Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 140
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 140
  • България
Ники Николов беше казал, че един играч е злодей, после се завръща към доброто и малко след това отпада. Дали не е Бистра и да отпада заради ухапване от бълха? Само спекулирам.

# 1 141
Ники Николов беше казал, че един играч е злодей, после се завръща към доброто и малко след това отпада. Дали не е Бистра и да отпада заради ухапване от бълха? Само спекулирам.
Нали са се връщали към края на снимките?
Аз си мисля, че единият злодей е Гогов или Дзами.

# 1 142
Спрямо това инфо никъде не видях да се споменава четвъртия финалист

Само Раду, Добрин и Мартин

По нагоре по темата някой писа четвъртия е Гешев, но дали е така

Ето така ми изглеждат нещата по племена като по-нататъшно развитие:

"Дръзки":
Гешев, Микяй, Маги и Деси - финална седмица; Павел отпада малко преди обединение; Наталия и Светлин(ех епичен дуел ще бъде срещу Добрин) отпадат скоро (седмици 4 и 5)

"Силни":
Раду (финал), Калоян и Анжи - финална седмица; Силвия отпада малко преди обединението; Виктория и Пелипенко остават поне до седмица 7 и поне една би трябвало да е влязла във фазата с 2 племена; Караолис изглежда отпада в седмица 6; Миряна не се връща при зелените и вероятно отпада преди фаза с 2 племена (6-та или 7-ма седмица)

"Горди":
Добрин - стига финал; Малвина стига фазата с две племена (червена); Благо, Димитър и Кралев затъват в блатото и може би не излизат от там; Крамарска може би и тя затъва на това блато;

"Храбри":
Мартин стига финал; Стан стига фазата с две племена(червен); Венци влиза при Жълти (и най-вероятно стига фаза с 2 племена); Борисенко, Галя и Анита не излизат от блатото

Микяй става червен докато са още 3 племена: може би е изпратен на преди това на блатото и се спавява бързо
На битка от седмица 7, от човек гледал я на живо има инфо: че Червени по това време на 6, а зелените 5, което би трябвало да означава че един между Калоян и Силвия не са при зелените по това време. Останалите ги потвърждават снимки и свидетелски показания.

Благодарности на Мери за изчерпателната информация (вярвам и занапред ще дава нова), но ето това не ми се връзва малко от седмица 5:
"От Блатото влиза Стан и изпраща там Крамарска."
Значи нали преди това отпада Наталия, т.е Стан би трябвало да влезе при сините и да прати някой от тях на блато. Или пак ставаме свидетели на поредната промяна в движение на правилата

# 1 143
  • София
Спрямо това инфо никъде не видях да се споменава четвъртия финалист
Досега не е имало случай на финала да са четирима, така че не знам откъде се взе това за четирима финалисти Joy

# 1 144
Добре значи:
1. Анита отпада от блатото - остават Стан, Борисенко, Димитър и Благо
2. На следващата игра Стан влиза - връща Крамарска + Борисенко, Димитър, Благо - Крамарска е с имунитет - кой отпада от тримата мъже другата седмица? (може би Митко, за него се пишеше, че е скоро)
3. На по-следващата - Кралев идва на блатото след емилинация. + Крамарска и двама от Борисенко, Димитър и Благо. Кой отпада тогава? След отпадането би трябвало да остават трима като те са Кралев и още двама?

Не мога да схвана математиката, че всички отпадат от там? Някой би трябвало да се върне? Дори даже двама, освен ако ПАК няма някаква врътка

# 1 145
  • София
Не мога да схвана математиката, че всички отпадат от там? Някой би трябвало да се върне? Дори даже двама, освен ако ПАК няма някаква врътка
И още по-объркващо става заради онази снимка на кръстовете където са 3 жени (едната от които е със син екип) и само един мъж Joy

# 1 146
Здравейте някакви спойлери за Биг Брадър ?

# 1 147
Здравейте някакви спойлери за Биг Брадър ?
То ще е в реално време, така че нямаме нищо. Изловили сме само Анджела Ташева (ОнлиФенс модел и инфлуенсър), че влиза, аз разпознах и една рапърка Коколеа, която е голяма скандалджийка, но може и да е просто някоя, която прилича на нея.

# 1 148
Някакво инфо кога Рената ще си ходи от oстрова?

# 1 149
След като става Гадже на Киро, значи ще изкара поне до някакво обединение..

# 1 150
Как Гадже на Киро? Не го очаквах.
Четох, че Берке и Биляна не са заедно вече.

# 1 151
Кои са на съвет днес?

# 1 152
# 1 153

И тази седмица си тръгва...

# 1 154
Как Гадже на Киро? Не го очаквах.
Четох, че Берке и Биляна не са заедно вече.

Бяха на сватба заедно. Имаха снимки в инстаграмни се гушкаха.

Общи условия

Активация на акаунт