Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 249
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 065
dido2k, битката между червени и зелени (дърпане на въже), която потребителка беше гледала и наснимала, помниш ли кога беше, че не ми се рови назад. От  тази битка изскочиха "Поли Пилева" и Анита. Е, и Радо, ама той се оказа Раду. 😁
На 24 юли Миряна още е била в играта.

# 1 066
  • София
dido2k, битката между червени и зелени (дърпане на въже), която потребителка беше гледала и наснимала, помниш ли кога беше, че не ми се рови назад. От  тази битка изскочиха "Поли Пилева" и Анита. Е, и Радо, ама той се оказа Раду. 😁
На 24 юли Миряна още е била в играта.
На 25-и Юли (четвъртък) се е провела.
Ето това е точния цитат:
Цитат
В четвъртък имаше номинационна игра - зелени срещу червени. Червените бяха 6, а зелените 5. Микяй Наим е един от участниците в червения отбор. Димо викаше името му и визуално приличаше на него. Микяй играеше срещу Радо, а другите имена, които чух са Ани и Поли (Пилева?), като Поли май е капитан на зелените.
Тук според мен Ани е всъщност Анжи

на симката червените изглежда че са 4 мъже и 2 жени (едната от които е Малвина), а на другата косата й е вързана на опашка. От зелените разпознавам и Виктория (няма друга толкова висока).
Аз тук започвам да се съмнявам да не би Раду да е останал сам петел във зеления кокошкарник Joy

# 1 067
Има ли някакво инфо кога и как отпада Димитър? От по-основните герои май само за него не се знае нищо.

# 1 068
Има ли някакво инфо кога и как отпада Димитър? От по-основните герои май само за него не се знае нищо.
Да,кажете нещо за него,май и той отива на блатото.А после,ще се спаси ли?

# 1 069
  • Другата България
Абе Мери, ти ме уби! По имена, по седмици, по дати Joy Още малко и репликите им ще кажеш, страшни източници имаш!
Blush
Това са източници, доказали се в годините още от сезон едно, събра ни Юлиян Златев. Blush
Буквално и образно казано. Тогава много хора ме мислеха за луда, пишейки всичко за преигравания ТРИ пъти финал, сгрешената задача на Веско и т.н. Докладваха ме, триеха ме....и сега ме докладват, затова се чудя да продължавам ли да ви казвам кога какво и що. Blush После пък ме разнасяха, че преписвам от тази в основната тема...абе карай, важното е потребителите да са доволни. Всеки по различен начин. Blush

Относно Димитър, за всички, които питаха - не се връща от блатото.
Относно Гривните - някой и това питаше - съвсем целенасочено не търся инфо за там, защото следя формата, и засега не искам да знам кога какво и кой. Всичко, което знам, е прочетено тук, и то са основно предположения.

# 1 070
  • София
За Гривните, знам че Петя не печели, ама това и не е някаква изненада. 😁

# 1 071
"Относно Димитър, за всички, които питаха - не се връща от блатото."

Sob

# 1 072
Merri_An, Крамарска връща ли се от блатото?

Наистина ли Раду в един момент остава единственият мъж в племето на зелените?

# 1 073
Калоян не е ли от зелените. Или той отива другаде.

# 1 074
  • София
Калоян не е ли от зелените. Или той отива другаде.
Не знам със сигурност. Тази 5-мата в зелените тогава имаме 4 потвърдени: Раду, Виктория, Анжи и Пелипенко.
Ако приемем че Караолис е отпаднал, то тогава остават Силвия и Калоян, като един от тях би трябвало да е на блатото (или в друго племе) по време на онази битка с въжето

# 1 075
  • Другата България
Merri_An, Крамарска връща ли се от блатото?

Скрит текст:
Наистина ли Раду в един момент остава единственият мъж в племето на зелените?
Не.

# 1 076
От това блато май вече ,който отиде няма връщане назад.

# 1 077

Човекът от ФБ се е върнал😉

# 1 078
  • София
Скрит текст:
Човекът от ФБ се е върнал😉
На същото място писаха и че тази със никнейм Pinkerbell (или нещо от този род) влизала на мястото на Рени, ама ще видим

# 1 079

Да ,за тази има писано ,че ще влиза на мястото на Рени ,незнам.

Общи условия

Активация на акаунт