Събирам ли червени знаменца?

• 40 151
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 300
Абе на 70 е време за внуци, не за деца.

# 301
На 70, стига да си в добро здраве, е време да си гледаш кефа и спокойствието, със или без деца/ внуци.

# 302
О, дори много по- рано е време да си гледаш кефа. Децата да са живи и здрави и да си гледат децата. Баба и дядо да им се радват само.

# 303

А той за какво пести на нейн гръб? За още едит апартамент?

Откъде да му знам бръмбарите в главата.
Има много хора изкарват много пари, но са стиснати. Може да потърсиш. Примери бол.
Но този не е стиснат към себе си, а просто използвач.
Да взима 1200 и да се прави на ударен, но той взима много повече.

Също така ако ще си събира багажа авторке, няма какво да му даваш срок, той си има апартаменти.
На секундата.
Но пък ако имаш толкова зор да си си с мъж,първо опитай. Направи списък с изисквания и му връчи.
Тогава ако се запъне - адио.

Колкото до това, че държал на семейството. Той семейство няма. Това са празни приказки.
Той не знае какво е семейство иначе нямаше да се държи по-този начин.

Но това, че си имала нужда от лекарство и не можеш да си го позволиш и той  е замълчал, показва какво лайно е. И точно заради това, трябва да му биеш шута.

Но пък ако все пак държиш да си с това подобие на мъж изискай през следващите две години той да плаща всички сметки.  Да го видим какво ще каже..

# 304
Ох, колко глупости! Хората на 35+ са много по-осъзнати и знаят какво искат и какво не. Повечето са минали през някакви житейски ситуации .
Аз не съм търсила след развода ама си ме намериха! И съм с дете! Разведох се на 32г , със сегашния ми партньор се запознах на 34.

# 305
  • Paris, France
Ох, колко глупости! Хората на 35+ са много по-осъзнати и знаят какво искат и какво не. Повечето са минали през някакви житейски ситуации .
Аз не съм търсила след развода ама си ме намериха! И съм с дете! Разведох се на 32г , със сегашния ми партньор се запознах на 34.

Прекрасно, но си с дете, не ти тиктака часовник и не мислиш за къщи, общи домове и семейство и ти личи. Rockstar и тя. След поява на дете повечето жени го слагаме на първо място и мъжете слизат по-долу в списъка. Да не кажа излизат.

Много жени познавам, за които прекрасния живот с мъже е започнал след 35г, след развод и дете. Намират лесно мъже, да. Това го забелязах още на 24-25г. Аз - красива мома и ми се лепяха дърти и грозни ергени, искащи брак и веднага дете, женени, търсещи извънбрачна връзка, измекяри, питащи не търся ли с кого да си деля наема и не искам ли помощ с ипотеката, а най-добрата ми приятелка - на 34-35г с дете, с доходи 1/4 от моите излизаше с ергенчета, които строяваше да и плащат детегледачките, парцалите, да пълнят хладилника, гардеробите и да я водят по Малдиви и Кариби ..... с детето!!!!!!! Върхът беше общ познат, доста заможен, на 45г, овдовял наскоро без деца, който ми предложи брак. Викам му, че съм много млада, мома и не се виждам в брак и не обичам деца. Питах го защо не е имал деца с покойната. Искали, ама тя не можела да има. Аха, значи тя го ползвала млад, а аз да ида да си правя стрии. Питах го защо не предложи на приятелката ми и да гледат нейното дете. Оооо, той чужди деца не искал, а и тя на 35г можела да не може да има деца, а и купонясвала и едва ли щяла да иска друго дете. Остана си сам мъжът.

Тя беше питала гаджета не може ли да ме запознаят с някой приятел. Можели, ама съм била много млада и добро момиче, а приятелите им искали просто да си ходят с някоя, но не и да ги вързват да гледат бебета. Аз нито брак, нито деца исках. Самият факт, че бях мома и млада отблъскваше млад плейбой типажа, обаче точно те имаха ресурсите и чара за връзка и дете. Много от тези мъже почват връзка със самотна майка на шега, привързват се и остават с нея.   

Майка ми също имаше много ухажори след развода, дори когато живеех при нея. Като чуят, че не ще да се жени, не ще деца, ела и гледай! То ергени, то по-млади с 10 години, всякакви.

