Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 009
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ето една снимка от вчера. Както вече отбелязах по-рано, последно време не виждам жълт инвентар по арените. Да не би да са останали сега Червени (за които още не сме намерили потвърждение че наистина са Храбри), Сини и Зелени?

Ето от друг ъгъл същата арена:

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 17:31 от dido2k

# 181
Започвам да си мисля, че и 4-те племена играят помежду си за територия и 4-тото отпадноло племе отиват някъде. Между тях има битка и един от племето хвърчи. Между останалите 3 пак има битка и от тях 1 хвърчи. Стават 2-ма на седмица. Нещо такова си го обяснявам след толкова изтекли материали.

# 182
  • Stockholm
Разузнаването работи на макс Joy Много ме кефите Purple Heart

# 183
  • София
Започвам да си мисля, че и 4-те племена играят помежду си за територия и 4-тото отпадноло племе отиват някъде. Между тях има битка и един от племето хвърчи. Между останалите 3 пак има битка и от тях 1 хвърчи. Стават 2-ма на седмица. Нещо такова си го обяснявам след толкова изтекли материали.
Звучи логично и моето първоначално предположение беше почти същото. Обаче имам снимки от няколко различни битки за територия където са само три племена (зелени, жълти и сини),  а червените започват да се появяват една последните няколко дни. Някакъв по-объркан формат и туист за измислили, ама какъв точно, вече и аз не знам Grinning

# 184
В четвъртък имаше номинационна игра - зелени срещу червени. Червените бяха 6, а зелените 5. Микяй Наим е един от участниците в червения отбор. Димо викаше името му и визуално приличаше на него. Микяй играеше срещу Радо, а другите имена, които чух са Ани и Поли (Пилева?), като Поли май е капитан на зелените. Съоръженията са в различни цветове - жълто, зелено, синьо и червено.
Скрит текст:

# 185
Радвам се, че има червено на Арената! ❤️😁
М.К. червен... 🤔

Ето една Ани:
Скрит текст:

Последвала тези:

+ Рени и Мастагарков (но Мастагарков коя не би го последвала... 🤪🤣)
Голямо издирване падна на миньончето с рогцата на dido2k... Не го намерих. Студентката е нисичка, ама знам ли...

# 186
  • На Изток от Рая
Ако въпросното миньонче с рогца е от червените, по всяка вероятност е момичето, което е познавам😀.
Нямаше я в разширеният ти списък, но пък момчето беше там😉
За сега няма да я издавам, да потърсиш още малко.

# 187
  • София
Ако въпросното миньонче с рогца е от червените, по всяка вероятност е момичето, което е познавам😀.
Не, зелена е Grinning

В четвъртък имаше номинационна игра - зелени срещу червени. Червените бяха 6, а зелените 5.
Случайно да сте чули/видяли какво е името на червеното племе? На знамето от снимката не се вижда за съжаление

# 188
Цитат на: dido2k
Случайно да сте чули/видяли какво е името на червеното племе? На знамето от снимката не се вижда за съжаление
Червените са ХРАБРИ.
И потвърждавам за миньончето в зелено. И на нас ни направи впечатление Simple Smile

# 189
Опасни сте! Затова харесвам тази тема толкова много!

Изказвам лично мнение, че този сезон ще е слаб, макар да са измислили 5 племена и нови допълнения.

# 190
Рускинята Пелипенко с варненска фамилия Пилева Grinning

# 191
https://www.instagram.com/polina_pelipenko/ ?

# 192
  • На Изток от Рая
Не, зелена е Grinning

Ами кой знае, може и да е позеленяла в последствие🙂, знам че първоначално е била червена и е участвала в битката с/у лилавите.
Не бих се учудила, ако става въпрос за нея, защото е голяма машина.

# 193
  • София
Червените са ХРАБРИ.
И потвърждавам за миньончето в зелено. И на нас ни направи впечатление Simple Smile
Ура, спечелих бас за името на червените(което просто налучках по интуиция) Sunglasses
Радвам се, че миньончето с рогцата (моята любимка за сезона) е още в играта. Сега остава някой да я разконспирира (особено след като Ковид се завърна - чакаме с нетърпение новите столове/масички, а тази година може и корабчета, нали на такива са ги кръстили уж плементата) Grinning.

Ами кой знае, може и да е позеленяла в последствие🙂, знам че първоначално е била червена и е участвала в битката с/у лилавите.
Не бих се учудила, ако става въпрос за нея, защото е голяма машина.
Аз за тази битка имам теория:
Скрит текст:
Ден 1: Представяне на 3 племента: Сини, Жълти и Червени и директно териториална битка на арената до Езерец (както е анонсирано от Нова). Извън битката, акцент пада върху това как племената(особено червеното) обсъждат конкурентите, без да знаят че ги чака неприятна изненада.

Ден 2: Представяне на напълно нови хора, разделят ги на два отбора(оранжеви и лилави) и битка между тях на арената при слънчогледите. Важно да се отбележи, че на арената няма племенни знамена. Победителят става зелено племе със изключително оригиналното име "Силни". Загубилите ядат дървото.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 13:52 от dido2k

# 194
Със сигурност чух "Поли", а после ми се счу Полипилева, което навързах като Поли Пилева Grinning Може и Пелипенко да е било Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт