Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 017
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Stockholm
Остават 3 седмици до финала. Имаме ли спойлери за евентуалния победител Joy

# 226
Леко се бях осъмнила в Габриела дали не е част от екипа заради това, че е гримьорка. 😊 Тя е една от последваните от човек от екипа. Но пък други от екипа не я следваха. 😁
Шумановите също са ми съмнителни.
Голяма част от тези хора (очаквано) са аут. 😉 Лайкват снимки, пускат сторита или имат постове. Около 15 юли и Ангел Русев се активизира. Wink По един или друг начин.

# 227
  • София
Ето малко снимки от арената след вчерашната номинационна битка:

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 22:02 от dido2k

# 228
Това означава ли, че днес е била втора номинационна или е било елиминационна ?

# 229
  • Другата България
Ето малко снимки от арената след вчерашната номинационна битка:

Тия нескопосано и отрязани, и нескопосано овапцани дървени трупи /че и криви при това/ дано не ги огледат от Desafio, че ще станем за резил.
Иначе снимката си е за страшките, с този инвентар.......

# 230
  • София
Това означава ли, че днес е била втора номинационна или е било елиминационна ?
Вчера е била номинационна битка, а снимките са от днес (по сенките съдя че е било по обяд), когато са разчиствали арената и най-вероятно подготвяли за следваща битка. Инак днес по график би трябвало да е имало елиминация(дали пак на тази арена, или на някоя от другите: не знам), утре териториялна и т.н (вече една седмица я снимат за 4 дни).

Тия нескопосано и отрязани, и нескопосано овапцани дървени трупи /че и криви при това/ дано не ги огледат от Desafio, че ще станем за резил.
Ще се изненадаш ако им видиш трупите и инвентара на оригиналите (както и на версията на Аджун, която само за справка имат днес премиера на новия сезон - за испано говорящата част на САЩ). Та и там инвентарът е правен все едно от хора които за пръв път хващат инструмент в ръката.

# 231
Островът явно още се снима, защото Саното не се е прибрал от Филипините. За самата концепция и предаване малко се пише тук. Тези реалитита взеха да стават супер дълги, има епизоди по 3 часа, май ще гледам само “Игрите”.
Миналата година от темата се знаеше, че Рълев печели още в началото, но пак го гледах със същия интерес и когато не съм знаела победителят.

Другата година се очаква да е all starts сезон, но тази ще е някакъв тюрлюгювеч от 1000 племена, отшелници, скрито племе и каквото се сетите.

За локация на загубилите териториална - плажът винаги ми е харесвал повече от дивата река. В сезон 1 бяха на плаж.

# 232
На реката е гадно - змии, комари. Плажът е много по-приемлив вариант, но не съм сигурна дали ще имат дори джанки Grinning

# 233
Рълев ми е първият победител в Игрите досега, който от началото до края ми харесваше и си заслужи победата. Беше гъвкав, издръжлив, борещ се, съобразителен.

Наистина се надявам обаче някакси някоя жена да спечели новия сезон.

# 234
В сезон 1 племената си намираха рачета и миди, които готвеха на плажа. Според мен е по-добра локация. Освен чисто визуално, има море, в което могат да се къпят, някак усещането не е чак за такава мизерия и немотия.

# 235
Леко се бях осъмнила в Габриела дали не е част от екипа заради това, че е гримьорка. 😊 Тя е една от последваните от човек от екипа. Но пък други от екипа не я следваха. 😁
Шумановите също са ми съмнителни.
Голяма част от тези хора (очаквано) са аут. 😉 Лайкват снимки, пускат сторита или имат постове. Около 15 юли и Ангел Русев се активизира. Wink По един или друг начин.
Някой някъде беше споменавал, че Русев бил отпаднал. Габриела май си е участник, а и гледам е бивша приятелка на Антъни Иванов. Шумановите според мен не са участници, Мари няма прекъсване в постовете, като не спира да рекламира различни брандове, а и май работи в БТВ. Момчето пък е качвал снимки на 16ти Юни и после има снимка от море, надали е участник, но може пък да е отпаднал още в началото.

# 236
  • София
От доста време ви чета, естествено. Най-накрая се включвам в темата, за да оспамя.... Демек, с никакво инфо, а само да изразя поредния потрес от т.нар. турлюгювеч, който ще гледаме тази година!!!  Че и острови, бигбрадъри.... направо не знам къде ще се вместя.... ужас! ImpRageScream

Благодаря на всички уши, очи и детективи. Брилянтни сте!
А Билянка е феноменална, както винаги KissKissKiss

# 237
“Дръзки”, ”Смели”, “Храбри”, “Строги”, “Летящи”, “Шумни” - аз пък тези знам

Ще има и "Смели", логиката това показва. Горди, Дръзки, Смели.... Мое предположение. Ще видим дали ще позная.
Hands Thumbsup
Има и такава фрегата на разположение на ВМС (Смели). Но има също така и такива с имена "Бодри" и "Верни" Grinning
Май някой беше споменал в предната тема, че племената в началото са били 5: дали не разпознахме вече имената на всичките?

# 238
Малко в стил "една жена каза" - участниците се морели по плажа само когато се снима, през останалото време по къщи за гости и хотели на мекичко Rolling Eyes
Информацията ми е от трети лица, но ми се стори пикантно Laughing

# 239
Малко в стил "една жена каза" - участниците се морели по плажа само когато се снима, през останалото време по къщи за гости и хотели на мекичко Rolling Eyes
Информацията ми е от трети лица, но ми се стори пикантно Laughing
Ще се радвам, ако е така.

Общи условия

Активация на акаунт