Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 324
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
На Шабленска тузла бях миналата седмица, не знам къде може да е това ново стопанство, но около къмпингите, бунгалата и двата ресторанта не съм видяла. Пък и е доста населено, за да са там, според мен.
Ето от друг ъгъл и малко по-завършено като конструкция. Не знам къде е точно, то авторът на този пост (както и на десетина други) много изглежда, че е от екипа:

# 136
Това "стопанство" ми изглежда новопостроено.
Поне навесът + няколко новички фургона.
Скрит текст:
Тук не е достроено, а даже има и стълби.
И аз съм набарала хора от екипа на ИВ. Бих добавила и този... на лични, разбира се. Wink

Издирала съм сигурно и половината екип на Острова. 🤣 Но те са по-дискретни. Wink

# 137
  • София
Това "стопанство" ми изглежда новопостроено.
Поне навесът + няколко новички фургона.
Този навес на "стопанството" си го строят от екипа (и на другите места където са били досега са ги строили и затова си приличат) Grinning
Просто им правят някъде местенце, където от племето да се събират и да си "говорят" Grinning

# 138
Бисер русимов поства в инстаграм, може да му е приключило участието вече.
Също, 40 участника.

# 139
  • София
Бисер русимов поства в инстаграм, може да му е приключило участието вече.
И аз това бях забелязал още в предната тема. Само, че аз го видях във ФБ, там има една страница "Танци с Бисер Русимов", в която беше постнал на 19.Юни че влиза в ИВ и си пожела да се върне чак Септември, но след това има постове от 27.Юни.
Също така си мисля, че е ето този от снимката на лилавите:

# 140
Те чуха, че в гривните са 30 и давай и тука на кило 40. Нормално да махнат бързо едното племе, то иначе е негледаемо... Как да запомни 40 човека , една седмица визитки ще гледаме.🤣

# 141
  • София
Те чуха, че в гривните са 30 и давай и тука на кило 40. Нормално да махнат бързо едното племе, то иначе е негледаемо... Как да запомни 40 човека , една седмица визитки ще гледаме.🤣
Е не чак една седмица визитки, по скоро три поредни дни може би: първият епизод ще бъде 6-ти Септември (петък), след това ще имат най-вероятно епизоди и в Събота и Неделя преди да започнат нормалните цикли с териториални, капитански, номинационни и т.н.
И като стана дума за териториални, днес потвърдено е имало териториална (най-вероятно последната преди обединиението, освен ако няма изненади). Което значи, че в Събота (27.07) се очаква разтуряне на 1 (а може и на две) племе(на), така че ако някой е по северното черноморие по същото време, би била чудесна възможност да прескочи до Къмпинг Космос, пък може и някой пресен спойлер да донесе.

# 142
Днес ми пратиха тази снимка(не е снимана днес и не се Вижда много де ).
 Но са били три племена - зелени, сини и жълти. Имало е само една в червен екип. Тъкмо е започвала битката, около 17 часа е било, та не играят май баш в жегите на 40 градуса(дано).

А някой знае ли дали ще има изгнаници отново? Дано не…
Казаха ми и че част от играчите ходили да търсят дърва твърде близко до границата и Румънците са ги помислили за бежанци/мигранти, интересно ми е дали ще го дадат.  😀

# 143
Някой писал в Тик Ток ,че отново щяло да има Отшелник

# 144
  • София
Днес ми пратиха тази снимка(не е снимана днес и не се Вижда много де ).
 Но са били три племена - зелени, сини и жълти. Имало е само една в червен екип. Тъкмо е започвала битката, около 17 часа е било, та не играят май баш в жегите на 40 градуса(дано).

Това горе много се връзва с ето това от по-рано (И съдейки по графика, смимката е правена на 7-ми Юли):

Коментар във ФБ групата на ИВ от вчера (непотвърден):

А за отшелник(ци), ако е вярно, съвсем ще пресолят манджата (както миналата година). Няма да се научат да си измислят един туист на сезон и да си изкарат с него до края.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 09:53 от dido2k

# 145
Доообре. До 40 участници няма да ги докарам, но да видим какво имаме до момента като сигурни и възможни попълнения за сезон 6.

Сигурни
1. Георги Гешев
2. Бисер Русимов
3. Изабела Здравкова
- спечелили кастинг битка
4. Ренета Георгиева
5. Павел Николов - музикант

Възможни:
Скрит текст:
6. Магдалена Иванова - световен шампион на "Българска топка"
7. М. Н.
8. Ангел Русев - щангист, четирикратен европейски шампион в категория до 55 кг
9. Добрин Добрев (отпада бързо, ако въобще участва; вероятно лилав 🤪) - европейски шампион за 2023 г. по стрийт фитнес
10. Малвина Бонева - кинезитерапевт
11. Васил Пиларски - боксьор, национален шампион
12. Светлин Митев - калистеника
13. Иванина Тодорова - фитнес
14. Галина Петкова - докторска степен по психология (вероятно червена)
15. Владислав Терзиев - плувец
16. Дария Тимчева - балерина
17. Мария Петкова
18. Янислав Първанов
19. Джорджита Ценева
20. Ирена Георгиева
21. Изабел Крамарска
22. Натали Климентова
23. Габриела Димитрова - гримьорка (може и от екипа да е)
24. Стела Димитрова
25. Симеон Кралев
26. Йоана Велева
27. Никол
28. Айа
29. Миряна
30. Адриан Пеков
31. Петър Дж.
32. Габриела Денчова
33. Калоян Стоянов
34. Калоян Цветанов
35. Мари Шуманова
36. Милен Шуманов
37. Приятелчето на Стратимир (DAKAMARU)

# 146
Хелоооу 🤗 Вчера много близка приятелка на Рени ми каза, че тя е излязла от ИВ миналата седмица по здравословни причини. Имала сериозен проблем с кръста по принцип и там се е влошила.
Рени казала, че като цяло съоръженията били много опасни и имало много контузени, като част от тях били с много сериозни контузии.
Друго не можах да измъкна ☺

# 147
  • София
Този кадър също е интересен:

Горната снимка и тази по-долу(взета от промото) са от една  съща битка:

Тук следва да отбележем че до надписа "Арена" няма никакви знамена на племена (а обикновено слагат когато се бият племена). От друга страна дата на публикуване на първата снимка (всъщност клипче на един от общите работници) е 20.Юни, което навява на мисълта, че в началото директно са изправили червени (а може би други) и лилави в началото.

Мен също така все още ме обърква ето тази снимка (не знам дали съм я пускал преди това). Това оранжевото все още ми е много съмнително (както беше и лилавото, което после се потвърди че е на цяло племе):

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 13:05 от dido2k

# 148
Е, тя Ренито, не е ли гледала предишните сезони....
И че, съоръженията не са обезопасени. Имало много сериозно контузени. Щях да се учудя, ако нямаше такива.
Кой го е грижа за здравето на участниците?

# 149
Бисер Русимов е от изгоненото племе още почти в началото.

Общи условия

Активация на акаунт