Събирам ли червени знаменца?

• 40 015
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 540
Много черни флагове, а авторката сякаш просто не иска да започне нов живот сама. Съгласна съм, че след 30 и няколко вече всеки започва да търси стабилност и не му се започват нови отношения, да се хвърляш в дълбоко и т.н. НО, ако в началото на връзката (на тези години, не на 20) е толкова трудно всичко, представям си какво ще е, когато леко си поомръзнете. Или когато финансите ви намалеят (да не дава Господ). В един живот всичко се случва, сега сама казваш, че няма за какво да се притеснявате. Но все пак нямате планове заедно и не ви се получава...
Представи си да имате репродуктивни проблеми, някой да се разболее, да останете без работа...Лично на мен той не ми вдъхва надежда и на твое място нямаше да чакам няколко месеца, а щях отсега да започна начисто. Успех!

# 541
  • Out of the Mix
Не съм съгласен.
И на Яна коментирахме дефицитите.

# 542
2 години не са нищо,започнала е връзка на 30,кое е сложното да я прекрати?!
Като стане на 40 хубаво ще се огледа,че свят ще й се завие,тогава ще си вземе поука от протакането.

# 543
Доста са май червените флагове тук някак си тази връзка ми се вижда натоварваща, безсмислена и не много нормална. 
Подобно нещо няма да търпя някой да ме контролира и да ми казва какво да правя и как да живея..

# 544
След 37 страници съвети,се е провел един разговор! Резултата все още е нулев т.е. сме както бяхме. Чакаме 90 страница,тогава сигурно ще е следващия разговор.

# 545
Да, единствената промяна е, че ще сменят жилището.
И че той щял да дава малко за сметки Joy

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 11:14 от Елора

# 546
  • София
Малко е рано да се каже ще има ли промяна. На мен ще ми е интересно авторката да пише след няколко месеца. Да, нещата са тръгнали зле за нея, не е получила желаното и нужно отношение, но и тя сама е постлала да е така. Следващите месеци ще са решаващи дали има шанс да получи нещо различно.

# 547
Ще пише, ще пише...

# 548
Елора, защо злорадстваш... Удоволствие ли ти прави ако някой страда или завиждаш, че въпреки всичко си има "Другарче"...

# 549
Къде видя злорадстване? Joy
Ти не си добре.

Гладна кокошка, просо сънува.
Joy

Хайде жалките си опити за анализ да си ги запазиш за себе си.
А иначе аз такова "другарче" не пожелавам никому. Та не знам какво има да се завижда, да се злорадства.
Предвид липсата на самоуважение на авторката, ще търпи доста дълго време и ще дойде отново.
Това не е злорадстване, това са факти и логически заключениия от поднесената история.

# 550
Явно Яна в момента се пренася у принца и няма време да отговори.
Факт е, че не сме в нейните обувки и интерпретираме взаимоотношенията им през нашата призма.
Може пък да заживеят дълго време в разбирателство и щастливо мирно съвместно съществуване.
Но пък ще е интересно да сподели резултата от обещанията.

# 551
Обещавам да споделя Simple Smile

# 552
Е, само хубави неща ти пожелавам авторке, ама там където играят тънки сметки, няма любов, да знаеш.

# 553
Дано се нанесе с кучето, за да видим как ще го дресира на негова територия. Също може да го тества мъжа да не му плаща половината сметки, дали ще я гони с касови бележки, за да се издължат? Шегата настрана, скептична съм за тези взаимоотношения, дано греша.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 22:30 от So close

# 554
Дано се нанесе с кучето, за да видим как ще го дресира на негова територия. Също може да го тества мъжа да не му плаща половината сметки, дали ще я гони с касови бележки, за да се излължат? Шегата настрана, скептична съм за тези взаимоотношения, дано греша.

Съгласна съм за сметките.
Това ще е хубав тест.
Да се нанесе и един лев да не даде.
И като поиска, да му каже - аз две години си мълчах и не ти исках, сега ти ще плащаш 2 години Joy

Общи условия

Активация на акаунт