Авторката не може да скрие желанието си за брак, семейство, общ дом, дете и мъжете я виждат като отчаян, безплатен обяд. Не е достатъчно строга.

# 306
Невена, аз това го писах в отговор на тези, които казват, че не можеш да срещнеш мъж след 35+ години.
Авторката не мога да я разгадая какво мисли.

# 307
Дали  ще срещне, дали няма да срещне, ние тука не сме пророци.
Но да кажеш на жена да седи зорлем в отровна връзка, щото била на 35 е слабоумно.

# 308
Дали  ще срещне, дали няма да срещне, ние тука не сме пророци.
Но да кажеш на жена да седи зорлем в отровна връзка, щото била на 35 е слабоумно.
+1

# 309
Кога ще заживеем заедно?
Кога ще имаме дете?
Кога бюджетът ни ще стане общ?
Ето, въпроси за авторката, с които ще получи дупка под формата на бягащ мъж във вратата си.
Не ги задава, защото знае отговора.

# 310
Съвсем го отписахте господина. Явно авторката е по-оправна, а той по-пасивен и си крета. Това не значи, че ако му тропне с крак няма да се размърда. Да приложи някой друг женски номер от руската школа, стига го е жалила. За къщата според мен нямат стимул и двамата, при наличие на 3 апартамента, едно дете би им дало стимул.

# 311
Кога ще заживеем заедно?
Кога ще имаме дете?
Кога бюджетът ни ще стане общ?
Ето, въпроси за авторката, с които ще получи дупка под формата на бягащ мъж във вратата си.
Не ги задава, защото знае отговора.
Не е така точно:
Затова и твърди че иска да имаме къща някой ден. Но нямал парите сега да си я позволИМ.
Всеки път като заговорим за общо жилище, намира кучето за извинение. Преди мен е имал многогодишна връзка с жена която ми се струва че е бутала доста и двамата. Мотивирала го е постоянно, сега той търси мен все да му давам отговори за всичко. Бизнес идеи, какво ще правим, къде ще живеем - никога не е сядал да каже "ок, искам това и това, ти как смяташ?". Все казва че и двамата трябвало да обсъждаме нещата, но чака всъщност аз да решавам проблемите.
Тя си ги задава, ама вместо дупка има "някой ден", "в близкото бъдеще", "в момента ми пречи X" - и тъй.

Добре, че има оправни жени на тоя свят, ей. Аз не съм много от тях и с един такъв съвсем ще затъна. 😀

Serene__, да, обикновено става така, че единият човек във връзката дърпа юздите, а другият е по-пасивен. Само че като пробва да го юрне:
Мисля си как ще имаме деца един ден и той няма да може да се справи с трудностите, или ще иска да пътува и ще настоява да се случва независимо от ситуациите. Държи на своето и компромиси няма. А с деца, животът не е черно бял. То и без тях не е.
По-пасивните често компенсират с умения да изслушват, да правят компромиси, да се съобразяват с нуждите на другия... Тука нищо. Той, като много мъже в днешно време, не иска да си разваля рахата за нищо.

# 312
Да, това е като във вица за маняна и яваш-яваш. Много иска и държи на семейството, ама няма желание. Яваш-яваш.
Скрит текст:
Каква е разликата между испанското “маняна” и турското “яваш-яваш”?

Испанецът:
– “Маняна” – това означава спокойно, ще станат нещата, я утре, я вдругиден, я след седмица-две, без да се бърза.
Турчинът:
– “Яваш-Яваш” е нещо като испанското “маняна”, но не е толкова прибързано.

# 313
  • София
"Аз имам цели, но не съм си поставил срокове за изпълнението им" казваше един бивш.

# 314
Имах колежка, която имаше късмета или нещастието да роди рано. Беше на 23, а детето й вече беше на 5. Няма да ви кажа как високомерно гледаше на жените над 30 без деца аууу. И какви коментари бяха. Все едно е достигнала апогея на живота си - без да осъзнава, че просто е имала късмет мъжът й да не е боклук и да са все още заедно (за което между другото гаранция никаква няма).
Та така... никоя жена на 30+ не си е пожелала да е сама или бездетна на тази възраст. Понякога просто е мал шанс.

Общи условия

Активация на акаунт