Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 368
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Със сигурност не е Раду, защото и него го има на снимката със дърпането на въжето.

# 871
  • Stockholm
Може би си тръгва Габриела от блатото по свое желание и после са сглобили кадри от съвета на Зелените за заблуда. Ангел едва ли е чак толкова тъп, за да агресира пред камери, все пак е спортист, би трябвало да има самоконтрол.

# 872
Така и не разбрах, май Ангел гонят утре ? Но, пък четa тук, че се бил контузвал и си тръгвал заради това. В такъв случай кой ще хонят утре като конфликтът е между него и Раду ?

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 23:06 от BlackCat12

# 873
  • На Изток от Рая
Ралица говори за главен виновник, от червените кой за какво е виновен... Освен за Изабела, че е много зле отвсякъде и не може дори да си издърпа съндъка

# 874
Може би си тръгва Габриела от блатото по свое желание и после са сглобили кадри от съвета на Зелените за заблуда. Ангел едва ли е чак толкова тъп, за да агресира пред камери, все пак е спортист, би трябвало да има самоконтрол.

Ангел е изключително нестабилен. Да не говорим, че е хубаво момче, спортист, ма не прави впечатление на високо интелигентен.

# 875
  • Sofia
Има вероятност и да е партенка загатнатото, но съвсем минимална. Достатъчно издънки и немърливост от страна на продукцията видяхме за пет сезона, надали са вложили толкова мисъл и усилия да заблудят зрителя. Ще видим.

# 876
  • София
На снимката от втора номинационна битка която ще бъде следващата седмица при зелените със сигурност се виждат и четирите настоящи жени, както и Раду. Има и още двама мъже които не мога да разпозная, но нито един от двамата не е Ангел, за който се знае, че отпада на елиминация срещу Гешев тази седмица.

# 877
На снимката от втора номинационна битка която ще бъде следващата седмица при зелените със сигурност се виждат и четирите настоящи жени, както и Раду. Има и още двама мъже които не мога да разпозная, но нито един от двамата не е Ангел, за който се знае, че отпада на елиминация срещу Гешев тази седмица.
би трябвало по това време някой от червените да е вътре при тях или?

# 878
  • София
Доколкото успях да видя сега като го върнах, Ралица когато казва - за теб Игри на волята приключва тук - и след това накрая на промото съвета на червените,  на двата кадъра е с еднакви дрехи. Значи наистина сигурно репликата е за Габриела. Колкото до репликата, че за всички е ясно кой е главният виновник тук - това го казва без да я дават в кадър и според мен е за Караолис за битката и издънката с пъзела.

Искам да попитам, нали беше писано, че Иванина отпада заради контузия, но тя се върна в племето днес, друга контузия ли ще има или заради същото, но впоследствие ще си отиде?

# 879
  • София
Първата снимка която излезе за този сезон (на синьото племе) е от утрешната битка и на нея Иванина я няма. Вечерта след днешната битка са били закарали и двете (тя и Крамарска) в спешното. Има стар пост от twitter където се казва за две момичета със татуировки са били докарани в болницата потрошени. На Иванина контузията се оказва тежка, и тя напуска (следващата седмица на снимка при сините има друго момиче високо горе долу колкото Рени: Десислава), докато Крамарска се връща в играта. Това е обобщение на наличната информация

би трябвало по това време някой от червените да е вътре при тях или?
Да, но не е ясно кой точно: не изглежда да е Стан, нито Борисенко: и двамата други са с тъмни коси, така че остават или Венци или Кралев, но мен не ми прилича на Кралев. Ето я тази снимка, ако някой може да разпознае кои са да каже:

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 23:14 от dido2k

# 880
  • Някъде там...
При цяло племе резерви и още едно изгонено, те вкарват друг играч...

# 881
  • Другата България
Първата снимка която излезе за този сезон (на синьото племе) е от утрешната битка и на нея Иванина я няма. Вечерта след днешната битка са били закарали и двете (тя и Крамарска) в спешното. Има стар пост от twitter където се казва за две момичета със татуировки са били докарани в болницата потрошени. На Иванина контузията се оказва тежка, и тя напуска (следващата седмица на снимка при сините има друго момиче високо горе долу колкото Рени: Десислава), докато Крамарска се връща в играта. Това е обобщение на наличната информация
Нали ви писах за Десислава?
Или греша?
Май писах.

# 882
  • София
Нали ви писах за Десислава?
Или греша?
Май писах.
Да писа, но за нея писаха доста по-рано още лятото че влиза като резерва, тогава мислехме че е при жълтите.
Инак наистина при цяло племе на блатото е скандално да вкарват външни хора, но те това го направиха и миналия сезон със Вики Пенелова, така че от тези продуценти: нищо вече не ме учудва. Може някой да цъфне направо на финала. А за него финал сега някой във ФБ групата е писал че Мартин е един от тримата финалисти, а Раду бил втори (колко е вярно това не знам - май всеки ден ще излизат различни версии) Joy

# 883
Наистина Грозденка трябва да е аут, освен ако не изгонят миличкия Иван. Бистра е със Златната гривна, а ако се пази пакта, ще гонят от Лагер 2. Само те са с по една гривна от този кемп, ако не броим и Кирил, за когото обаче имаме инфо, че стига много напред.

# 884
На финала на промото дават как Габриела пак плаче и се моли да не я снимат, това изглежда да е като след съвета, доста е тъмно,та мисля си ,защо ако си тръгва тя с гласуване, един вид по нейно желание ,защото плаче така.
За мен не си тръгва тя, моята теория е ,само спекулирам ,не е спойлер, е че плаче точно защото не си тръгва.
Вероятно е помолила да я изгонят и те на го правят, а гонят например Стан или Венци защото им е конкуренция.
За мен се обединяват Анита, Галя, Изабела и Борисенко и Кралев и гонят Стан или Венци.

Общи условия

Активация на акаунт