Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 193
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 050
Скрит текст:
Тръгне ли си Грозденка ще имаме по-добър ориентир.
Както и да го смятам обаче, 10-11 август е поне един етап преди финала, така че добра новина за хейтърите на гимнастичките и БиБе (тоест всички освен тях самите).
На 10-11 Август финалът е вече минал и хората вече са се прибирали по домовете. Сано издаде точно тогава с един пост че се прибира при внучката си (писал съм го по рано):
P.S. "Островитяните" са приключили снимките и днес би трябвало да се прибират в бг (Сано още вчера е постнал да го чакат с внучката)
От там броите 54 дни (колкото са снимали и потвърдено от Н.Н.) и излиза някъде 18-19 Юни като начало на снимките.
А и нали писахме, че точно вечерта на Мимо когато го избра колелото е било пълнолуние (което е точно на 22.06) - по добър ориентир от това няма да намерите. Днешния епизод на Гривните се пада някъде около 01.07.
Тоест, какво излиза? Че Бистра и Мая са стигнали до финала???
Това откъде излиза? Никъде в цитата не го пише.

След като четворката е летяла към БГ след датата, на която е бил финала, изглежда логично да са останали в играта до последния възможен момент.
Едва ли са си направили половин месечна екскурзия из Филипините, след като са приключили в играта.
Но ако имаш инфо и за Гривните, сподели моля те 😊

# 1 051
Merri, а откъде дойде това, че Миряна се откупува с грошовете и праща на блатото Полипенко ?!

# 1 052
  • София
След като четворката е летяла към БГ след датата, на която е бил финала, изглежда логично да са останали в играта до последния възможен момент.
Едва ли са си направили половин месечна екскурзия из Филипините, след като са приключили в играта.
Но ако имаш инфо и за Гривните, сподели моля те 😊
Първо, били са доста повече от 4-ка и са летяли със различни полети.
Тук също се изпуска един друг важен момент. Играчите не приключват в играта на равномерни интервали.
Това че в момента сме във "бавната" фаза, и само един (+/-още един) си тръгва всяка седмица, нататък темпото ще се вдигне, като най-бързо ще отпадат във финалните епизоди.
Ето бързи сметки: имаме начални 30 плюс 2 допълнителни = 32-ма
Фаза 1 е 7 седмици в които 1 редовно отпадащ и доколкото знаем поне 2-ма извънредни. Да кажем че в края на тази фаза ще останат 23-ма. (тук вече сме в средата на сезона а само 1/4 са си тръгнали).
След това ще имаме "ускорение", но аз лично не очаквам повече от 2 да си тръгват на седмица. Да кажем 5-6 седмици ще е така, т.е за финална седмица ще имаме 10-ина все още в играта. Тези последни епизоди най-вероятно се снимат в рамките на 3-4 дена макс. Ами никой няма да остане половин месец след излизането си, но пък със този сложен транспорт: лодка, после 16-часа автобуси: ясно е че няма един по един да ги пращат, ами на групи от по 4-5 човека.
И това означава, че ако Бистра и Мая са на последния полет, то те са останали доста дълго и са стигнали най-малкото почти до края, но няма никаква гаранция че са завършили във топ 3 (нито че не са).

# 1 053
А знаете ли кога си тръгва Микяй? Много ми е симпатичен.

# 1 054
  • София
На 4-и Декември Joy

# 1 055
От ФБ -Галина си тръгва днес след гласуване .

# 1 056
И стават две жени на "диванчето". Wink
"Диванчето" отново "проговори".

# 1 057
  • София
Което поставя въпроса кои точно са тези трите от тази снимка:

който успее да ги разпознае, ще почерпя Joy

Само дето няма топ 4.
А топ 3. Sunglasses
Тук под топ 4, се има предвид полуфиналистите, предвид тази снимка (която е правена един ден преди финала) и на нея се вижда трасе само за 4:

докато 5-тата Анжи я потвърдиха вече няколко човека, че отпада на елиминационна битка по-рано (на която случайно или не има стрелба с прашка, която вече знаем й е "най-силната" страна Joy )

# 1 058
На снимката по-горе ,едната Червена в средата ми прилича на Анита ,а другата Червена -Крамарска

# 1 059
  • София
На снимката по-горе ,едната Червена в средата ми прилича на Анита ,а другата Червена -Крамарска
А синята коя е тогава?

# 1 060
Много се радваме, че Венци влиза в играта.

Един последен въпрос Мери. Ще върнат ли Митачето в Играта или е пътник от блатото?

# 1 061
А синята коя е тогава?
Синята на Малвина я правя ,но тази в средата се двуомя между Анита и Силвето .

# 1 062
Абе Мери, ти ме уби! По имена, по седмици, по дати Joy Още малко и репликите им ще кажеш, страшни източници имаш!

# 1 063
  • София
Ето така ми изглеждат нещата по племена като по-нататъшно развитие:

"Дръзки":
Гешев, Микяй, Маги и Деси - финална седмица; Павел отпада малко преди обединение; Наталия и Светлин(ех епичен дуел ще бъде срещу Добрин) отпадат скоро (седмици 4 и 5)

"Силни":
Раду (финал), Калоян и Анжи - финална седмица; Силвия отпада малко преди обединението; Виктория и Пелипенко остават поне до седмица 7 и поне една би трябвало да е влязла във фазата с 2 племена; Караолис изглежда отпада в седмица 6; Миряна не се връща при зелените и вероятно отпада преди фаза с 2 племена (6-та или 7-ма седмица)

"Горди":
Добрин - стига финал; Малвина стига фазата с две племена (червена); Благо, Димитър и Кралев затъват в блатото и може би не излизат от там; Крамарска може би и тя затъва на това блато;

"Храбри":
Мартин стига финал; Стан стига фазата с две племена(червен); Венци влиза при Жълти (и най-вероятно стига фаза с 2 племена); Борисенко, Галя и Анита не излизат от блатото

Микяй става червен докато са още 3 племена: може би е изпратен на преди това на блатото и се спавява бързо
На битка от седмица 7, от човек гледал я на живо има инфо: че Червени по това време на 6, а зелените 5, което би трябвало да означава че един между Калоян и Силвия не са при зелените по това време. Останалите ги потвърждават снимки и свидетелски показания.

Благодарности на Мери за изчерпателната информация (вярвам и занапред ще дава нова), но ето това не ми се връзва малко от седмица 5:
"От Блатото влиза Стан и изпраща там Крамарска."
Значи нали преди това отпада Наталия, т.е Стан би трябвало да влезе при сините и да прати някой от тях на блато. Или пак ставаме свидетели на поредната промяна в движение на правилата

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 12:53 от dido2k

# 1 064
Микяй,някой беше писал,че е шесто място,Анджи пета,ако е вярно това което съм прочела.

Общи условия

Активация на акаунт