Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 804
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 585
Рени се появи в тикток със сестра си в края на август, така че сигурно е седяла доста.

# 586
  • София
Само да кажем, че този сезон ще има повечеко "обединения" на племената.

# 587
  • Sofia
Аз се оплетох...
Ако довечера се появяват лилави и оранжеви, кои са и откъде се вземат зелените?!

# 588
Аз се оплетох...
Ако довечера се появяват лилави и оранжеви, кои са и откъде се вземат зелените?!
Победителите между лилавите и оранжевите стават зелените (Силни), а другите се прибират вкъщи

# 589
  • Другата България
Само да кажем, че този сезон ще има повечеко "обединения" на племената.
В смисъл? От 4 ще станат 3, после от 3 - 2, и накрая 1?

# 590
  • София
Ами да, ти как инак си го представяше? Яко щеше да бъде например  да карат с 4 племена до 7-8 седмица докато ги оставят по 4-ма всичките, и тогава да ги слеят 2 по 2 целите племена (т.е победителят да избере цялото племе, а не поотделно), но уви, всички намерени снимки показват, че първо Жълти, и после Сини загиват в смъртен бой

# 591
  • Другата България
Ами да, ти как инак си го представяше? Яко щеше да бъде например  да карат с 4 племена до 7-8 седмица докато ги оставят по 4-ма всичките, и тогава да ги слеят 2 по 2 целите племена (т.е победителят да избере цялото племе, а не поотделно), но уви, всички намерени снимки показват, че първо Жълти, и после Сини загиват в смъртен бой
Аз си признавам, че не съм следила внимателно всички спойлери тук, нито снимките, уж се пазя от спойлери за Гривните.....да видим докога. Та нямам идея кой кога какъв ще стане, просто ми стана любопитно с толкова хора как ще станат нещата. Няма да мога да гледам и двата формата, затова тази година чета и пиша тук, защото хем ми е интересно, хем вярвам, че има много запознати хора и ще получавам инфо от първа ръка. Blush
Иначе да, мисля като теб, че щеше да е по-интересно да са 4 племена поне месец, че и повече, да заформят отношения, коалиции, интрижки, и тогава цоп - да има преливане на едно племе в друго. Повече сеир щеше да има, Тупарев харесва това. Blush
Аааа, затова ли Гешев става червен? Ясно, сега вденах.

# 592
  • София
Тези познавате ли ги?

А тези?

Този път Нова решиха да не ги крият (то нямаше и за какво) Joy

# 593
  • Варна
Вероятно довечера ще се запознаем с тях.

# 594
  • Другата България
Е това е Бисер, дето го коментирахме, на втората снимка.
На първата явно е племето, което ще продължи, с твоето миньонче и Силвия Радулова.

И да видя познах ли - Силвия и Галина “случайно“ ще се окажат ли в едно племе? Joy

# 595
  • София
И да видя познах ли - Силвия и Галина “случайно“ ще се окажат ли в едно племе? Joy
Не знам как ще стане това, след като червени и зелени остават двете племена накрая. А и доколкото помня от следенето на профилите от страна на Биляна, и двете не остават много дълго в играта (може би с това искат да покажат че ИВ не е Survivor, а е нещо много "повече" и по-трудно Joy)

# 596
  • Другата България
Странно ми е защо ще разкарат Галина бързо, ако така стане.
Та тя е перфектния дразнител, единственото ми обяснение е, че се е намерил някой по-голям такъв от нея. Sunglasses

# 597
  • София
Може да не й е понесло  блатото, защото в началото червените ще получата като награда една по-дълга командировка там. А съм сигурен, че там нищоправенето няма да й се отрази добре и може би ще им поиграе на нервичките на останалите Joy

# 598
Дано не си харесам някой от тези сега, че да не ме е яд като ги изпидуркат Joy

Едит: този плувец ми хареса. Жалко,че няма да може да го видим за по-дълго

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:22 от me_for_president

# 599
  • Stockholm
Дано не си харесам някой от тези сега, че да не ме е яд като ги изпидуркат Joy

Едит: този плувец ми хареса. Жалко,че няма да може да го видим за по-дълго
Лудият лекар е също чао, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт