Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 261
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 975
Идеи за две жени, които отпадат тази седмица ?Simple Smile явно едната е от блатните след съвет, ама другата …

# 976
  • София
Идеи за две жени, които отпадат тази седмица ?Simple Smile явно едната е от блатните след съвет, ама другата …
Според спойлерите, няма да са жени, най-много отказването на богомолката да е тази седмица (но то ще попадне в графата извънредни)

# 977
От блатото не вярвам, да изгонят жена. Анита има имунитет. Галина за огромно съжаление едва ли ще е . Толкова лесен противник е.

# 978
Най ме радва, че Кралев и Благо ще отпаднат безславно. Няма по противни тоя сезон. Няма. След тях е ВикитУ.

Някой с инфо дали Венци влиза в основните племена?

# 979
Би трябвало, и то да е някой от мъжете, защото мисля че "генералшата" я разпознах на по-късна снимка където висят на кръстовете
И нейното време трябва да наближава. Първата й активност е от 12 юли и май беше от някакъв гръцки плаж, а и ще й трябва време да стигне до него.

# 980
  • София
И нейното време трябва да наближава. Първата й активност е от 12 юли и май беше от някакъв гръцки плаж, а и ще й трябва време да стигне до него.
Аз съдя по тази снимка:

Тези трите ми изглеждат на Крамарска (синята), Наталия (по средата) и Галя (най-дясната), има и един мъж, но него съм го изрязал, и ако съм сбъркал при разпознаването им, то тогава може и да отпадне още сега.

# 981
Да, да, помня я тази снимки. Мисълта ми беше, че ще е сравнително скоро. Simple Smile

# 982
Някой знае ли , Рени кога отпада?

# 983
  • София
Някой знае ли , Рени кога отпада?
Скоро, но да предупредя: тя вече се готви за All-stars, което автоматично значи, че вече не искам да има такъв All-stars сезон JoyJoy

# 984

Да не би да са забелязани на "диванчето" и тази година отново да имаме информация от там?

# 985
Кой печели ИВ в крайна сметка? Направо ми е странно, че този сезон има толкова неясноти и недомлъвки досега.

Предишните сезони се знаеше със сигурност кой е победителят, още преди да е започнало излъчването, а сега? Grinning

Кои са и тримата финалисти на Островът? И с колко си тръгват накрая? Взимат ли общо поне едно 10 000 или не успяват?

# 986

Да не би да са забелязани на "диванчето" и тази година отново да имаме информация от там?

Да, появили са се в нова тв. Обаче информаторът не гледа тази година игрите и не може да ги разпознае Sad

# 987
А, това са Габриела и Иванина, които са били в "На кафе". Видях им го в сторитата.

# 988
Само Рълев го знаехме съвсем малко след началото, но пък финалистите не ги знаехме до много късен етап.

И аз бих се радвала да спуснете инфо за победителя. Въобще вече не пускам епизодите, но ако е Гешев или Мартин - ще започна.

# 989

Кои са и тримата финалисти на Островът? И с колко си тръгват накрая? Взимат ли общо поне едно 10 000 или не успяват?
Сега гледах в Тик ток реклама с Ванеса, 3 месеца била островитянка.
Гогов също остава доста.
За финалисти нищо не знам.

Общи условия

Активация на акаунт