Събирам ли червени знаменца?

• 40 120
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 450
  • Далечният изток
Няма да ви бъде...
То условности, изисквания, условия, срокове. Започнат ли да се насилват нещата, не се ли получават с лекота, няма да отиде дълго. А и най-важното - тук няма чувства. Само интереси и последни влакове. Сори, ама това виждам.

# 451
  • Out of the Mix
Симпатична ми е Яна до момента на това, че явно обича и иска да задържи връзката си, търпелива е, дава
шансове, разсъдлива е, замисля се, кротка е.
Осъзнава, че никой не е идеален, и е инвестирала все пак не малко време и ресурси в нея.
Също разбира, че връзката и всичко е и пари, разходи, и така и така все ще се дава, било единият, било другият, просто в различни конфигурации и за различни неща.

Наистина на 35+ вече, защото времето лети седни сама за себе си и си вземи решение искаш ли дете, или не, защото още 2-3 г., и после не се знае, може да е безумно трудно, дори да не си вече с този, а да срещнеш "идеалния" за теб.
Финансите ще ги натъманите, но другото...
Не е задължително нищо, но си изясни за теб.
Хора, мъже, жени, връзки много и тепърва, без значение с кой къде.
На 35-40 човек си е съвсем млад и тепърва има много какво да променя, надгражда и т.н.
Бих казал най-хубавите години, фертилни не, но за всичко друго да.

# 452
Ами аз дете знам дали искам, то не е нещо което имам да изяснявам със себе си. Не искам, ако не намеря подходящия човек до себе си. И искам, ако го намеря и все още съм в такава възраст, че да мога. Ако не мога примерно, с инвитро не бих се занимавала, не ми е толкова зор детето. Щастлива ще съм и без, пък ако имам - супер. Лично за себе си говоря, разбира се.

Така че, аз по-скоро искам подходящ за мен партньор. Затова не гоня някакъв биологичен часовник, въпреки някои от коментарите които бяха назад Simple Smile

Да добавя: не го бутам защото съм се разбързала за деца, а го бутам защото не искам да живея в отношения-бардак и искам да видя на какво е готов. Пое отговорността да заживеем заедно и да помага, така че да видим ще си държи ли на думата.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 09:02 от Yana23

# 453
На 35+ човек вече доста трябва да внимава с кого си губи времето. На тях двамата кусур ще им е дете обаче. Това за къщата да го разправя на старата ми шапка. Да почва да строи, щом му е зор. Дядо ми навремето сам си е построил къщата с двете си ръце и без да взима по еди колко си бона заплата. И не само той. Масово е било така тогава. А днешните хубавци масово пръста си не мръдват, докато не им е вързано в кърпа всичко. Ама то пък като е вързано, защо да го мърдат. Искрено ме е яд какви пардухали и марди са се навъдили напоследък. Щом едното куче му е проблем, представям си дете. Тогава пак сигурно ще я пита, защо не е с маникюр.

Яна...при живеене заедно не се говори за "помагане". Помага домашната помощница. Той като твой партньор и съжител трябва да поеме всички отговорности за домакинството, хайде да не изброявам какви са те.

# 454
Аз съм на 32 Simple Smile Той е на 35.

# 455
Него не го мисли. Той и до 50 може да реши да се потрива. За теб сега е момента за читав партньор и семейство.

# 456
Дано да удържи на обещанията си.
Дай си обаче срок на себе си докога той трябва да влезе в пътя.

# 457
Даден е. Ще се преместя при него и ще гледам държи ли на обещаното до края на годината.

# 458
В първия си пост пишеш, че сте в средата на 30 те, сега стана на 32, а никоя жена не се представя за по- възрастна отколкото е. Както и да е, да не издребняваме. Всичките тези взаимоотношения, още с избора на партньор, който печели добре и има апартаменти, всички тънки сметки как да получиш повече без да даваш много, всички тези финансови претенции не водят до нищо добро, само до изгубени години в неудовлетвореност. И е така, защото няма любов. А като няма любов остава надцакването.

# 459
Ха ха, прочетох ъпдейта.
Ами авторке, на бас се хващам, че ще те четем отново.
Личи си, че си се хванала за този като удавник за сламка.

Идеята да си дадеш апартамента под наем е добра.

# 460
Значи всичко е ок, спасихме още една връзка.Blush

# 461
  • София
.........Предложи да си разпределим домашните задължения и да покрива част от сметките, включително изцяло за пътуванията и излизания.
........ не знаел че имам нужда от това и трябвало директно да му искам......

Вие сте заедно не от вчера - а, той ПРЕДЛАГА да си разпределяте домашните задължения, сметки и тн, това не идва ли естествено по време на връзката. Много уговорки.. все едно не се познавате..
Не те познава, не се е интересувал от това как ти се чувстваш, какво искаш - затова не е знаел, че имаш нужда. Защото не го вълнува. Сега го вълнува, за да закрепи положението + коментара му за бъдещето. Ти искаш да чуеш това - той ти го казва. Струва ми се, че ще е до време. Дано греша.

Като цяло - нормално, следва пик в отношенията ви, после ще има спад. Така се играе играта от тези хора Simple Smile Пикове и спадове, дава ти това, което искаш, после бам.. Щом сте го решили, ок. Много внимателно следи, пусни си радарите, антенките и каквото имаш, слушай всяка дума - равна ли е на действие, дори за дреболии.

# 462
Яна, аз също смятам, че няма да ви бъде, но подкрепям идеята ти да дадеш последен шанс. Не за друго, а защото като си тръгнеш окончателно, ще знаеш, че си направила всичко по силите си и вече наистина ще си приключила с този мъж. Усещам те, че иначе мнооого дълго ще се питаш дали не си сбъркала като си си тръгнала и това ще повлияе много негативно на следващите ти връзки. Наистина дай си още няколко месеца и след това много сериозно си помисли защо си привлякла и задържала такъв типаж в живота си. Убедена съм, че ще осъзнаеш доста детски травми.
Колкото до детето - права си да изчакваш и не слушай глупости, че вече ти е време и след още 2-3 години може да имаш проблеми със зачеването. Медицината е достатъчно развита, а и жените могат да зачеват и след 40 г. Да оставим настрана въпроса, че жените не сме крави за разплод, та непременно раждането на дете да е най-важното.

# 463
За мен авторката губи ценно време.
Сетил се миличкото да поема от битовизмите.
Битовизмите са задължение на живущите авторке.
За сметките също си проличава каква циция е. И безсрамник.
2 години ти вися на врата.
Ако го е направил неусетно,щеше да каже той сега да поема сметки за известно време.
Но той пак цепи на две.

# 464
Мхмм...Значи, докато е пребивавал у нея, сметките е плащала ТЯ.
Сега се местят при него и ще делят Simple Smile Ами, какво да кажа. Който може да си прави сметката, си я прави.
А кучето? Космите?

Общи условия

Активация на акаунт