Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 190
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
От промото изглеждаше, че зелените са загубили залога, да не би тези мъдри глави да са заложили против Момчо?

# 1 111
  • София
От промото изглеждаше, че зелените са загубили залога, да не би тези мъдри глави да са заложили против Момчо?
Е, чети по рано в темата , вече е писано:

Зелените печелят /тази седмица/ залога от кастинг битката и наградата е да изпратят някого от племената на блатото /изпращат Димитър/ и да спасят някого от там /връщат Миряна и тя отива при жълтите на мястото на Димитър/.

# 1 112
Има ли списък кои са всички на кастинг битки тази година?
+ Мартин Елвиса печели ли неговата?

# 1 113
  • София
Важното за мен е, че Кралев и Благо няма да се върнат от блатото.

# 1 114
Някой знае ли нещо за Бягство към победата?

# 1 115
  • софия
Е каква игра трябва, че Митака да не е пръв?
Кръста?
Значи същото като с Цецо ще е! Trollface
Да му се не види - Митко и Силвето ще отпаднат от блато - язък, аз с удоволствие ги гледам. На арената най- вече, но и социално си ги харесвам, нищо че не им е силата. Grinning

# 1 116
Хм, каква ли врътка е станала, та след отпадане на синята Наталия Стан да иде при жълтите и да изрита Крамарска.

# 1 117
Вчера в БТВ+ беше качен по погрешка епизода от тази вечер на Гривните и човека, който отпада довечера по медицински причини е Еляса. Колелото избира Тренера, който избира Марина, Рената, Ванеса и Шериф за игра. Шериф печели играта от дузпи и взима гривните. Във втората игра Ванеса и Рената си помагат и Ванеса побеждава като Марина остава с една гривна. Еляса си дава 4-те гривни на Рената и колелото избира Миро и дотук свършва епизода Grinning БТВ трябва доста сериозно да си проверяват нещата, тъй като за втори път им се случва да лийкват епизоди/интервюта след гафа с интервютата на Надежда и Магдалена преди последния епизод на Ергенът да бъде излъчен. Simple Smile

# 1 118
Те и в промотата пускат яко спойлери, така че аз го отдавам на див непрофесионализъм при някои от звената. Все пак е голяма продукция и доста неща трябва да се координират. Все пак това не е оправдание - истинско престъпление е да направиш такъв гаф

# 1 119
  • Буркина Фасо
непрофесионализъм в едно звено, в друго .... ама има и режисьор, който би трябвало да хване нередностите.
що не допуснат случайно някои пикантерии ?
някои от колектива не могат да пишат свободно в тукашната редовна тема (в спойлерната не им се ще) и за това си отмъщават с промотата  Smiley

# 1 120
Уж непрофесионализъм, ама още няма никакво надеждно инфо за финалистите. За разлика от ИВ, където уж профита, ама знаем почти всичко;)

# 1 121

Това е от ФБ.Мисля ,че този човек е давал верни коментари там.

# 1 122
Как отпада Димитър? Преди или след Благо и Кралев?

# 1 123
  • София
Днес кой печели капитанската?

# 1 124
Скрит текст:

Това е от ФБ.Мисля ,че този човек е давал верни коментари там.

Тези коментари се появяват във фб след като бъдат  написани първо тук. Дори споменаването на Цецо го имаше на някоя от предните страници и че ситуацията се повтаря. Няколко пъти вече ми прави впечатление, че този човек преписва от тук.

Общи условия

Активация на акаунт