Не просто свекърва, а жив дявол

• 17 190
  • 321
  •   1
Отговори
# 315
След толкова години семеен живот има ли нужда толкова да се обяснявате? Голямо споделяне, голямо чудо. Ние с мъжа ми само се поглеждаме и всичко е ясно. Разбираме се без думи.

# 316
След толкова години семеен живот има ли нужда толкова да се обяснявате? Голямо споделяне, голямо чудо. Ние с мъжа ми само се поглеждаме и всичко е ясно. Разбираме се без думи.

Ами разни хора, разни отношения.
Това че вие си четете мислите, явно при други не става и трябва да си говорят.

# 317
Ами, когато хората са си говорили, когато трябва, и най-важното – изслушвали са другия и са действали по въпроса, после не са нужни много думи, разбират се и с поглед.

# 318
  • София
Сега пък тема за начините на комуникация в семейството ли ще започнем?
На едни, за да се разберат им стига поглед и даже  без думи. Други се разбират и с половин дума, на трети им трябва разговор. Най-важното е да се стигне до разбирателство, да се постигне целта. Начините не са от значение.
Ми то като в секса - дали тази или онази поза, важен е крайният резултат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 319
Ами, когато хората са си говорили, когато трябва, и най-важното – изслушвали са другия и са действали по въпроса, после не са нужни много думи, разбират се и с поглед.

Ами явно в случая години не са се говорил, а мъжа само е искал тя да мълчи и да търпи.

# 320
Не разбрах този разговор с какво е бил толкова ползотворен при положение, че фактите са същите и свекървата си е същата, и работната атмосфера ще си остане същата, но щом ви влече.

# 321
Дано нещата се подобрят.Като отидат на почивка ще се поуспокоят и ще погледнат от дистанция.Но се опасявам,че ако няма сериозен разговор син-майка,нищо няма да се промени.
И пак казвам,не е добре всички да работят на едно място.

Общи условия

Активация на акаунт