Защо са такива лицемери?

• 10 008
  • 164
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Съгласна съм с Нарциса, че темата е пързалка.

# 106
  • Далечният изток
Не е. Просто са ѝ толкова възможностите. Умствените.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 09:47 от AIDA_N

# 107
  • София
Наблюдавам в каква посока се опитва да манипулира темата и пишещите. Пързалка е.
А и след като живееш в дадено място, няма да кажеш "там хората са...". Ще кажеш "тук хората са...". Че и за повече драматизъм вкара раздяла с детето, за която никой не и споменал дори.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 08:59 от milenaka

# 108
Едва ли е пързалка. Има си такива хора една такава ми е колежка същата. Все в ролята на жертва, тоя така я погледнал, оня с по-студен тон ѝ отговорил, от работа отсъства сигурно са ѝ сърдити, докато не я е имало говорили за нея. Комплекси за малоценност и проблемът си е в нея.

# 109
  • Някъде там
Едва ли е пързалка. Има си такива хора една такава ми е колежка същата. Все в ролята на жертва, тоя така я погледнал, оня с по-студен тон ѝ отговорил, от работа отсъства сигурно са ѝ сърдити, докато не я е имало говорили за нея. Комплекси за малоценност и проблемът си е в нея.
Напълно съгласна. Още първи пост така ми звучеше, а след всичко което я питах отговори с 2 думи на един въпрос.
Точно си е : на крива ракета, космоса и проблема..
За златното момче, нищо не каза..
А заради него е там, уж. Но, май ми се струва, че има и друга причина.

# 110
  • София
Аз немога да си представя да стоя някъде, където не ме искат, още повече, ако детето ми се чувства зле. Аз изначално не бих се преместила при свекъри, заради мъж, де, ако ще да е на Бахамите. Еле пък да имам място и работа в големия град и да се забия в малкия. Но хайде, хората са различни. Ама детето ми  да е нещастно и аз да стоя там?!? Не го разбирам.

# 111
Пързалка е. И аз познавам вечни жертви и луди, техните измислици звучат другояче и са по-последователни.

# 112
  • София
Честно казано, ако наистина си си зарязала дом и работа и си се забила с детето на майната си при свекърва, без работа и среда и смяташ да си изхарчиш спестяванията за това удоволствие - ми права е магазинерката. Това само шашав човек може да си го причини.

# 113
Честно казано, ако наистина си си зарязала дом и работа и си се забила с детето на майната си при свекърва, без работа и среда и смяташ да си изхарчиш спестяванията за това удоволствие - ми права е магазинерката. Това само шашав човек може да си го причини.
Има нещо вярно.

# 114
А едно време какви пързалки имаше.... Спомнете си  Даскалка.

# 115
Има нещо вярно.

Отговор на тийн.
Както и много други. Например за спестяванията.

# 116
  • София
Колко годишно е детето?

# 117
1. На колко е детето?
2. Бащата сегашният партньор ли е?
3. Разделил ли се е с някоя предишна заради теб? (бременна евентуално??)
4. Магазинерката да не е майка му?
5. Каква е възрастовата разлика между вас?

Просто съм любопитна като комшийките.

# 118
  • Далечният изток
Скрит текст:
Наблюдавам в каква посока се опитва да манипулира темата и пишещите. Пързалка е.
А и след като живееш в дадено място, няма да кажеш "там хората са...". Ще кажеш "тук хората са...".
Че и за повече драматизъм вкара раздяла с детето, за която никой не и споменал дори.
Е сигурно тя е обмисляла да го остави на бащата, че дано тогава я харесат... Anguished

# 119
Не, не го обмислям, но да се адаптира това значи. Познавам и такива майки, за да си създадат ново семейство си зарязва децата и са приети.

Общи условия

Активация на акаунт