Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 629
  • 1 285
  •   2
Отговори
# 570
Няма ли някой да го напише с прости думи за прости хора. Е ли е или не е???

# 571
Е какво по-ясно от това, че гори ЛГБТ знамето? Участвал е в анти-ЛГБТ парада на Възраждане и е палил знамето, след това става кандидат-депутат от ПП, но се появява тази информация и е принуден да се оттегли. Има Гугъл, няма хора със същото име, не е нужно да ни се карате тук...

# 572
  • София
Няма ли някой да го напише с прости думи за прости хора. Е ли е или не е???
Ееееех, Бисер е отявлен хомофоб. Обикновено в реалити формати на такива им вкарват някой от другия бряг да ги дразни, обаче изглежда че конкурентните са им откраднали и хората и сторитата, та нашия юнак става ненужен. Далеч съм от мисълта да кажа че само заради един човек ще затрият цяло племе, те лилавите си имат изначално поне няколко жертвени агънцета които са вкарани с единствената цел да бъдат жертвопринесени на богинята на ИВ с цел нейната рейтингова благосклонност.
Е покрай тях ще изгорят и някои с не толкова лош потенциал, но като цяло лилавото племе е събрано да бъде "Б" отбор (или още по-нататък в азбуката)

# 573
  • Другата България
Е какво по-ясно от това, че гори ЛГБТ знамето? Участвал е в анти-ЛГБТ парада на Възраждане и е палил знамето, след това става кандидат-депутат от ПП, но се появява тази информация и е принуден да се оттегли. Има Гугъл, няма хора със същото име, не е нужно да ни се карате тук...
За Бисер, който отстрани Стратимир на кастинг битката ли става въпрос? Щото той е РусиМов, и аз затова се обърках, уж схванах посланието....

# 574

Микяй стига много напред в предаването и ще го гледаме до финалните 8 Simple Smile

# 575
Хаха аз го поставих под съмнение защо са го сложили да се бори, но признавам не ми е минало през ума, че може заради това да искат да го прецакат.
Аз съм 99% убеден, че племето на Бисер ще замине (постове в инстаграм на хората от племето му итн), но дали са ги прецакали или просто са били по-слаби предстои да видим.

# 576
  • София
Всеки (вече поне няколко различни източника) който съм чул да дава някакво инфо за първите дни, винаги акцентира върху съмнения относно "честността" на тази битка, аз все пак ще искам да видя довечера целия епизод и тогава да си правя изводи.
А те самите Нова Тв ясно показаха във поне 5 реклами, че Лилавите и Зелените са две различни племена, така че няма смисъл да гадаем, на 100% е сигурно днес кой печели

# 577
Само едно не разбирам. Досега са нямали никакви проблеми да вкарват какви ли не женомразци, хомофоби и ксенофоби.  Ама сега изведнъж не може Joy
Май ги стигнахме американците Trollface

# 578
  • София
Само едно не разбирам. Досега са нямали никакви проблеми да вкарват какви ли не женомразци, хомофоби и ксенофоби.  Ама сега изведнъж не може Joy
Тук не става дума за това, а чисто и просто за съпоставяне на противоположности. Ето даден "женомразец" го вкарваш във "женско племе" или го изправяш срещу някоя гласовита феминистка или просто някоя силна и уверена жена, а кнесофоба срещу чужденец и после им гледаш сеира. Обаче като имаш хомофоб и нямаш кой да му пили нервичките, то този човек вече не ти е толкова интересен

# 579
По-скоро не искат излишни драми и канселирания не че им пука особено много като продукция. За тях е важно да се гледа и да има парички.

Лилавото племе би трябвало да са:
Бисер Русимов
Йордан Боев
Ая Хамед
Владислав Терзиев
Мария Петкова
Ирена Георгиева
Васил Пиларски
Никол

# 580
Ще видим довечера битката. Защото ако наистина има нещо нагласено точно неговото племе да изгуби, явно не е само до това ,че не е интересен щом няма противопоставяне.

# 581
  • Другата България
Ама разбира се, че интереса клати феса, говорим за Тупарев все пак.
Нима смятате, че случайно е взел точно тези две бивши сървайвърки, които имаха конфликт в сезона си?
И “случайно“ ще се окажат по-нататък вероятно в едно и също племе?
Ами кифлата - Иванина ли беше, в едно и също племе с жената с яйцата /аз съм си я кръстила Оряшкова/, която изрично каза, че мрази кифли?
Всичко е интерес, продукцията не се интересува от друго, а от това да има сеир, за да има гледаемост.
Особено при конкуренцията, която ще имат с Гривните.

# 582
Имаме ли информация кога излиза близначката, изглежда че е със сериозна контузия, интересно ми е ще я бутат ли напред или ще измислят някакво излизане по мед. причини

# 583
По медицински причини беше писано назад. Ако правилно помня беше преди обединението.

# 584
  • Другата България
И до обединението ще я дондуркат в това състояние?

Общи условия

Активация на акаунт