Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 000
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 195
Това момиче Aya, което някой беше намерил - ако е участвала си е тръгнала, защото е харесала снимката на елвиса от днес в инстаграм.

# 196
  • София
Това момиче Aya, което някой беше намерил - ако е участвала си е тръгнала, защото е харесала снимката на елвиса от днес в инстаграм.
То към този момент, масата участници (някъде 20-24 от общо 40+) трябва да са приключили вече(или са били приключени). Снимките на сезона вече са преполовени, и в момента би трябвало да останат само 2 племена и 16 участника(по графика днес се пада точно тази териториална) - освен ако няма още някоя врътка с правилата тази година

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 17:42 от dido2k

# 197
Информация от днес - териториална битка. Бяха червени, сини и зелени. Червените бяха приключили първи с пъзела. Нямахме време да изгледаме кои ще са втори.
Скрит текст:

# 198
Мой познат е от снимачния екип, днес го видях в София 😀 не знам защо толкова рано са го освободили, но при първа възможност ще разпитам 😜

# 199
  • София
Информация от днес - териториална битка. Бяха червени, сини и зелени. Червените бяха приключили първи с пъзела. Нямахме време да изгледаме кои ще са втори.
Благодаря за инфото, но най-интересното би трябвало да е станало след битката и последното племе да е било погълнато от другите.  Все пак тази битка дава началото на седмица 8, когато при нормални обстоятелства остават само 2 племена.
А нещо за миньончето от зелените няма ли? Joy

П.С. Също така снимките в тази тема няма нужда се крият(освен ако не са прекалено много, тогава стават трудни за скролиране)

# 200
Скъси ми живота твоето миньонче. 🤪🤣🤣🤣
Тц. Countess_M, дай някой жокер. 🤣 И Ковид го прави, като забием. 🤣 А къде бил ходил Ковид? 👀😉

Само установих, че Йоана Велева е годеница на Добрин Добрев и може заради това да е попаднала в полезрението ми.

Търсейки миньонче, попаднах на бикини фитнес:
Скрит текст:

Маша е от екипа.

Vanessa е към Острова.

# 201
Аз не рабрах Ковид с кое предаване е обвързан професионално - с острова или игрите?

# 202
  • София
Скъси ми живота твоето миньонче. 🤪🤣🤣🤣
Няма нужда да я търсиш, те скоро сами ще си я представят, но все пак благодаря за специално внимание Heart

# 203
Днес пак ми се вързаха за разходка Simple Smile Подготвяха игри за червени и зелени, но още не бяха пристигнали играчите.

# 204
  • София
Днес пак ми се вързаха за разходка Simple Smile Подготвяха игри за червени и зелени, но още не бяха пристигнали играчите.
Scream
На следващия ден след териториална битка е първо капитанската, а след това първата номинационна.
И ако арената е била подготвяна само за червените и зелените (а няма сини), то това би означавало: "Бай-бай, Дръзки" Rolling Eyes
Аз имам снимка от вчера как подготвят другата арена (тази над плажа, А.К.А със слънчогледите): градяха някаква метална конструкция, но не се виждаха никакви цветове: вероятно капитанската е била горе, а номинационната на плажа.

# 205
Точно щях да коментирам, че ако сте видели някой от снимачния екип в София, то нищо чудно отпадането на едно племе да предстои съвсем скоро или да е минало, в Надкаст често са споменавали, че разбират кога ще се случи по това, че разпускат част от екипа.

# 206
  • София
Те и островитяните вече почнаха да се прибират. Ако не са ме излъгали, другата седмица би трябвало да приключват със снимките. А игрите свършват някъде 22-и или 23-и Август.

# 207
Scream
На следващия ден след териториална битка е първо капитанската, а след това първата номинационна.
И ако арената е била подготвяна само за червените и зелените (а няма сини), то това би означавало: "Бай-бай, Дръзки" Rolling Eyes
Аз имам снимка от вчера как подготвят другата арена (тази над плажа, А.К.А със слънчогледите): градяха някаква метална конструкция, но не се виждаха никакви цветове: вероятно капитанската е била горе, а номинационната на плажа.
Да, подготвяха арената над плажа.

# 208
  • София
Остатъците от вчерашната битка (R.I.P. Дръзки)
Скрит текст:

И накрая, дълго време "Храбро" се криеше, но успяхме да изловим и пленим най-накрая и червеното знаме Joy

# 209
Малко прекъсвам спойлерите за ИВ Simple Smile Не знам дали е спойлер или чиста клюка от моя страна, но видях снимки на Теа (от "Ергенът" 3), която сега участва в "Диви и красиви", от едно латино парти във Варна, на което май е с един от участниците - доколкото разбирам Симеон. Поне на него ми прилича по татуировките.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 10:43 от Le`Ciel

Общи условия

Активация на акаунт