Защо са такива лицемери?

• 10 022
  • 164
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ясно. Има си за цел жената да те изгони.
Даже е вероятно хората изобщо да не се сещат за теб, но тя да ходи да копА, че дано сама се сетиш да си тръгнеш.
С това трябваше да започнеш, не с комшийката и магазинерката.

# 91
Ясно е, че е трол или магазинерката е права.
Три страници коментари и отговор от едно изречение, което вече четохме в първия пост.
Аман от такива теми. То да искаш да помогнеш, ама на човек, не на ЧатГПТ.

# 92
  • Далечният изток
Авторке, звучиш като 15-годишна и имаш много сериозен проблем с комуникацията. Ти самата задаваш темата, а въобще не благоволи да отговориш на въпросите, които ти задават. Ако и с роднините на мъжа и с комшиите "разговаряш" по същия начин, нищо чудно, че не могат да те приемат. Все пак най-важното, което разбрахме е, че този мъж, заради когото си зарязала всичко и си хукнала явно необмислено, не те подкрепя изобщо, и се замисли какво изобщо правиш там и не е ли време да си хванеш багажчето и детето, и да се върнете откъдето сте дошли...

# 93
Ясно е, че е трол или магазинерката е права.
Три страници коментари и отговор от едно изречение, което вече четохме в първия пост.
Аман от такива теми. То да искаш да помогнеш, ама на човек, не на ЧатГПТ.

Трябва да свикваме да не ни пързалят 😉

# 94
Защо да е пързалка? Там социалния живот се свежда до-жените да се наклюкарят, а мъжете по цял ден може да пият.

# 95
  • София
Защо да е пързалка? Там социалния живот се свежда до-жените да се наклюкарят, а мъжете по цял ден може да пият.
"Там" не би ли трябвало да е "тук"?
Защо си пуснала темата?

# 96

Имаш дете. И то това ще попие.

# 97
В теб е проблемът. Хората от градчето са ти казали в прав текст правилата на играта. Това, че на тебе не ти изнасят, не ги засяга, ама грам.

# 98
В теб е проблемът. Хората от градчето са ти казали в прав текст правилата на играта. Това, че на тебе не ти изнасят, не ги засяга, ама грам.
Аз не мога да се откажа от детето си. Знам че това е проблема. Иначе пизнавам и такива. Зарязва си детето при баща, бабата и са приети.

# 99
  • София
Е, сериозно ли? Ти и да се откажеш от детето си, фактът, че имаш такова няма да изчезне. Пък и този мъж заслужава ли си подобни мисли? Аз не видях да коментират детето, а твоето поведение. Дори да нямаше дете, друго щяха да измислят, защото не се вписваш. Странно поведение и реакции имаш наистина и явно хората там също ги виждат.

# 100
  • Някъде там

Той какво мисли по въпроса?
Пак питам ако той не те подкрепя какво правиш там и с него?
Не че ще отговариш...

Вече съм абсолютно сигурна че не тамошното общество е проблема.

Дали пък и в големия град не си се чувствала самотна защото никой не общува с теб и не се познавате в блока, но ти е харесвало че никой не те клюкари.

# 101
Темата направи странен завой. Сега ще предизвикваме аудиторията да коментира несериозните жени, понеже за селяните нещо не върза.

# 102
За магазинерката. Ти случайно не се ли скара нещо с нея (или каквато и да е неучтивост)? Не си представям да говоря кротко и мило с някоя и тя да ми каже точно "луда". Или пък за да я впечатлиш, да й каза нещо странно тип "а ние в града правим еди-как си"?
Последно, жената може да е имала предвид, че си луда да си оставиш живота там и да отидеш точно при тях. Laughing
Едно и също нещо, преразказано дори само с различна интонация или извън контекста, променя смисъла си. Свекървата може да ти го е предала преиначено.

# 103
Аз не мога да се откажа от детето си. Знам че това е проблема. Иначе пизнавам и такива. Зарязва си детето при баща, бабата и са приети.
Няма нищо общо с детето цялата работа. Странни мисли имаш, наистина. Някой от този град казвал ли ти е някога в прав текст, че не ставаш?

# 104
  • Някъде там
То с тези прости изречения от по 2-3 думи как да разбере човек,кой на кого какво казал.
До вчера беше всички говорят зад гърба ми. Днес вече е : свекървата идва при мен на по кафе и започва да ми разказва, какво казали хората за мен.
Това ми звучи изключително нелепо, честно.
И никъде в целия филм не присъства мъжа с мнението си.
Този заради когото "цял град" мрази авторката.

Общи условия

Активация на акаунт