Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 616
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 555
  • Stockholm
А Мартин там ли е? Явно Гешев го поглъща червеното племе.

# 556
А жената в гръб не ви ли прилича на Малвина?
Да, за мен е Малвина.
Явно се размята между племената, защото според мен нея визират и в този коментар, постнат от теб

Коментар във ФБ групата на ИВ от вчера (непотвърден):

# 557
Утре лилавите или оранжевите побеждават?

# 558
  • На Изток от Рая
Утре лилавите или оранжевите побеждават?
Мисля, че оранжевите

# 559
Разгледах продила на Павел. Последна активност 14 юни и първа активност на 27 юни в ИГ. Тоест рано си отпада от предаването.

Инфлуенсъркатажс тоя кръст и тя няма да изкара много, ако не е на инжекции и обезболяващи.

# 560
Докъде стига Микяй?

# 561
  • София
Според това което е писано по-рано в темата: не е в топ 4, но е много вероятно да е стигнал до обединението на племената.

# 562
  • у дома
А кои бяха топ 4?

# 563
Топ 4 : Добрин Smiley ,Гешев ,Раду ,Мартин с очилата /някой вчера беше писал за него /

# 564
Аз писах за Мартин след края на снимките. Едно пиленце ми прошушна, че завършва със сигурност четвърти.
Десислава има ли я в някое от племената? Защото същото пиленце изчурулика, че влиза като резерва.
И да опровергая думи, които ми бяха приписани. Не съм писала, че Раду е активен преди Добрин и Гешев. Профилът му е (беше) заключен, тъй че нямаше как да го дебна. Simple Smile
dido2k 🥰, и аз мисля, че на снимката с червените едната е Малвина. Още като я качи в темата. Малвина отпада някъде през август. Бях писала в темата, но не ми се рови да търся.

Допълвам: Тази снимка вече е изтрита от ИГ, значи е улика 🤪:

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 11:27 от Bilyana14.

# 565
  • София
Десислава не беше в първите три племена. Тази Деси Кантарджиева (баскетболистка) май ще бъде високото момиче от зеленото племе, така че може да има и втора със същото име която да влезе по-късно. Поживем, увидем.
Аз в момента обаче следя едно друго нещо: в коментарите на няколко групи ставам свидетел на една оживена дискусия относно победителя. На всичките места се появиха хора (а може и да е един и същ) които много упорито и убедено отричат слуховете за Добрин като победител (но без да казват кой е вместно него). Мен лично първия епизод той ми направи много добро впечатление (един такъв "Гого" вайб видях в него) Grinning

# 566
  • София
dido2k, ти и Ауткаст ( ако не бъркам) намекнахте, че днес ще отпадне цяло племе, защото искаш да махнеш един участник на всяка цена ( Русинов явно), а знаем ли защо?

# 567
  • София
dido2k, ти и Ауткаст ( ако не бъркам) намекнахте, че днес ще отпадне цяло племе, защото искаш да махнеш един участник на всяка цена ( Русинов явно), а знаем ли защо?

# 568

Ако правилно тълкувам това е невъзможно. И да изпуснат  възможността първи в бг ефир да покажат здрава мъжка любов 🤮...или им е отказано..

# 569

И по-конкретно

Общи условия

Активация на акаунт