Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 813
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 285
Мирослав не е ли този, дето Туджаров е споменавал, когато е кандидатствал за втори сезон на Survivor, че се е чудел как не са взели него, а вместо това този Мирослав. Помня го, защото имаше монголски черти, тогава май е бил доста малък някъде на 18 може би, колкото Туджаров навремето. В неговия сезон тогава май не е блеснал с нещо особено, но сега с много повече опит зад гърба си биха могли да се очакват много по-интересни неща от него

# 286
Доколкото си спомням, Мирослав в Сървайвър беше от т. нар. от Туджаров "танкове". Беше силен, но беше единак и не се задържа дълго.

О, не съм започнала от нулата. 😊 За ИВ имахме Гешев и Бисер. За Гривните - някой спомена Грозденка. Тя пък постна снимка от Филипините, която после изтри. И това беше достатъчно. 😂 Ние тук сме екип (детективи), затова е по-лесно. Wink

# 287
Е те я пуснаха в трейлъра какво да се крие Grinning Grinning Grinning

# 288
Ооо, трейлърът се появи доста след това. 😂

Допълвам: Изабела Здравкова ли посреща островитяните (Гуспата и др.). 👀

# 289
  • София
bTV на сайта си са пуснали ново промо за острова. Доколкото видях там показаха всички (или повечето) участници, така че няма нужда вече да гадаете Grinning

Допълвам: Изабела Здравкова ли посреща островитяните (Гуспата и др.). 👀

Може да посреща някой от олимпийците, те се прибираха по същото време

# 290
Ей това момиче също е в Гривните май... Приятелка на приятелка е и я е видяла в някакъв кадър по Новините за малко, когато са излъчвали за началото на кастингите...а после нямала активност никаква няколко месеца и е ясна работата. Grinning Аз я последвах, че ми стана интересно и видях, че има сторита от Филипините.

# 291
Промото изглежда страхотно - постарали са се много. Само тази цветова гама отново...малко прекаляват с жълтото и зеленото

# 292
outcast, 👍😉!

Петя Гергова съм я набелязала на 27.07. 😁 Ама не е изкласила до края, защото пускаше разни сторита.

Иначе...
Скрит текст:
Този

трябва да е този:

Гимастичката е Биляна Писова

Ивайло е ясен отдавна:

Рената също:

# 293
Мая Пауновска е, не е Биляна Писова.

# 294
И Дзами ми се привидя в промото. Хич не го харесвам Sweat Smile

# 295
Аз се чудих къде изчезна Мая, а тя била в гривните. Преди 4-5 дни се появи с едно стори “Reality check up” доста отслабнала, доста “изпечена”. Имаше още едно стори с 4-ма души, което беше под надслов “Моята секта” , което изчезна за секунди. Та явно Мая ще е от последните останали на острова.

# 296
Изненадата май е Емил Видев (тренера), който участваше в Максимал и изненада много приятно с физическите си възможности на такава възраст.
Много интересно Гуспата и двама негови участници в последния сезон са вътре - явно наистина имат връзки с БТВ

Скрит текст:

# 297
Аз се чудих къде изчезна Мая, а тя била в гривните. Преди 4-5 дни се появи с едно стори “Reality check up” доста отслабнала, доста “изпечена”. Имаше още едно стори с 4-ма души, което беше под надслов “Моята секта” , което изчезна за секунди. Та явно Мая ще е от последните останали на острова.

“Сектата”, не се сещам за 4-тия

# 298
Този последния във фейсбук си пуснал трайлъра на гривните и написал :

"Вместо да се опитваш да направиш живота си перфектен, дай си свободата да го превърнеш в приключение. 💙" 🤣

# 299
И Дзами ми се привидя в промото. Хич не го харесвам Sweat Smile
Мда:

Мая Пауновска е, не е Биляна Писова.
Сигурно е така. И двете са ми непознати. 😊

Коментари към поста с трейлъра Wink:

Общи условия

Активация на акаунт