Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 629
  • 1 285
  •   2
Отговори
# 525
Сега ми излезе, че Ваня Великова(от мис плюс сайз, която се изживява като фолк дива) щяла да влиза в ББ. Тя самата се била хвалила

То това не е ново. Още от март месец пишат жълтурите за нея, за Рашия, за пиара на Софчето..

# 526
  • Великобритания
аз вчера точно четох че нещото Рашия и Магпапаза - тираджията влизат в ББ също

# 527
Според мен сами се опитват да си правят реклама по този начин. Не, че са особено известни, но предвид липсата на известни личности, които да са съгласни и да не са участвали, мисля, че тези са подходящи за Вип Брадър.

Иначе бяха качили клипче с участниците, между които ще се гласува и един от тях ще влезе с вот на публиката. Има го в ТикТок, официален профил на Биг Брадър. Та понеже са затъмнени всички си направих труда да го изсветля и не се различават всички, но никой от тях не е известен - обикновени хора.

Между другото Къщата на инфлуенсърите направиха това в сезон 2 - бяха избрали почти всички участници, а последният беше с битки и гласуване от публиката. Още отсега почват с имитациите.

# 528
Сега ми излезе, че Ваня Великова(от мис плюс сайз, която се изживява като фолк дива) щяла да влиза в ББ. Тя самата се била хвалила

То това не е ново. Още от март месец пишат жълтурите за нея, за Рашия, за пиара на Софчето..

Той май обяви, че е лъжа

# 529
  • На морето!
Е, нали е ББ, а не ВП. Да намерят колоритни неизвестни образи, а не изтъркани и скучни известни, които всъщност са си неизвестни.

# 530
Слушам Ники Николов в Надкаст за "Островът", изпуска някакви детайли, но няма някакъв огромен спойлер. Ако на някой му се вади, има материал.
Стана дума, че има някакъв участник, който е много забавен и още с името се забелязва и влязох в списъка да видя кой е. За Мимо-Гарсия става дума.
Другото е, че има двама злодеи, единият тъкмо почва да става добър и отпада.

# 531
  • София
Слушам Ники Николов в Надкаст за "Островът", изпуска някакви детайли, но няма някакъв огромен спойлер. Ако на някой му се вади, има материал.
Стана дума, че има някакъв участник, който е много забавен и още с името се забелязва и влязох в списъка да видя кой е. За Мимо-Гарсия става дума.
Другото е, че има двама злодеи, единият тъкмо почва да става добър и отпада.
Да, този го намерих по-рано. Наистина е голям чешит, а и с това име, според мен са го избрали още като са му видели името JoyJoyJoy

И ето го в коментарната секция на @outcast, плюс поздрав към нас JoyJoyJoy

Поздрав и от нас, поне аз вече съм му фен на Мимо.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 19:01 от dido2k

# 532
Мимо сега да не ме издъниш, с години си пазя анонимостта и реномето  SatisfiedMask

# 533
Старейшинска пуска цитати от интервюто, не знам дали не спойлва, че става дума за нея.
Става за това, че са се срещали тайно хора от различните племена и продукцията е помагала.

# 534
  • Другата България
Не точно помагала, а знаела за това.
Иначе уговорките са правени между самите участници, което не е против правилата.

# 535
  • София
Аз за гривните забелязвам един голям недостатък в правилата. Признавам им, че са ги измислили много по-добре от другите версии, но пак едно голямо нещо не ми хареса:
Значи всяка седмица във фаза 1 (която май продължава 9 седмици) на основните битки могат да участват само хора с три или повече гривни. И всеки ден, по двама от тях остават с по две гривни по-малко. На края на всяка седмица имаме елиминация между хората с по 1 гривна: един след нея става с три, един е спасен (със една от резервните) и един си заминава.
И тук сега идва един частен случай: да кажем някой има в даден момент 4 гривни: губи и двете битки за деня: остава след това с две такива: и в този момент тези хора дефакто излизат от играта поне до края на фаза 1: защото нито може да се класират за главните битки (там искат 3+), нито могат да ги изберат за елиминация (за тук трябва да си останал само с 1).
Но това което всъщност на мен не ми харесва е факта, че правилата са нагласени "богатите" да стават все по-богати, докато "бедните" да имат много по-малки шансове за обрат (поне във фаза 1, която се очертава да бъде 2/3 от целия сезон, защото 54 епизода са 13 седмици и половина), както и постепенно да се увеличава броят на тези с по 1 гривна, и съответно когато се стигне до елиминация, шансът да те избират за елиминация (и да се върнеш във групата на тези с поне 3 гривни) намалява със всяка изминала седмица. А това по мое лично мнение означава, че за дълъг период може да имаме много пасивни участници и в същото време на битки да ходят почти едни и същи хора.
Също така тази повторяемост всеки епизод: въртят колело, битка, битка и следващия ден пак същото ме притеснява, че бързо ще омръзне: едва ли може да очакваме чак толкова разнообразни игри и някак си имам предчувствие, че първата фаза ще бъде по-мудна и може да откаже някои от хората. Дано все пак да са помислили за този аспект и да видим поне по веднъж седмично някоя и друга изненада/туист

# 536
  • София
Я да видим един от богаташите на острова:

Дали е успял да ги инвестира правилно до края, или в крайна сметка е "фалирал"? Grinning

# 537
Диви и красиви
Ако някой желае, може да направи дисекция на трейлъра, както правим в Ергена - https://www.youtube.com/watch?v=RafL-6gfWsw

5. Ивайло е на среща с тъмнокоса жена в лодка. После май пак той е във Фиат заедно с Николета и Симона (може да е същата среща).

Някои имена съм ги объркала, но като цяло са верни повечето неща. Обръщам внимание на точка 5 - 00:34 в трейлъра). Тъй като в следващия епизод предстои церемония и едва ли ще има срещи, а Ивайло е застрашен, то следва да вярваме, че той все пак ще се спаси.
Някой да ме поправи, ако е минала сцената.

# 538
Диви и красиви
Сцената с Ивайло и Фиата не е минала, т.е. на следващата церемония, подозирам Ина го спасява. В края на трейлъра има кадри от тичащи хора по плажа, снимани отгоре.

Най-отпред ми се струват като да са Гош дъ Кръндж и Елена, отзад се точат Симона и Ники. Пълнежа са Ивайло и Николета, Йордан и Ина (може би).
Кадри над басейна показват четири двойки: Елена и Гош, Йордан ясно личи, Ники и Симона и Ивайло и Николета.
Кадри от по-малко двойки няма. Със спойлерите от Продукцията сме до тук.

# 539
  • България
Значи Неделчо си е вързал гащите. Браво! Обичам продукции без спойлери. Нямат и Теа да пуска видеа с кученца.

Общи условия

Активация на акаунт