Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 148
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 125
  • софия
За съжаление и МериАн потвърди за Митака. Спойлерите 'и досега са верни. Hug
И аз таЯ мижава надежда да не е вярно, ама само ей така, за спорта.... Cry

Пп.Да, голямо преписване пада

# 1 126
  • София
Венци влиза ли изобщо?

Ех, яд ме е за Димитър, харесвам го на арената. Силвия явно и тя ще е заточена? Ако е така, пак ще се гледат тромави женички на финал.

# 1 127
Да. Тук четох,че още днес влиза

# 1 128
Може и да е споменато, но да съм пропуснала.
Знае ли се кой взима наградата? ( Може и на лични).
Някъде ми се мерна името на Добрин, но дано не е той.

# 1 129
  • София

А в кое племе ще е и докъде стига? Той си е праволинеен и ми се струва, че с когото започне да играе, няма да се отметне.

И аз бях чула за Добри, в първите епизоди даже се зарадвах. Но взе да ми олеква с всеки изминал епизод, та се надявам да ми е била грешна информацията.

# 1 130

А в кое племе ще е и докъде стига? Той си е праволинеен и ми се струва, че с когото започне да играе, няма да се отметне.

И аз бях чула за Добри, в първите епизоди даже се зарадвах. Но взе да ми олеква с всеки изминал епизод, та се надявам да ми е била грешна информацията.
Влиза в гордите,но не съм попадал на информация до къде стига

# 1 131
А кой влиза в Гордите? Някоя жена ли?

# 1 132

Бяха писали вече,че влиза Венци,но не се знае до къде стига.Относно финалистите също е писано кои са-Мартин,Раду,Добрин и Гешев.Мартин или Добрин печели

# 1 133
Скрит текст:

Бяха писали вече,че влиза Венци,но не се знае до къде стига.Относно финалистите също е писано кои са-Мартин,Раду,Добрин и Гешев.
Мартин или Добрин печели
Рязко се разочаровах. Но ако това са финалистите, има резон някой от тези двамата да спечели.

# 1 134
Е, нали се гонят помежду си  на съвет. Най-вероятно гонят на съвет най-силните, за да имат шанс да влязат в племената. А и то след време ще започнат да ходят на блатото и не толкова силни.
Очаквам тази вечер Венци да влезе в племената и племето да изгони Димитър, защото е силен. Иска ми се Венци да прати Кралев при Благо, да са си заедно.

Би трябвало за някакво време да имат имунитет, после ако са силни играчи - би трябвало да си спечелят място обратно … освен ако игрите са направени за друг ?!

# 1 135
Вече е ясно че Анита си тръгва от блатото защото Стан влиза със сигурност другата седмица май при сините.

# 1 136
МериАн, ще сготвят ли Митчето, както миналата година сториха с Цецо? И той ли се е опълчил на правилата?

# 1 137
Борисенко влиза ли в играта

# 1 138
Борисенко влиза ли в играта
Бяха писали по-рано... Не, не влиза.

# 1 139
Ех много ме е яд за Димитър. Не го харесах в началото, но сега ме е яд адски!
От споменатите за победители никой не харесвам. Дано пък ми се смени мнението ( за Алекса и Рълев не ми се смени, ама...)

Общи условия

Активация на акаунт