Име за момиченце

• 5 099
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
Дебора не ми харесва, грубо ми звучи. Дъщеря ми със семейството си живее в България.

# 46
  • SF
А Дагмар да не говорим как ми звучи.
При положение, че има толкова благозвучни имена Дебора, Дъмбел и Дагмар не виждам какво ще правят в евентуален списък.

Джулия... Слънцето остава, ти заминаваш Джулия, о, моя Джулия....

# 47
Дагмар бе .. направо Дъмбълдор 😁😁😁
Дебора същата работа .. грубо много.

Джулия е супер лигаво. И веднага ми изплува някоя джукеса с напомпан силикон.

Диана, Дани(ела) международни са

# 48
Dagmar си е име, скандинавски произход има.

# 49
  • SF
Дагмар Петрова Даскалова, приятно ми е!
- Как? Как?
- Да-ска-ло-ва!

# 50
Дагмар е често срещано име и в Чехия: https://www.behindthename.com/name/dagmar.

На моя позната Димитричка – внучката й е Дебора. Живеят в България. Не се е оплаквала, че й се подиграват. Момичето е 17-18-годишно.

# 51
И на мен Дебора ми звучи ужасно. И ние имаме комшийско дете с това има, което и дебеличко...
А Джулия го свързвам с някоя лъчезарно и усмихнато момиченце с къдрички.

# 52
  • SF
Сега... не се е оплакало, че й се подиграват....
Не съм се подигравала на Дебора, въпреки че въобще не ми харесва името. Толкова тромаво, а и не е сред изброените по темата. Не знам защо въобще го обсъждаме.
Дагмар и Дебора... Трябва да се свършат всички имена, за да може евентуално да се сетя за тези. Даже за Дагмар и при това положение не бих. Нонейм ми допада повече.

На мене ако са ми се подигравали, да не би да съм се оплакала на всички лели, съседки и приятелки на майка ми и леля ми. Не знаем дали не й е криво, без да се оплаква.

# 53
Човек трябва да е много тъп, за да се подиграва на някого за едно нормално име. Но щом са в България – може и Девора.

Дъщерята на Васил Василев-Зуека е Девина. И за това име също може да се подиграват, но какво от това?

Пък колко Дарии има в България?! На всичките ли им се подиграват?

Харесвам Диляна и Детелина.

# 54
Гласувах за Джулия. Предлагам също Диана, Даяна.

# 55
Не знам какъв е произходът на Дагмар, но в Германия така се казват само възрастни дами. Явно не е модерно вече. Момиче Дагмар в България би звучало много странно.

# 56
Аз харесвам арабското Дилара, от вероятно по-възприемчивите - Диана и Далия .

# 57
  • SF
Така е, Radilena, човек трябва да е много тъп, за да се подиграва. Трябва да го кажем това на всички тийнейджъри. И на онези деца, които са крещели, че идва майката на Деби.
Ти си кръсти детето Дебеланчо, пък чакай всички да са не много тъпи и да контролират усмивките си.

# 58
Дилара и в Турция се среща, зависи от вкуса и вероизповедание, евентуално смесен брак....

Към Диана съм пристрастна, добре звучи и се приема в Европа сред християните

# 59
  • SF
Дилара е турско име. Имаме приятелка. Произнася се леко ДилЯра с меко А-Я. Ние й казваме Дилара, защото не можем да го произнесем точно.

Общи условия

Активация на акаунт