Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 435
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 675
  • София
За утре успях да хвана от битката следното:
В началото всички точки са в дясно, в  един кадър се вижда, че сините май имат две точки, а зелените една. Накрая когато Ралица казва - вие отивате на съвет, над главата й се вижда това - две точки за зелените:

Значи, ако не е монтаж, сините бият.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 07:31 от V_e_S_i

# 676
Опа Биляна и Берке 🤣
Навързват се нещата.

# 677
От промото за гривните става почти сигурно, че Георги не печели златната гривна. Не е на 100 процента, просто мой прочит

# 678
Сините отиват на съвет.

# 679
Я кажете - в промото за утре в Гривните към края има момент, в който Гогов чуква с юмрук една от жените. Това на другата му ръка не е ли златната гривна?

# 680
  • Другата България
Сините дръзки ли бяха?
Ако да - утре печелят.
Я кажете - в промото за утре в Гривните към края има момент, в който Гогов чуква с юмрук една от жените. Това на другата му ръка не е ли златната гривна?
И на мен така ми се стори, ама дано да не съм видяла правилно, че съм полузаспала.

# 681
В промото за следващия епизод на Гривните мъжете подхвърляха Бистра, реших, че тя печели златната гривна.

# 682

Гогов е утре златногривен.

# 683
  • София
Добро утро.  Снощи от бързане съм написала грешно, че в началото точките са в ляво. Исках да кажа, че са в дясно когато е 0:0, накрая зелени имат 6 точки от дясно, две от ляво. От там стигнах до извода, че зелените падат.

# 684
А и Ралица в анонса казва, че са загубили на тези, които са в дясно /на нея/, а там са зелените

# 685
  • Буркина Фасо
а сигурно ли е , че когато са 6 точки отдясно  играта е приключила ?

# 686
Явно снощи играчите от Островът на 100-те гривни са се събирали да гледат в заведението, което управлява Кирил и има снимки от събитието. Не знам дали е за тук или за основната тема, но впечатление ми направи, че Мирослав Джоканов, за когото много се спекулираше, че влиза е с тях. Явно ще има "изненади".

Ето я снимката:
Скрит текст:

# 687
Да, да, Мирослав отдавна ми попадна в полезрението на заподозрените.
Този Кико (или Кънчо) пък изникна веднага след Марина Томева. Профилът му беше заключен и не можах да го проуча добре. А и след като беше тагнат на една снимка с екипа, който празнуваше нечий рожден ден, реших, че и той е част от екипа. Но явно не е. 😊

# 688
  • София
За Гривните няма какво да гадаето, този кадър го показаха и в промото и във първия епизод

Аз за Игрите ето тази снимка съм я разчел погрешно:

Мислех че е от първа седмица, защото на нея сините са 8, а на следващата седмица са 7 (без Иванина), обаче тогава не знаех врътката със отпадащите и заточеното племе. Инак аз я намерих някъде 4-5 Юли (пусната е в темата на стр 1 на 07.07), така че ще бъде от втората номинационна (на 03.Октомври).
Снощи се кьорихме да опитаме да познаем четвъртото момиче на тази снимка и версиите са две: или е Изабела Здравкова (защото само тя от Храбрите по телосложение прилича на Рени, ако Рени е още в играта), или пък може да е резерва (още чакаме една Деси), а може и двете ако Рени си е тръгнала преди това. В крайна сметка ще разберем скоро

# 689
Освен някой да се контузва и да влиза като резерва.

Общи условия

Активация на акаунт