Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 347
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 825
  • София
А щом червените се връщат един по един и стават част от някое племе, как тогава накрая има червен отбор отново?
Някой по-рано предположи, че трампата става след залог от кастинг битка: нещо което и аз смятам за най-вероятно развитие, скоро ще разберем между 5 и 6 седмица жълтият цвят изчезва от арените и вместо него се появява там червеният

# 826
  • На морето!
Тази година май няма да гледам Игрите, те все по-зле стават.
Коя е победителката в Гривните знаем ли?
Победителите са трима, не един.
Ок, кои са тримата победители?

# 827
  • София
Според моя позната близка до човек, който участва в предаването- Рени остава за доста дълго в предаването, повече време от хора, които го заслужават. С времето ще видим доста активна стратегическа игра. Няколко човека ще се самозипържат с врмето, но най-голямото падение ще е на Силвия Радулова.

# 828
Хайде да поразмътим още малко водата (Прочетено във ФБ) Joy

Димитър изобщо не е .По-скоро се въртят имената на Мартин или Раду за победител,след като Добрин го изключим .

# 829
А какво стана с Гешев, Добрин и Микяй финалисти, победител Добрин? И Изабела 4-та..Аз вярно, че изтървах доста страници, но последно като четох темата, това беше уж потвърденото инфо. Не смогвам да прочета всичко и се натрупва Simple Smile)

# 830
  • София
Каква Изабела ви гони бе хора? Joy
За Микяй някой писа, че е в обединиеното племе накрая, но не стига финала

# 831
Каква Изабела ви гони бе хора? Joy
За Микяй някой писа, че е в обединиеното племе накрая, но не стига финала

А, от тук го прочетох доста преди старта. И сега гледам, че има два броя, и двете не особено благонадежни, та се чудих ново Мани ли ще правят финалист LaughingLaughingLaughing

# 832
  • София
А, от тук го прочетох доста преди старта. И сега гледам, че има два броя, и двете не особено благонадежни, та се чудих ново Мани ли ще правят финалист LaughingLaughingLaughing
За Анжела се говореше, че била най-далеч стигналата жена, но е отпаднала преди полуфинала.
Ето тук кратко summary на всички спойлери за end-game-a:
1. Добрин с чека - това го разнасяха из жълтите сайтове (последните 1-2 седмици обаче спряха). Тук при нас никога не е бил обяваван като победител, но е финалист.
2. Георги Гешев - един от най-късно появили се Online след края на игрите. Вероятността за финал при него е висока.
3. Раду - също вероятен финалист. Има много силен едит през първата седмица
4. Мартин - някой беше писал че е в четворката
5. Микяй - стига до обединено племе, но отпада преди полуфинал (тук аз лично се надявам това да е грешно и той все пак да е поне полуфиналист)
6. Анжела - писано е горе
7. От вчера излезе това инфо на Димитър (не знам колко е достоверно). Според Билянка е харесвал снимки в ИГ през първата половина на август. Това което знаем със сигурност за него, че след 1 или 2 седмици ще бъде на елиминации със Благо Акулата. Инак вторият след Раду, който има толкова много екранно време в началото
8. Силвия Радулова - Мери писа че за малко не достига обединението
9. Финална седмица са 9 човека (също инфо от Мери)
От средата на сезона:
10. Гешев го има на снимка с червен екип, Също така Малвина и Магдалена.
11. Микяй също е видян с червен екип още преди фазата с две племена
12. Пелипенко (А.К.А Поли Пилева) - зелена
Надявам се че не съм пропуснал нещо (ако съм, допълвайте)

# 833
Тоест Благо ще отпадне скоро ли ?  Bowtie
Знам,че не е от харесваните,  но не бих искал да приключва толкова рано 😕 Жалко

# 834
  • София
Тоест Благо ще отпадне скоро ли ?  Bowtie
Знам,че не е от харесваните,  но не бих искал да приключва толкова рано 😕 Жалко
Не знам кога точно отпада, това което имах предвид преди е че в седмица 4 е номиниран заедно с Митко и е на битка за спасение срещу Мис 30 яйца(другият/а от сините не се вижда на снимката):

# 835
А ясно. Аз разбрах, че отпада от Димитър Joy
Гледам пак са им сложили нечестните жилетки.  Толкова ли е трудно ,да измислят по-равностойно полова игра, та трябва да "изравняват" така.

# 836
Коя е Анжела? Rolling Eyes Някаква нова, която ще влезе в ИВ на мястото на сериозно контузени участнички ли?

# 837
Коя е Анжела? Rolling Eyes Някаква нова, която ще влезе в ИВ на мястото на сериозно контузени участнички ли?

# 838
  • Буркина Фасо
тая какво държи в ръцете си ? Smiley

# 839
  • София
Твърде много екранно време имат Радулова и Рени, очеИЗВАдно е, че ще стоят дълго, а се притеснявах , че психоложката ще ни надуе главите.  Някъде четох, че Радулова е влязла с хонорар, може затова така да се раздава на мъжката част:)

Общи условия

Активация на акаунт