Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 316
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 885
Явно жълтото или синьото племе се разцепва и Крамарска и Силвия ще са в едно племе. Иначе нямам друго обяснение на това.

# 886
  • Другата България
Каква Изабела ви гони бе хора? Joy
За Микяй някой писа, че е в обединиеното племе накрая, но не стига финала
Микяй стига обединеното племе, да.
Отпада 6ти, Маги 7ма.
Или обратното, все тая. Blush

Имаме Микяй, Маги, Добрин, Анджела, Раду, Мартин, Гешев - 7 човека. Сега ще дирим последните 2ма в топ 9 кои са. GrinningGrinning
Намерихте ги.
Десислава и Калоян. Blush

# 887
Да ви кажа откровено за мен 50% от участниците в Островът са непознати, всеки път като ги видя мисля, че е за първи път. Може би едно малко по-адекватно представяне на всеки още в началото би било от по-голяма полза.

За Мимо разбрах, че е бутан от продукцията доста време, така че явно ще си го погледаме. Грозденка ако си тръгва ще е жалко, има по-невзрачни и неприятни от нея.

# 888
  • София
Според ФБ за ИВ: за довечерния "силен" съвет: Ангел бил със служебна номинация (след час ще се разбере колко е вярно това).
А за следващата седмица щяло да има туист със ходенето на блатото: Пращали Миряна, а тя се спасявала от там със 100-те си гроша и пращала на нейно място един от мъжете, Ако наистина стане така (ако някой има повече инфо, нека да потвърди или отрече този развой, че аз няма да имам време да търся други източници), то все едно гледам миналия сезон, но със различни хора (за радост малко по-симпатични). Явно първите седмици са решили да ни късат нервите с претоплени манджи; същите битки, същите врътки поне докато не се изчисти плявата

# 889
На няколко места ,вече чета това

# 890

За мен се обединяват Анита, Галя, Изабела и Борисенко и Кралев и гонят Стан или Венци.

Не знам, ама ако изгонят Стан или Венци особено в такъв начален етап на играта, просто ще се гръмна. Толкова приятни хора, Стан е благороден, мил, добряк, който наистина се старае.
Венци също е много добър човек, гледам пробва се, предлага помощ. Ако значи , че интригнати и пишман стратези гонят готините хора, тури му пепел. Няма да я понеса тази игра. Направо настръхнах.

# 891
  • София
И как ще се знае от средата на август, като финалът се е играл на 26.Август? Joy

# 892
Е ,сега плюс минус някой друг ден ,това не е същественото ,а че  неговото име се спряга на доста места /изключваме Добри.

# 893
На няколко места ,вече чета това

Ооо, ДАНО! Най-страхотното момче този сезон. Любимец ми е. От началото. Не от идването в племето.

# 894
В крайна сметка, кой си тръгва утре в ИВ?

# 895
# 896
А кой си тръгва от Острова на 100 гривни? 🤔

# 897
Видяхте ли как Добрин придържаше въжето с левия си лакът?

# 898
А кой си тръгва от Острова на 100 гривни? 🤔

Яна.

# 899
Борисенко успява ли да влезе в някое от племената ?!

Общи условия

Активация на акаунт