Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 267
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 105
Нюх на хрътка, харесва ми Heart
ИВ
Я да ви питам нещо. Тази:
Скрит текст:
... прилича ли ви на тази:
Скрит текст:

Ауткаст, ❤️!

# 106
  • София
И набързо да споделя: снощи с популярен цитат от сериала "Две Могили" ми намекнаха, че още почти нищо не сме били разгадали от новия сезон на ИВ:joy:

# 107
Започвам да си мисля, че си от продукцията. 😁
🤣🤣🤣 Нищо общо нямам с нея.

# 108
И набързо да споделя: снощи с популярен цитат от сериала "Две Могили" ми намекнаха, че още почти нищо не сме били разгадали от новия сезон на ИВ:joy:
Кой е цитатът?

# 109
  • София
"The owls are not what they seem"

Едит:
Все повече почвам да си мисля, че има нещо съмнително тук:
1. Снимка правена някъде 25-26 Юни (точно когато им правеха проверките от РИОСВ):

2. Снимка на същото съоръжение от 17-и Юли (сори за повторението):

Някой да открива разликите?

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 10:33 от dido2k

# 110
Пуснаха трейлър 5 племена са. От където и лилавите цветове. И ако сметнем какво се пишеше в темата 3 явни,1 скрито и 1 отпаднало в началото.
Така се връзват и двата спойлера до сега.

# 111
  • София
Ето бързи скрийграбове (не се вижда много добре но все е нещо).
Трейлъра го намерих във ФБ страницата на ИВ:

Червените и лилавите нямат знамена на тези снимки

# 112
Точно си избрах да бъда за лилавите и май ще излезе, че те първи изчезват Confused

# 113
И аз точно влизах да пиша, че по НОВА върви реклама на ИВ - 5 племена и 3 “чисто нови” арени.

# 114
  • София
Ама как само нацелих тайминга JoyJoyJoy
Вчера за първи път видях лилавите варели и пуснах снимка, днес рано: намигване че има още нещо което не сме видели и хоп: 2 часа по-късно официален трейлър.Sunglasses

# 115
В този район сега има и и пожари. Не мисля че са много нещата, които имат фенове, които биха си рискували така живота.
Замислете се за горките участници, че в тези условия правят битки, и то точно в най-горещите часове... на мен днес ми се наложи да изляза за малко в 10 и щях да припадна.
Абсолютно, това е най-добре да се снима Септември примерно и да са по-добре облечени, отколкото на 40 градуса да се пържат. Толкова ми е жал за тези хора там.
Иначе предполагам, че към края може да ги “слеят” и затова да се появяват нови цветове.

# 116
  • София
Абсолютно, това е най-добре да се снима Септември примерно и да са по-добре облечени, отколкото на 40 градуса да се пържат. Толкова ми е жал за тези хора там.
Иначе предполагам, че към края може да ги “слеят” и затова да се появяват нови цветове.
Един сезон се снима някъде 2 месеца и малко. Значи ако почнат Септември биха свършили горе долу началото на Ноември (дори и края на Октомври да е пак е същото). Нощите тези месеци стават вече студени. Нали никой не си мисли че Тупарев и с-ие ще се одрусат да им купуват якета и други топли дрехи на робите (опс: участници)?
Пък друго си е да припадат хората по арените. Чувам, че тази година е имало немалко такива случаи, сега дали ще ни ги покажат както направиха в с4 (но скриха във 5-и) предстои да видим.

# 117
През лятото и денят е най-дълъг, има шанс за по-дълги снимки.
Кво като е 40 градуса.

# 118
  • София
Ей, забравихме да кажем, че и този сезон имат кастинг битки за All Starts

# 119

Тази обградената в червено  е май Рени /от Рени и Сузи инфлуенсъри/

Общи условия

Активация на акаунт