Събирам ли червени знаменца?

• 40 207
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 195
  • Paris, France
Аааа, този не става за забавление. Мъжете за забавление не недоволстват от външен вид, начин на обличане, не пращат на фитнес и процедури, не карат да плащаме нежелани екскурзии. На този какво му е забавното?

За мене забавен би бил млад, добър танцьор, забавен, но започне ли да недоволства и да изисква да поемам цената на желани от него промени, които аз самата не желая, шут.

Тя не държи на него и май не е и влюбена. Писа, че няма да и представлява проблем да се раздели с него. Щеше да е гадно ако беше влюбена.

# 196
  • София
Този за забавление наистина не става. Мъж за забавление идва с бонус младост, потентност, приятно изкарване. Този идва с разходи и претенции. Освен това, фактът, че на някои жени, в някакъв етап, не им трябва мъж за друго, освен за фън, не значи, че това е така за всяка жена, във всеки един момент. Ето, тази си очаква сериозната връзка. И щом този не може или не иска да предложи нещо такова, няма какво да стои с него. Вече ако в даден момент реши, че иска мъж само за забавление, пак този не би бил опция Joy Той така е не разбрах за нещо да става.

# 197
С мъж за забавление трябва да ти е забавно - излизане тук-там, чук-пук, да те кара да се чувстваш хубава и желана, а не да те критикува и най-вече, да не ти бърка в джобчето.
Та не, този не е за забавление, самият той примамва авторката с фантазии за семейство, докато я използва най-безсърдечно и не я уважава.
Той е живял сам до преди това, знае кое колко струва, просто пести на неин гръб и когато срещне подходяща жена ще бие шута на авторката и ще развърже кесията да черпи новата с парите, които е спестил, докато тя го отглежда.

# 198
Той е живял сам до преди това, знае кое колко струва, просто пести на неин гръб и когато срещне подходяща жена ще бие шута на авторката и ще развърже кесията да черпи новата с парите, които е спестил, докато тя го отглежда.
Да, той самият навярно затова я обвинява, че си крие спестяванията, просто проектира върху нея своите стиснатост и страх да не го минат. Дефакто той е човекът, който "крие" пари. 😀

На мен ми е любопитно много дали върши някаква къщна работа, дали помага с грижите за кучето освен да си играят, или авторката и чисти, и готви, и пере за двама...

# 199
  • Out of the Mix
Ако не го обича, обичала, защо е седяла 2 (две) години с него?
Защо някой седи с някой без да го обича?
Удобен, да не е сам/сама?

Като се влиза във връзка е нормално да е по любов, привличане, секс.
Влизайки, ако не в началото, което не е за препоръчване, а да се изживяват първо емоциите, е удачно да се седне на масата и уточнят финансовите аспекти кой какво ще покрива и с какво ще допринася след заживяване заедно.
Размерът на доходите няма никакво значение дотолкова доколкото разберат ли се, добре ли им е, другото не е важно.

Ощетени е добре да няма, да не се чувства някой от двамата така.
Но затова се иска говорене и действия, обсъждане, диалог.

# 200
  • Далечният изток
Е, той все пак е на гости, как ще пере и ще чисти...

# 201
За две години можеше поне брак да предложи, на тези години. А не да говори за някаква имагинерна бъдеща къща и бъдещи деца. Авторке, искай му пари на заем и виж как ще реагира.

# 202
Хахахах тоя е много далеч от мъж за забавление. Мъжа за забавление не живее у вас,не ти яде храната, и не ти трупа сметки. Мъжа за забавление те води на ресторант/ест плаща/ после те изкъртва и си заминава и така до следващата седмица в деня, дето ти е удобно по графика. Ако има общи почивки - плаща всичко. Отделно е забавен, кефи ти се и със сигурност не прави коментари за дрехи и външен вид, освен комплименти. Пък ако нещо не те забавлява, адиос амиго.

# 203
Е, той все пак е на гости, как ще пере и ще чисти...

Две години гости и чука домакинята, "поклон" пред тази меркантилност.

Значи ако някой мъж изиска да правя еди какво си, да нося еди какво си, ще му свия сърмичките на секундата.
Като за начало ще го източа яко. Щом иска, той ще плаща. Веднага му го казвам, а не да се обяснявам като авторката -  ама аз нямам пари. Просто казвам това струва еди колко си, дай ми ги веднага и отивам. Бих избрала най-скъпите процедури - фризьори, гримове, за дрехи да не говорим ако има претенции. Ох, гардеробчето ми ще се позабавлява.
Разбира се като се позабавлявам и му поохарча парите, ще го разкарам. Не ми трябва някой, който така се захласва по-външен вид.И току виж съм го научила на някоя ценност.

# 204
Ако не го обича, обичала, защо е седяла 2 (две) години с него?
Защо някой седи с някой без да го обича?
Удобен, да не е сам/сама?

Като се влиза във връзка е нормално да е по любов, привличане, секс.
Има и нещо като инерция.
Струва ти се, че си влюбен. После събитията се натрупват.
Оказва се, че само ти се е струвало. Въвлечен си във въртележката.
На друг етап почваш да си задаваш въпроси. Но ежедневието те е повлякло.
Искрено се надявам авторката да се е осъзнала достатъчно и да спре с изхранването и отглеждането.

# 205
Ми на него му е забавно, живее на гости, жената си домакинства, плаща си всичко, за него остава забавлението. Сега че жените и мъжете имат различна представа за мъж за забавление не е негов проблем.

# 206
Ако повече от 6 месеца “хвърлям пари” по здравословен проблем и продължавам да смятам, че ги хвърлям, много сериозно ще се замисля за себе си - как първо да се справя със собствените си кусури и проблеми, после ще се занимая с тези на ближния/чуждия.
Нещо..много ви куца самооценката, девойки!
Колкото до господина от казуса - можеш да си го научиш, обаче едва ли ще се случи, тъй като сама себе си не успяваш да оправиш. Ако не приема кучето, следва или да го смениш с подходящ по този критерий, или да изчакаш, създавайки среда да се сближи с животното. То това ти е най-малкият дерт, всъщност.

# 207
Дренка пак нищо не каза, мина само малко жлъч да излеее. Ако за месеца не може да се реши даден здравословен проблем, човек да си тегли ножа, м?
Авторке, искай му 2 хиляди на заем. Ако иска да му ги върнеш, си поискай ключа обратно. Този надали иска семейство с теб. По скоро си му удобна, докато срещне правилната, тогава няма да кани на екскурзии, които много добре знае, че тя не може да си позволи. И ще й дава пари за дрехи, няма да чака тя да го храни, докато той пести. Че с това темпо, ще станете на 50, докато се стигне до къща, а децата кога, към 60? Хора, които искат, и по 2 деца на квартира гледат, вие при 3 апартамента не сте се събрали още, след 2 години, заедно.

# 208
Не е месец. Оттам нататък -  безсмислени приказки. Дали пък всеки ден не ги слушам тези работи с хвърлянето на пари за здравето, а? Ми, не ги хвърляй бе, дай да видим защо така смяташ и какво ти трябва да направиш, преди да връщаш топката - той това, той онова. Е, аз пък с такъв партньор не ща да живея.

# 209
Съгласна съм с Василиса относно това да му поиска пари назаем. Ей така за теста. Сигурна съм, че няма да го издържи.

Общи условия

Активация на акаунт