Събирам ли червени знаменца?

• 40 155
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Глупости. Има доста добри шансове за нов мъж, отколкото да си губи ценното време с този.

Хахаха... много добър виц посмях се. Я кажи ти колко добри и свестни мъже срещна след развода и защо все още си сама?
Размитат мъжете, които са добра партия за попрезрели жени пред менопауза пък и с деца. Точно такива жени търсят! Хайде да слезем на земята.
Ариел, прекаляваш. Аз и авторката имаме към 20 г разлика.

Ако съм срещнала някого, не бих го обявила във форума.

# 286
Тези мъже, дето ги е страх от жени в менопауза с деца, пак ще ги зарежат, когато вече са в менопауза и с деца. Намират се още мъже, които обичат и то ти трябва един, не на опашка да ти се редят. Всяко второ семейство е нещастно, щото нали последните влакове, ала бала и то се вижда по поколението, което създават, колко нещастие носят. Малко ще си го признаят обаче. Щастието е за смелите.

# 287
Абе не си умират мъжете за жени 35+, но в голям град има достатъчно свободни мъже на сходна възраст, с които има шансове.
Виж, с този няма шансове за нищо хубаво, той е егоист, че и разглезен, а не, че не се сеща.
Времето й е ценно в момента, хич няма какво да си обсъжда с този.
Няма изведнъж да стане щедър и отговорен.
Голяма грешка ще е с тоомъж, дори да започне да дава половината пак ще цепи стотинката на две, да се не мине.

# 288
Никак не прекалява Ариел, истинско чудо е, ако жена на 40, която не е склонна към компромиси си намери стойностен мъж. Rockstar, ти наближаваш 60 те? Само в такъв случай би имала 20 години разлика с авторката.

# 289
Не, да обясняваш как на 35+ шансовете са като на 20+ е комично.
Човек трябва да има реална преценка за себе си, а по мои наблюдения много жени наближаващи 40 откачат и искат "най-доброто" и ако не го намерят си остават сами.
Трябват много компромиси (и от двете страни), за да накараш една връзка в този възрастов диапазон да проработи, защото с остаряването хората си стават самодостатъчни и почти завършени егоисти.
Да - връзките на 30+ не са като връзките на 20+ и това определено не е нещо лошо.

# 290
Жените на 35+ не са толкова отхвърляни на база на наближаваща менопауза, защото обикновено докато я достигнат, минават поне още 15 годинки. По-скоро на база на това, че е леко съмнително защо са сами. В много от случаите е защото са били прекалено отстъпчиви и са си затваряли очите за червените флагове, докато не са си изгубили ценното време. Но в други случаи, защото изискват твърде много, а нямат реална самооценка и не са склонни на компромиси и си стават самодостатъчни.

# 291
  • София /Абсурдистан
То пък мъжете, особено след определена възраст, нали са цвете за мирисане…

# 292
Абе може и да да е леко неусетен по отношение на домакинските разходи, щото първо, нали не живеят постоянно заедно, второ, купува готова храна, и трето, нали обичал често да ходят на ресторанти, които той предполагам, плаща. Ама да се прави на разсеян за пари за лекарства, да й каже, че щом няма пари за Париж, той отива сам, или и той няма да ходи, да говори как ще заживеят заедно и ще имат деца, когато заедно си купят къща, при три апартамента, и че много добре знае, че Яна дава половината си заплата за ипотека на апартамента, за мен значи, че той изобщо не планира семейство с нея. Мъж, ако обича една жена, ще иска да я види красива и щастлива, а не да й прави забележки как се облича и изглежда. Явно тя му е временен, компромисен вариант, докато намери нещо по добро. Той на 35 може и някоя на 22 години да си хване. Докато при жените не е така. Жена на 40, да си хване първокачествен мъж, трябва тя самата да е уяу, и да има късмет. Така че действително да проведе сериозен разговор.

