Професия учител - 19

• 46 167
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Колеги, писмените изпитвания трябва ли предварително да бъдат заявени? Всеки път ли?

# 706
  • Майничка
Колеги, писмените изпитвания трябва ли предварително да бъдат заявени? Всеки път ли?
Не, само класни и контролни. Писменото не е пълен учебен час (е, може да е 38-40 мин.).

# 707
Колеги, има ли някой от вас анализ на входно ниво по английски език? Може ли да погледна вашия, за да видя имам ли пропуски в моя?

# 708
Здравейте, колеги има ли тук в групата някой, който се е явявал за придобиване на 4 ПКС в ТУ Варна?

Здравейте, аз се явявах миналата година. Ако мога нещо да помогна Simple Smile
Писах Ви на лично.

# 709
Здравейте , има ли такива от вас, които са водили или ще водят групи за занимания по интереси? Имам няколко въпроса да задам, ако може на лично съобщение. 🙂
Питай.
Колко часа трябва да имам в тематичния план? Колко ученика е минимума в група? Имам 11 деца, не знам ще ми разрешат ли.

# 710
4 ПКС в ДИУУ минал ли е някой скоро? Ще му пиша на ЛС. Има ли такива?

# 711
Днес се явих за 5 ПКС.
Изнесен изпит, организацията е от синдикатите, за да не се налага да пътуваме до София.
Носете си разпечатана разработката на урок + 1 снимка. На гърба на снимката се пишат имената, входящия номер и пкс, за което се явявате. /ДИИУ към Софийски университет/

Конкретен въпрос по частите в урока не са ме питали. Да кажа за кой клас, темата, методите. И какво според мен е най-трудно за учениците в тази тема. Няма и 5 минутки. Изпитващите бяха много усмихнати и добронамерени.

# 712
Да, благодаря. За 4 ПКС там обаче е развиване на тема. Иначе ещна 5-то ПКС знам и аз съм била. Интересувам се от 4 пкс как протича ?

# 713
  • Върху лъчите на Слънцето.
Здравейте , има ли такива от вас, които са водили или ще водят групи за занимания по интереси? Имам няколко въпроса да задам, ако може на лично съобщение. 🙂
Здравейте! Може да ми пишете.

# 714
Не, само класни и контролни. Писменото не е пълен учебен час (е, може да е 38-40 мин.).

А понеже съм отскоро отново на работа, всичко се приема различно. Минали са години. Дали са им много 12 въпроса като за писмено изпитване , няколко с абв и другите да допълнят понятие.

# 715
Да, благодаря. За 4 ПКС там обаче е развиване на тема. Иначе ещна 5-то ПКС знам и аз съм била. Интересувам се от 4 пкс как протича ?
Аз пиша  за колегите, явяващи се на 5, които се чудят как протича. Споделям моето впечатление и как е минал изпита.
Конкретно за Вас:
Колежка се яви днес на 4.
Предварително, на обучението, им бяха посочили две теми от конспекта. Тя си беше разработила темата предварително и си я носеше.
Раздали са им пликове с подпечатани листа и са ги оставили да пишат. Казали са им минимум 7 страници. При предаване са ги питали по коя тема са писали, нея са я питали същото като мен- къде най-много децата се затрудняват при усовояването на новия материал. Темата е била за текстови задачи в начален етап.

# 716
Аз пиша  за колегите, явяващи се на 5, които се чудят как протича. Споделям моето впечатление и как е минал изпита.
Конкретно за Вас:
Колежка се яви днес на 4.
Предварително, на обучението, им бяха посочили две теми от конспекта. Тя си беше разработила темата предварително и си я носеше.
Раздали са им пликове с подпечатани листа и са ги оставили да пишат. Казали са им минимум 7 страници. При предаване са ги питали по коя тема са писали, нея са я питали същото като мен- къде най-много децата се затрудняват при усовояването на новия материал. Темата е била за текстови задачи в начален етап.
Това в ДИУУ ли? Моят изпит тан е след две седмици. За какво обучение става въпрос? Да не се бъркате с 3-то пкс

# 717
Гети75, не се бъркам!
Когато се записа за 4ПКС, колежката си плати и обучение  с 1 квалификационен кредит /води се подготвителен курс/, на което им обясниха какво, кога, как и защо.
За 3 се изисква едногодишна професионално-педагогическа специализация. Аз никъде не съм споменала такова нещо.

# 718
Гети75, не се бъркам!
Когато се записа за 4ПКС, колежката си плати и обучение  с 1 квалификационен кредит /води се подготвителен курс/, на което им обясниха какво, кога, как и защо.
За 3 се изисква едногодишна професионално-педагогическа специализация. Аз никъде не съм споменала такова нещо.
Да, така е. Много странно защо на мен не са ми казали, че мога да запиша обучение с кредит. както и да е, мерси много за информацията ☺☺☺

# 719
Питай.
Колко часа трябва да имам в тематичния план? Колко ученика е минимума в група? Имам 11 деца, не знам ще ми разрешат ли.
При нас са 80 часа, групите са от 8 до 12 ученици.

Общи условия

Активация на акаунт