Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 049
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 150
dido2k, относно шаренията на последната снимка (жълто-оранжево, синьо-лилаво) - свързвам я с началото на сезона. Дори на твоя кадър от трейлъра се вижда. Синята прашка е с оранжево, другата е червено- лилава:

После вече не е така:

# 151
  • София
Да си дойдем на думата Grinning:

И бонус (enjoy):
https://www.facebook.com/100000925471358/videos/1135192464254700/
П.С. Имам го и свалено локално при мен клипчето (ако го изтрият от ФБ), но не знам как точно да го кача тук

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 22:31 от dido2k

# 152
Еее, велик си dido2k! 🤩

# 153
Трябваше сините да са Силни Grinning

# 154
  • София
Трябваше сините да са Силни Grinning
Червените трябваше да са Силните (и не толкова умни), ама тази година зелените са ги сменили, а сините винаги са били симпатичните фрийкове, абонирани за реката

# 155
  • София
Разгледах коментарите под клипчето от фейсбук, пише,  че е снимано преди месец. Може би в началото.  Не мога да преброя по колко човека в племе са.

# 156
Ей този ми мяза на Ангел Русев - щангистът и четирикратен европейски шампион до 55 кг (нисък, набит, брадат 🤪):

По 8 души са в племе.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 00:12 от Bilyana14.

# 157
  • София
Разгледах коментарите под клипчето от фейсбук, пише,  че е снимано преди месец. Може би в началото.  Не мога да преброя по колко човека в племе са.
По 8 са и трите, това би трябвало да е първата номинационна битка от седмица 1 (т.е след териториалната, на която червеното племе се загубва някъде из дивия север).
Хронологично следващата снимка (пускана е вече така че сори за повторението) би трябвало да е от следващия ден(на нея пак са по 8, не ме питайте как сме броили ръце и крака там Joy)

Което означава, че на първата Жълтите са паднали.
Инак аз май си имам вече любимец в новия сезон. Ето това девойче от зелените което изглежда 1-2 глави по-ниско от останалите Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 09:37 от dido2k

# 158
Тази не е ли
Скрит текст:
?

# 159
Не мисля. 😊

Новото ми предположение за участник в  Острова. 😁

# 160
  • Варна
Юхууу, каква преса.

# 161
Някой писал в Тик Ток ,че отново щяло да има Отшелник
Скрит текст:
Ако има, ето този ми е идеален за такъв. Wink

# 162

Някой писал в Тик Ток ,че отново щяло да има Отшелник
Скрит текст:

Като знам района, който си е населен с плажуващи, изобщо не виждам отшелническо в отшелника.
Конкретната снимка според мен е плажа на къмпинга, който е доста дълга ивица наистина, но в никакъв случай не е пуста през лятото.
Дуранкулак не е място за тайни снимки изобщо.Smiley

# 163
Бисер Русимов е от изгоненото племе още почти в началото.

Само не разбирам защо в индивидуална игра гонят цяло племе...

# 164
  • София
Само не разбирам защо в индивидуална игра гонят цяло племе...
Досега никой не е споменавал "индивидуална" игра (освен ако вие не знаете нещо което ние не). Предположенията са, че са изправили едно срещу друго 2  племена подобно на роднините от предния сезон и загубилите са били пратени вкъщи (но за разлика от с5 този път наистина са ги пратили по домовете, защото си имат 4 други племена).
След това би трябвало да има и още едно махане/отпадане(или скриване) на племе: знаем че първа териториална битка е със 4 племена, а след това масата снимки показват само 3 племена в основната схема(сини, жълти и зелени) и 1(червено) което се скрива за няколко седмици(не сме намерили снимки с тях) и после (да кажем последните 2 седмици) отново виждаме следи от тях по "тайните" снимки от арените.
А гоненето на племе на индивидуална битка не е прецедент за формата (макар и не на Българския).  Като цяло колумбийците са много по-брутални в гоненето от нас и имат много различни варианти за това.
Та в заключение, все още гадаем как точно са се развили нещата тази година. Знае е само, че целта на продукцията е да започне бомбастично силно и така да се каже да приключат конкуренцията(гривните) още в зародиш първата седмица. Ще видим как и дали ще им се получи

Общи условия

Активация на акаунт