вратата.

# 219
Този човек не я обича въобще, освен, че е стиснат и егоист и използвач.

# 220
То пък в България едно разнообразие от черги, свят да ти се завие.

# 221
Яна, не знам дали четеш още Simple Smile но сигурно си разбрала, че тук не е мястото за подобни съвети...

Говори с човека без задръжки за всичко, което не ти харесва и те тормози.

Ако реакцията и отговорите не ти харесат, ще ти е по-лесно да приключиш, когато си казала всичко.

# 222
Тя също не го обича.

# 223
Според мен авторката иска дете и това я кара да търпи. Възрастта я натиска. Пак тепърва на 35 да търси, още година-две за опознаване, току-виж пак попадне на запъртък, още няколко загубени години. Много са тегави тези отношения с цел дете, бързо. Тук лесно се съветва да къса, но не знам каква е алтернативата. И той е наясно и я е хванал с тези уж сериозни отношения.

# 224
Дете може да до има и сама. Не го решила, не го е направила. Дори е по- добра алтернатива от това да е подобен човек.
Преди всичко е важното да си подхождате и партнирате, детето е следствие, с не причина.
Това да си с никого заради детето е най- разрушителното решение.

Според мен авторката иска дете и това я кара да търпи. Възрастта я натиска. Пак тепърва на 35 да търси, още година-две за опознаване, току-виж пак попадне на запъртък, още няколко загубени години. Много са тегави тези отношения с цел дете, бързо. Тук лесно се съветва да къса, но не знам каква е алтернативата. И той е наясно и я е хванал с тези уж сериозни отношения.

Общи условия

Активация на акаунт