# 293
Всяко второ семейство е нещастно, щото нали последните влакове, ала бала и то се вижда по поколението, което създават, колко нещастие носят.
Абсолютно. Научих, че няма по-голямо прецакване за една жена от това да създаде семейство с грешния човек.

Аз съм по-млада от авторката, от голям град, винаги съм била в добри среди... И във всичките ми класове например да е имало макс 5 деца от щастливи и нормални семейства. Просто страшно много си личи. И в резултат всички млади хора, с които съм обсъждала темата, са станали предпазливи, защото са се нагледали на финансови проблеми, липсващи родители, зависимости, изневери, скандали, насилие от родителите си, или най-простото - техните да живеят като съквартиранти. Има нарастващ брой на млади, които въобще не искат деца, именно защото са расли в нещастни семейства.

Да, безумно тъжно е, че може да се окаже, че изборът е между това да си с някого, за да имаш семейство, колкото и неподходящ да е този човек и да имате силата да си вгорчите живота взаимно, или да си останеш сам/а.

Сега, не казвам, че при авторката ще е така (силно се надявам всичко да се развие най-благоприятно за нея!), но си е време за сериозен разговор...

# 294
  • София
На 35 може да е желана партия за по-малко мъже, но има и много мъже, които не са желана партия за младите жени, та нещата се балансират. Въпросът е да си направи сметка къде и с какво може да направи компромис. Защото с някои мъже си уж с мъж, а то всъщност с воденичен камък. Но ако авторката е готова на всичко, само за да не е сама, и не може да си гони интереса, няма никакво значение на каква възраст е, все на използвачи ще попада.

# 295
  • София
Никак не прекалява Ариел, истинско чудо е, ако жена на 40, която не е склонна към компромиси си намери стойностен мъж. Rockstar, ти наближаваш 60 те? Само в такъв случай би имала 20 години разлика с авторката.
Е, ок, около 10 г разлика. 😁

# 296
То пък мъжете, особено след определена възраст, нали са цвете за мирисане…
Те пък съвсем не са. Там е доста по-недвусмислено защо са сами над 40 - защото не стават за никъв ч*п.

# 297
А на какви екскурзии ходите?
До 2к или над 10к.

Не че има значение.
Влюбена си, ще си го къткаш, и все по зле ще става.
За теб.
Ползвайте ги тия мъже.

# 298
И пича ще избяга по тъча от сериозен разговор. Според мен той търси съвсем различен типаж от авторката, като визия имам предвид. Просто не я харесва достатъчно за постоянна спътница. Яна, освен за дрехите и процедурите, за килограми прави ли ти забележки? Че не се гримираш, че не носиш рокли, високи токчета? Щото надали един мъж ще прави забележки на гаджето си, че не е с маникюр и изкуствени мигли. Те такива неща мъжете не забелязват. Ако обаче ти ходиш с дънки и тениска, без грим, без прическа, и природата не те е на дарила с естествена хубост, а той харесва елегантни жени, си е проблем. Решил е обаче, че въпреки че не я харесва достатъчно, тя е добра, мила, интелигентна, и може да прекара известно време с нея, докато се появи подходящата. За това и не иска да влага нищо съществено във връзката. За това и тоя номер с къщата.
Ако един мъж наистина обича една жена, бърза да се ожени за нея, да живеят заедно, да имат деца, а не я мотае с години с празни приказки, как един ден ще заживеят щастливо. А до тогава времето си лети...

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 17:37 от Прекрасная Василиса

# 299
Последните дни като ходя на плаж, ми доста влюбени двойки виждам и 20 + и 70+ и еднополови и двуполови, т.е вижда се в поведението им едно такова спокойствие, което дава една връзка с човек, с който си в мир и вътрешен и външен. Надали на всички 70+ това им е първата връзка, така че... който търси намира. И друго ми е направило впечатление, доста разводи на хора 60-70+, когато на жената в повечето случаи и е писнало да слугинства и пере, и е решила да си почине, и макар и късно гледа малко от малко да си навакса изгубеното. Ама е по-добре да не се стига до там.

Общи условия

Активация на акаунт