Гледам, че има мераклии да знаят кои са участниците.
Днес ще публикувам три племена ( червено, жълто и синьо).
Червени : Галина Петкова (психоложка), Изабела Здравкова (победителка в кастинг битка), Анита Ташева, Габриела Димитрова (плувкиня), Стан Христакев (актьор), Венцислав (военен), Александр Борисенко (акробат), Мартин Кънев
(отидоха на стопанство)
Жълти : Добрин Николов (шампион по калистеника) , Благой Панайотов(плувец) , Димитър Добринов(военен) , Симеон Кралев, Полина Пелипенко(танцьорка) , Изабел Крамарска(лека атлетика) , Малвина Бонева(плувкиня) , Елица Раева(учителка)
( дивия плаж)
Сини: Иванина Тодорова(бодибилдинг) , Магдалена Иванова (борба и джудо), Наталия Климентова(бодибилдинг) , Ренета Георгиева(тикток звезда - близначките Сузи и Рени) , Микяй Найм(шампион по борба) , Георги Гешев(кросфитър) , Светлин Митев(калистеника) , Павел Николов(певец)
( резиденция)
Утре останалите три хаха... Има още три, а не димо както казва не три а пет. Не три а шест са. Лилаво, Оранжево и Зелено.... Лилавото и оранжевото съществуваха 1 час. 😃
Ние знаехме,че оранжевите ще станат зелени. Имаше инструкция доста дни преди битката да бъдат ушити екипи за тези имена, които бяха оранжево племе . За лилавите така и не разбрах ако бяха победили какво щеше да се случи. Или пък освен колегите толкова да са били сигурни че оранжевтите ще победят та да им шият предварително екипи..това не знам...Все пак ако оранжевите бяха загубили трябваше да изгоним Силвия Радулова още първия ден. Пък ако ще я гоним още първия ден защо ще ѝ даваме хонорар...
По-долу видях че някакви пишат неща от типа "ама ти вярваш ли му"....Всичко ще се види....Тогава ще видиш хубаво "ама ти вярваш ли му"
*към бившите си колеги: Няма да спра и ще казвам какво се случва преди всеки епизод и всяка седмица, колкото и да ме заплашвате!Да не съм убивал съспенса...такъв съспенс ще ви дам че свят ще ви се завие....
*след битката между първите три племена на първия ден, и битката между лилави и оранжеви на втория, имаше битка между четирите племена /червени, жълти, сини и зелени/ на третия ден и тогава локациите се промениха..😃
Толкова за днес...