Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 645
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Спрягаха се имената от чутото  само на Добрин и Гешев за победители.За сега може и Добрин да е ,ще видим други източници.
То ако не е единия, ще е другия или третия (макар че имаме и четвърти кандидат:joy:).
Мен лично ми е все едно кой ще излезе да е победил накрая, важното е че всички цяло лято преписваха от едно единствено място JoyJoyJoy

# 511
Последно Биляна беше написала ,че точно тези тримата са били онлайн най-накрая,като чужденеца една идея по-рано от последните двама Добрин и Гешев.Незнам ,защо веднага се казва ,че това са измислици.Вие ако имате някакъв точен отговор го напишете.

# 512
Защото фактологически знам, че си измислят и налучкват (много вероятно на базата на написаните тук неща). Ако са прочели, че 3мата финалисти са "еди кои си" ще напишат 3 статии с различен победител и все ще се окажат прави. Разбирайте го както искате, но написаното в статията е невярно. Никакъв източник нямат от предаването

# 513
  • Другата България
КросфиНтърът?
Ужас! Joy

# 514
  • София
Ето ги всички участници в Островът в азбучен ред

То вече не е спойлер, ама го пускам тук, защото в другата тема все ще се намери някой да се сърди

Edit: насложил съм имената на тези които разпознавам (най-вече благодарения на невероятната работа от Bilyana14 ). Имам да разпозная кой точно е Шериф Хосни (може би е предпоследния на трети ред) и още четирима: единият от тях е Нено/Нино (последен ред по средата), до нега май е Нина/Нона а може би най-последната е Яна, но последния на втори ред просто не мога да му разчета името

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 18:40 от dido2k

# 515
Няма го Мирослав?

# 516
  • София
Не го видях на това табло (освен ако не е с някой прякор и да е този последния на втори ред), инак аз и доста други не ги намерих по тези снимки. Намерих по-хубаво качество на снимката:

Ето ги поред (от горе ляво, надясно и надолу):
Александър Гюров
Berke Yoztyurk
Биляна Писова
Бистра Старейшинска
Венцислав Велков
Ванеса Ташева
Вера Гешева
Виктор Гогов
Виктор Митов
Владимир Северинов
Георги Коджабашев
Грозденка Владова
Дамян Илиев (Дзами)
Джулиана Кирилова (ИГ @djuliana_dancer)
Еляса
Емил Видев
Иван Стефанов
Ивка (Ивет @uwett)
Кирил Вълчев
Кънчо (само този ми убягва още)
Лора Чанчуковска
Марина Томева
Мая Пауновска
Мимо (Mimo-Garcia Stoyanov Gruev)
Нина Стоянова (ИГ @nina_100yanova)
Петя Гергова
Рената Пачева
Ивайло Секулички
Шериф Хосни
? (Яна Узунова може би: @yana.uzunova.official)

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 21:14 от dido2k

# 517
Дидо, с доста лошо качество е снимката, но ми прилича на Шериф, този, който си посочил.

# 518
  • Другата България
Освен Марина, някой друг, който да е участвал в някакво ТВ шоу има ли?
Ако сме го коментирали се извинявам, но не помня.
На мен май имената са ми непознати на първо четене.
Писова е гимнастичката, нали така?

# 519
  • София
Освен Марина, някой друг, който да е участвал в някакво ТВ шоу има ли?
Ако сме го коментирали се извинявам, но не помня.
На мен май имената са ми непознати на първо четене.
Емил Видев е от същия сезон на Максимал - тренерът на Ваня.

Иначе и други имена са познати, които са ги давали по телевизията, но не са били май в приключенски риалитита. Дзами и Еляса са инфлуенсъри. Дзами има подкаст със Сами Хоссни и Даниел Петканов - ДДС. А тук ще участва братът на Сами - Шериф, така че може и са участват заедно. Ще има и 1-2 гимнастички.

# 520
  • Другата България
Верно, за тренера го коментирахме, сега се сещам....извинявам се.
Благодаря ти. Нищо не ми говорят останалите имена, очаквах да има по-малко “известни“.
Но на фона на 30 човека 5-6 ще ги преживея.

# 521
  • Някъде там
Биляна Писова и Мая Пауновска са бивши състезателки по художествена гимнастика.
Мая Пауновска беше част от ансамбъла и участва на Олимпиадата в Пекин през 2008г, завършиха пети.Отказа се след това.
Биляна Писова беше част от ансамбъл девойки, след това в разширен състав на НО индивидуално, но се отказа и тя.
Други гимнастички не разпознавам.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 20:34 от daviz

# 522
Ах тая Грозденка 🤣🤣🤣 хем я разкрихме първа, хем в тик ток на някакъв лайв викаше "аууу бъркате не съм аз ".
Днеска линква сторита, че гладувала там.
🤣

Интересно обаче сега като наближи Брадъра да видим кой къде ще се покрие от рано. Уж инфлуенсъри търсели за този сезон.

# 523
  • Другата България
О, милата! Пуснах сълза!

# 524
Сега ми излезе, че Ваня Великова(от мис плюс сайз, която се изживява като фолк дива) щяла да влиза в ББ. Тя самата се била хвалила

Общи условия

Активация на акаунт