СМГ "Паисий Хилендарски" - 15 тема

• 66 904
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Соник, изобщо не ми минава през ума че ти или който и да е родител гледа на тези случай като статистика. Всеки родител го стяга като прочете. А самите семейства само те си знаят какво им е.

Това ми беше и мисълта, ние си говорим за образование, съзтезания, но всичко това са екстри и здравето на децата е от първостепенно значение. Толкова ненормалници има на пътя, че каквото и да говорим, не зависи само от нас и учители. Но пак виждам смисъл поне за нещата, които зависят от нас да се говори.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 23:24 от teg

# 631
Соник, не е реплика към някого от тук. А за това, че журналистите си правят лешоядските репортажи и после се пренасят към следващото в името на рейтинг. Че има акция за контрол за една седмица и всичко остава. Пълно безсилие.

# 632
Здравейте, какво стана с профилите след 10 клас - избрахте ли ги вече?

# 633
Здравейте, какво стана с профилите след 10 клас - избрахте ли ги вече?

Здравейте!

В момента има изпратен линк за проучване на нагласите за профилиращи предмети за учебната 2025г./2026г., валиден до 23.05.2025г.
Родителите трябва да гласуват.

Надявам се да се прояви благоразумие и да се гласува за 4 профила.

# 634
  • София
Имайте предвид, че предходни години на база на броя гласували за даден предмет се решаваш дали изобщо да се гласува на съвет да го има като профил.

# 635
В линка e даденa подредба на желанията при 2-та  варианта (с 3 ПП и с 4ПП).

Лошото е, че тази година, за да се сформира  профил по даден предмет трябва да има поне 20 желаещи.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 18:22 от kami13

# 636
Нашата класна излиза по майчинство и не е ясно кой ще ги поеме, но се предполага, че да Даниела Петрова или Златинов. Някой има ли впечатления от тях?

И госпожа Петрова, и господин Златинов са уникални педагози. Коя е вашата класна?

# 637
  • София
Не е точно така. Госпожа Петрова е неподходящ избор за водене на профил математика със сигурност. Не разбира част от материала, съответно няма и как да може да го преподаде. Той си е и доста сложен. Не е за всеки преподавател.
Да, добронамерена е, но това не компенсира някои липси.
За по-малки ученици вероятно ще се справя по-добре, но е трудно да се каже колко точно.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 10:06 от zazu1

# 638
От колко часа днес ще е изпращането на 12 клас?

# 639
  • София
Кой когато успее да дойде, с оглед на стачните действия Sob
Иначе е обявено от 11 ч.

П.П. преди малко разбрах, че и кръстовището на СУ ще е блокирано по някое време от стачкуващи журналисти.

# 640
Кой когато успее да дойде, с оглед на стачните действия Sob
Иначе е обявено от 11 ч.

П.П. преди малко разбрах, че и кръстовището на СУ ще е блокирано по някое време от стачкуващи журналисти.

Мерси за информацията.

Ако някой разбере в колко часа ще е това блокиране, моля да пише....

ПС: Редактирам се - казаха ми 11 или 12 ч. било обявено.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 10:08 от Soul Free

# 641
  • София
Прекрасни емоции! Heart Прекрасни млади хора! Heart Любими и легендарни учители! Heart Напълниха ми се очите, когато момичето от випуска говореше! Sob Хубави години бяха - за мен като родител общо 13 г.! А ако сложим и моите лични още 4, лелеее половин съзнателен живот. Днес официално се разделям със СМГ, но то ще остане завинаги в сърцето ми. Надявам се, а и виждам, че моите деца и те остават завинаги свързани с училището си и неговата общност.

На добър час, В и п у с к  2 0 2 5 !!! Покорявайте нови върхове!

П.П. Цялата съм шампанизирана Joy, но така е, като искам да запечатам всеки един момент със снимка или клип. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
емоции от двора:

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 07:58 от Frau B.

# 642
На добър час!!!! Gift Heart

# 643
  • София
На добър час на випуск 2025! А днес и на хубаво време случиха!

# 644
  • В офиса
Прекрасни емоции! Heart Прекрасни млади хора! Heart Любими и легендарни учители! Heart Напълниха ми се очите, когато момичето от випуска говореше! Sob Хубави години бяха - за мен като родител общо 13 г.! А ако сложим и моите лични още 4, лелеее половин съзнателен живот. Днес официално се разделям със СМГ, но то ще остане завинаги в сърцето ми. Надявам се, а и виждам, че моите деца и те остават завинаги свързани с училището си и неговата общност.

На добър час, В и п у с к  2 0 2 5 !!! Покорявайте нови върхове!

П.П. Цялата съм шампанизирана Joy, но така е, като искам да запечатам всеки момент. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
емоции от двора:
Koлко хубаво казано! И чудна снимка. Светът е техен! На добър час.

Общи условия

Активация на акаунт