Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 427
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 690
Явно снощи играчите от Островът на 100-те гривни са се събирали да гледат в заведението, което управлява Кирил и има снимки от събитието. Не знам дали е за тук или за основната тема, но впечатление ми направи, че Мирослав Джоканов, за когото много се спекулираше, че влиза е с тях. Явно ще има "изненади".

Ето я снимката:
Скрит текст:
Даааа. Миро си е 100% участник, бях го написала тук преди 2-3 седмици

# 691
Преди време бях прочела, че някоя от жените в ИнВ се контузва и напуска, но не мога да го открия. Май руса беше и си мисля за Крамарска. Наистина ли е тя?

# 692
Преди време бях прочела, че някоя от жените в ИнВ се контузва и напуска, но не мога да го открия. Май руса беше и си мисля за Крамарска. Наистина ли е тя?
Да и Иванина.

# 693
Да,и аз така помня.К.на люлката май си притиска крака,а две момичета с татоси дружно попадат в месната болница.Рени и нея не я виждам с този кръст как ще се състезава...Има места за резерви.

# 694
Има и контузен мъж и то счупване доколкото съм чул по слуховете

# 695

Точно теб си пуснах да те гледам. Браво. Уникален анализ.

Ако наистина Крамарска се е контузила и е напуснала предаването - жалко за нея. Много я харесвам.

# 696
  • София

Точно теб си пуснах да те гледам. Браво. Уникален анализ.

Ако наистина Крамарска се е контузила и е напуснала предаването - жалко за нея. Много я харесвам.
За Крамарска, мисля че на една от снимките от следваща битка (от която е прословутата първа снимка на сините) се вижда че жълтите имат момиче с права руса коса, но не съм 100% сигурен.
А за контузения мъж да не е Светлин? Него Биляна го разкри че излиза много рано, а хич не ми се вижда той да отпадне рано на каквато и да била елиминационна битка, така че неговото напускане бих предположил че е по медицински причини

# 697
Ковид мълчи, да не е болен? Rolling Eyes

# 698
Ммъъ... болен, как така? Те в ИВ карат болни и с контузии до откат. Не признаваме такива работи.😉

# 699
  • София
Кога почнаха снимките, за да ги калкулираме?
Знам само, че са били преди ИВ, но не помня конкретен старт. По думи на Туджаров - 15тина дни по-рано.
О не, почнали са горе долу по същото време, свършиха някъде 9-10 Август, и от там брой 54 дни назад Joy
16-17 юни в такъв случай. Ако Грозденка отпада на 4 юли (да речем), това са около 20 дни, т.е. е на четвърти-пети цикъл отпада. Може и сама да се е отказала.
Малко по-късно са започнали снимките (20-и Юни). Сега гледам епизод 3 (този от сряда), и там ясно показват и казват, че е пълнолуние. А Юни месец пълнолунието се падна точно на 22.Юни: и от училище знаем, че навсякъде по света е по едно и също време пълнолунието, така че имаме сигурна точка за изчисления.
А Туджаров или е ходил 1-2 седмици преди снимките, или не знае кога точно са почнали игрите, или просто е объркал датите

# 700
Моля кажете има ли наистина сериозно контузени, аз такива неща не обичам да гледам и просто да знам, да не гледам. Влияе ми на нервите и предпочитам да пропусна

# 701
  • Другата България
Моля кажете има ли наистина сериозно контузени, аз такива неща не обичам да гледам и просто да знам, да не гледам. Влияе ми на нервите и предпочитам да пропусна
Понеже си ми другарче, да ти кажа - само Иванина отпада поради контузия, на нейно място влиза друга участничка. Десислава. Blush
Крамарска се контузва, но не излиза, продължава играта, докато отпадне.

# 702
  • Другата България
Понеже си ми другарче, да ти кажа - само Иванина отпада поради контузия, на нейно място влиза друга участничка. Десислава. Blush
Крамарска се контузва, но не излиза, продължава играта, докато отпадне.
Допълвам се - на елиминационна битка Ангел отпада по медицински причини, играе срещу Гешев.
Няма никой на негово място, защото битката така или иначе е елиминационна. Blush

# 703
Тази вечер кои са на съвет ?!  Simple Smile

# 704
  • Другата България
Тази вечер кои са на съвет ?!  Simple Smile
Силни.

Общи условия

Активация на акаунт