Не просто свекърва, а жив дявол

• 17 203
  • 321
  •   1
Отговори
# 210
Acid_Burn, ама тя и в момента я обижда свекървата, въпреки работата на 3 поста. Мисля, че авторката е време да порасне и да излезе от клишето " какво ще кажат хората, в случая свекървата"
П.с. Шанън, ако си отвориш очите и видиш, че няма нас в картинката и наш бизнес, докато свекърва ти участва, ще си много по-добре. Мъжа ти да си се оправя с нея и с бизнеса, ти си хабиш нервите излишно.

# 211
Учудена съм, че имате изобщо бизнес...

# 212

Повярвай ми доста хора загубихме като клиенти точно заради нейното държание, и сме й го казвали, но тя обръща отново всичко срещу нас. Конкретен пример: идва човек и пита за нещо, интересува се от цена, цена за количество, количество в палет, все неща които явно не знае и иска да разбере, тя започва да му крещи, че преди това го е забелязала в конкуренцията (има рентгенови очи сигурна съм), и му казва че няма да му даде нито цена нито информация, човека втрещен идва и казва, че никъде не е ходил, знае само нас, явно го е припознала, и наистина тя после го пита Не караш ли еди каква си кола, той казва Нее, ето това ми е колата, казва си човека от къде е, и тя чак тогава взе да вика че наистина го е припознала. При което човека си хваща пътя и не се връща. Ние взехме да я питаме Сега какво правим, защо така?! И тя извърта зад*ник и казва: Ами да му бяхте дали цени вие, защо все мен чакате аз да давам, а и вече недовиждам надалеч, да ми бяхте казали че не е той, и носа е вирнат тя не е виновна....и така....до тези дни в които много добре се чувствам че я игнорирам и тия нейни филми си ги играе само пред сина си.

Свекърва ти е пълен боклук, животно ,простак и луда.
И ти още си в близост до този демон.
И още имате бизнес?

# 213
Acid_Burn, ама тя и в момента я обижда свекървата, въпреки работата на 3 поста. Мисля, че авторката е време да порасне и да излезе от клишето " какво ще кажат хората, в случая свекървата"
П.с. Шанън, ако си отвориш очите и видиш, че няма нас в картинката и наш бизнес, докато свекърва ти участва, ще си много по-добре. Мъжа ти да си се оправя с нея и с бизнеса, ти си хабиш нервите излишно.
Съгласна съм, че трябва да се махне от там. Просто с невротичния ми характер, винаги гледам да мисля 2-3 хода напред.

# 214
Тя заслужава да ѝ се направи една постановка тази, в която да ѝ се натрие носа.  На мен наистина ми е трудно да си представя как няма да говориш с някого, а ще работиш с него. Така, както я описваш, ми прилича на човек с леко психическо отклонение, да ти кажа. Ама те пък точно такива проклетии доволно тормозят роднините си години наред, подлудявайки и тях.

# 215
Леле... Много опака жена. На колко години е?

Иначе, много лесно се работи с някой, с когото не си говориш - аз цял живот съм била в женски колектив, в който по всяко време поне  две не си говорят, но работота върви добре с минимум строго професионално общуване. Много по-лошо е, ако се карат. На сегашната ми работа заварих двама от титулярите да не са си говорили от  близо 15 години.
Иначе с близостта - а тук тя присъства априори по роднинство - нарастват и вероятните конфликтни точки и страните започват да си позволяват повече, понякога се казват непростими неща и става супер тегаво.

# 216
90-те години нали много хора се пробваха с бизнес - най-често магазинче някакво, ама на повечето въобще не им издържа бизнесът 15+ години. Един такъв си имаше магазинче у тях си, в гаража. Звъниш на звънеца, ако искаш нещо, и той слиза от дома си да обслужи клиента.  Разбираемо, нямаше много клиенти. Освен че беше в странична улица, на не чак толкова комуникативно място, продаваше по-скъпо от останалите и всеки път беше с физиономия все едно клиентът му нарушава дзена и го безпокои. Една неделя, нормалните магазини затворени, трябваше да вземем бонбони за някакъв повод, и ме пратиха от там да взема, че нали навсякъде другаде затворено. И слиза той, отвори и взе да ми се кара, как сме пазарували от него само в неделя, а иначе не. Бонбоните на всичко отгоре се оказа, че са доста стари или направо с изтекъл срок на годност. Караха ми се защо съм ги взела, и повече май не сме пазарували от него, а и той закри "бизнеса" по някое време. Пазарът си се самоурегулира. За да издържи някой търговец 15 години, трябват все пак някакви качества

# 217
На 62г е, и правилно някой определи - опък човек, имаше някъде един лаф - ни се пори ни се къса, че и тя така, ни напред ни назад, но няма вариант тя да е виновна.

# 218
Не е опак човек.
Луда е.

# 219
Дано не е, че все пак децата ми носят нейната кръв 😁😆😁😆😁

# 220
62 години не са малко, но и хич не са много. Тази жена може да ви трови животите още поне 15 години, а нищо чудно и два пъти по толкова.

Шанън лий, помисли си дали искаш да живееш този живот още поне 15 години? Искаш ли всичките ти активни и здрави години да минат в съобразяване с този изрод и вървене на пръсти около нея?

P.S. Тя не е луда в смисъл на психотична, а в смисъл на социопат.

# 221
Шанън, че тя не е много стара значи.
Охх...а на мен малко ми прилича поведението ѝ като на човек в ранен стадий на някаква деменция или нещо от тоя род. Обикновено такива хиперактивни хора, стават малко злобнички с възрастта. Като не достига вече спортната злоба, я трансформират в чиста злоба.

# 222
Не е луда, майка ми е същата,  в смисъл, че с нея просто няма начин да се върши обща работа, и най-елементарна , все е наопаки и все командари, ако тръгнете нанякъде, тя ще казва откъде да минете, кое как да се направи, всеки миг дава нареждания, а при най-малкото неподчинение побеснява. Е, пред хората скандали не прави и успешно е работила на други позиции, но общо взето същата характеропатия...

Нищо не можеш да направиш и ако няма да напускаш  - което като гледам е с нула вероятност - пускай си покрай ушите. Все пак ти е роднина и то необратимо. Като остарее съвсем и стане зависима от вас, което няма да е скоро, може да поомекне, но няма голяма надежда.

# 223
Няма да поомекне като остарее, а тъкмо напротив. Старческата характеропатия само ще добави към проклетията ѝ.

# 224
С тоя манталитет бабата по скоро е попречила на бизнеса, а не го е развила тя и да го е подарила на сина и снахата на готово.
Няма ли начин да я спрете да идва, дял ли има или е просто щото никой не смее да я изгони?

Общи условия

Активация на акаунт