Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 807
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 600
Тия последните 8 са такъв пълнеж, че нямам думи 🤣🤣🤣🤣

# 601
  • На Изток от Рая
Аз сякаш нищо нечестно не видях в тази битка...

# 602
  • Вестерос
Бисер връщат ли го, много тъпо

# 603
лилавите бяха подбрани специално за да отпаднат, личеше си от далече. Бяха все хора, които са се явявали по няколко пъти на кастинг, явно нещо не им е достигало.

Тъпо прецакаха Бисер, защото човека си спечели участието миналата година, но продукцията явно не го беше очаквала и не го харесва. Ако някой има инфо дали се връща да пише, но едва ли.

# 604
Кажете, че ще измислят нещо за Ортопеда и ще го върнат. Наистина е добър.

# 605
Ама и лудия лекар ли пък не им е подходящ. Според мен беше егати попадението. Останалите очевиден пълнеж,да.

# 606
да не би племето което падне утре отива на блатото и се разпада и от там започват индивидуални битки за излизане? като миналият сезон с двойките. май нещо такова чух

# 607
Наистина нека някой да каже,който знае,дали някой от лилавите няма да се появи в даден момент? Това ще е наистина абсурдно,ако действително нищо не са измислили. Поне Бисер да върнат,като най-честно!

# 608
Бисер със сигурност не го връщат. Честно, нечестно, това е положението

# 609
Ами в крайна сметка който както си го направи.
Ако не се беше развявал по шествията на Възраждане, нямаше да се стигне до тук вероятно.
Защото продукцията може да използва всичко срещу теб след като вече не си й удобен.

# 610
Не видях нищо нагласено в последната битка. Изглеждаше ми, че и лилавите можеха да победят, ако не се бяха замотали до такава степен на закачането на тежестите.

Откъде тръгна това инфо, че е нагласено оранжевите да спечелят? Да не би да е имало нагласени неща с целенето например?

# 611
Имаше ФБ коментар, че екипите на оранжевите под името Силни и зелен цвят (с имена и всичко) са били предварително изработени. И не можели да пуснат Силвия Радулова току-така да си ходи. Цитиран е тук, доста е дълъг.

# 612
В основната тема писаха за нещата с който са замеряли частите на пъзела. Аз не обърнах внимание, но трябва да върна епизода за да проверя

# 613
Поне от това, което показаха по телевизията, битката не изглеждаше нагласена. Но разбира се те монтират както им е угодно.

# 614
Има ли инфо кой влиза в къщата на Биг Брадър? Четох инфо, че ще е сезон с популярни лица, предимно популярни в интернет, инфлуенсъри.

Общи условия

Активация на акаунт