Защо са такива лицемери?

• 10 004
  • 164
  •   1
Отговори
# 120
  • Далечният изток
Ми действай де...

# 121
Безнадежден случай си! Май започвам да ги разбирам хората в тоя малък град. Явно неслучайно всички са на едно мнение по отношение на твоята личност.

# 122
Няма да стане. А и да не се лъжем, в България всичко се върти около парите. Никой не иска да храни чуждото дете.

# 123
Нали имаш пари и го храниш?? Къде е драмата?

# 124
Няма да стане. А и да не се лъжем, в България всичко се върти около парите. Никой не иска да храни чуждото дете.

Ти си отишла там да ти хранят детето ли?

Нарочно ли отговаряш по този начин? Ти сама си пуснала тема,  уж търсиш отговори и съвети, но не водиш диалог както трябва. Може би и с новите роднини не можеш да общуваш нормално? Помисли си за това.

# 125
Скрит текст:
Наблюдавам в каква посока се опитва да манипулира темата и пишещите. Пързалка е.
А и след като живееш в дадено място, няма да кажеш "там хората са...". Ще кажеш "тук хората са...".
Че и за повече драматизъм вкара раздяла с детето, за която никой не и споменал дори.
Е сигурно тя е обмисляла да го остави на бащата, че дано тогава я харесат... Anguished
Ихбезначи, защо пренасочваш темата, преди да сме изяснили финансите?

# 126
1. На колко е детето?
2. Бащата сегашният партньор ли е?
3. Разделил ли се е с някоя предишна заради теб? (бременна евентуално??)
4. Магазинерката да не е майка му?
5. Каква е възрастовата разлика между вас?
...

Авторке, би ли отговорила, ако обичаш, на тези въпроси?

# 127
  • Далечният изток
Готово, бе, готово Simple Smile Даже още преди да си го пожелаеш...

# 128
Уж да живеем природосъобразно, но май май ме подведе. Личи си че тези хора не обичат пришълци,иначе са с голямо самочувствие.

Това прочета ли го, ми светват червени лампи. Секта, Висарион, йога? Никаква принуда няма във Вашия случай, по собствена воля седите и прецаквате и детето си...

# 129
Чудя се как от голям град отивате в село и то с дете,какво бъдеще има то там ..клюки ,тесногръдие ,никаква перспектива ,ще ми мине бързо любовта на такова място ,сред такива хорица

# 130
То място за много чудене няма, жената се мести в готова къща/етаж, при новия си мъж, в етап на влюбеност са. Нали точно тук постоянно се пише как и с дете/деца няма как да не срещнеш любовта, отново, след раздяла/развод. Не отричам, че е така, обаче нова връзка, нови компромиси, детето да е добре с новия партньор, ти самата да намериш почва да вирее любовта, хайде и финансите да намесим, да не говорим за логистиката по преместването, кога остава време и сили за превземане на предрасъдъците в градчето.
Живеещите в големи градове не вярват, че такъв живот има, в малките си го харесват и така.

# 131
Това е комплекса на селяндурите. Налагало ми се е и на мен за кратко да живея при роднини в малко градче. Е, няма такова критикарстване каква майка съм, как детето ми било с  пуловер през пролетта, как не съм го научила на нищо, защо още не говорело и не било на гърне. Не поглеждат себе си какви торби са станали. Млади момичета по 85 килограма. Завист се нарича. Като видят, че си от София и край, намразват те по презумпция. Наричат те сноб, надута, високомерна и каквото още се сетиш. Висят от сутрин до мрак в едно умряло кафене, където дори сандвичи не се предлагат, гледат свирепо като от вампирите от "Здрач" и обсъждат. Клюки на килограм. За една приятелка бяха измислили клюката, че е наръгала приятеля си с нож.

# 132
  • София/Севлиево
Не навсякъде хората са такива.И аз от София се преместих в град под 20000,но мога да кажа,че вече се чувствам добре тук (и как не като всичко ми е под ръка на пешеходно разстояние).Не контактувам с много хора,но навсякъде където съм живяла е било така.Винаги си намирам по 1-2 близки и напълно ми стига,а след 2020 предпочитам да прекарвам времето си у дома с максимално малко контакти, защото повечето хора много ме натоварват.Клюки нито за мен,нито за ММ съм чула,то даже местните се учудват като разберат,че той е от тук(майка му и баща му ги познават,също и брат му,но никой нищо не знае за ММ).

# 133
Навсякъде има и клюкари и нормални хора. Всичко зависи не от къде си, а от възпитание, образование и т.н И аз живях 2 години в малко населено място, защо не знам никакви клюки или някой да ми е направил не добро впечатление, защото не поддържам връзки с такива типажи. Намери си хора, с които ти е приятно да комуникираш и се дистанцирай от останалите.

# 134
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Момичета, авторката на темата изобщо не си прави труда да отговори на резонни въпроси, а пише едно, две кратки изречения и върти едно и също. Вариантите са или да е пързалка и да не иска да пише повече, че ще се овъртоли. Или е истина и просто иска внимание и за съжаление го получава. Според мен авторката като не си прави труда да отговаря на поставените въпроси е за игнор, а темата за ключ.

Общи условия

Активация на акаунт