Отговори
# 105

От днес до пети август е ден за ашуре
Черпя 🫶🏻
Диди, благодаря за почерпката. Не знаех какво представлява ашурето, не съм опитвала, но веднага прегледах рецептата. Обичам жито и с удоволствие ще направя вкъщи. Само не разбрах защо точно от днес до 5 август се поднася ашуре. Това някаква традиция ли е?

# 106
Валлах аз съм арменка ние ядем на нова година от нашия ануш абур 🤘🏻😍
Но като цяло много обичам ашуре и това е нещо което не мога да му устоя като е пред мен.
Имам едно искане за гифчета имаше една сцена където Йешим и Чънар заминаваха за почивка и преди това като гледаха лаптопа ако ти се прави разбира се 🥹💘

# 107
Диди, благодаря за отговора.
Гифки с удоволствие ще направя, но първо трябва да намеря тази сцена. Ако можеш да ме ориентираш горе-долу кой епизод е, по-бързо ще се справя.
Малко по-късно ще поровя из папките си за "Lale Devri". Сега мисля да изляза поне за час навън, че днес цял ден се въртях около климатика вкъщи.

Скрит текст:

Феми, Hands Pray украси и нашата тема с хубавите изгледи от морето.
Обещала си ми!

# 108
18,19 и 20 то това са най-хубавите епизоди преди да дойде нахалната муха където тогава и реално влюбените не можеха да се стърпят. Лале Деври винаги ми е рана но Йешим и Чънар форевър бана не. 🤣🤤

# 109
Емка , украсила съм и тук с морски снимки в спойлер явно не си ги видяла. От Крушуна ще споделя като ги намеря и подредя че са разпиляни.

# 110
Феми, извинявай, наистина не съм видяла снимките. И дори се ядосах, че си ни подминала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но защо си ги сложила в скрит текст. Тази красота трябва да се показва.
18,19 и 20 то това са най-хубавите епизоди преди да дойде нахалната муха където тогава и реално влюбените не можеха да се стърпят. Лале Деври винаги ми е рана но Йешим и Чънар форевър бана не. 🤣🤤

Диди, нощес ще изгледам тези епизоди отново. То така и така не може да се спи нощем от горещините, поне с нещо интересно да се занимавам.
Снимката на Толга и Серенай е много сладка. Не съм я виждала досега.
Ново от Езги.
Помислила е за нас - предлага ни изкушаващ сладолед, но Софи ни се изгуби. Вероятно отново е затрупана с работа.

# 111

Тогава няма да крием таз красота и  летни коктейли:tropical_drink:

# 112
Браво, Феми! Сега вече спокойно мога да се наслаждавам на пейзажите с коктейл в ръка.
Специално за теб и за ужас на моралистите! Сега вече ще намразят и сините шорти.

# 113
Добро утро и успешен и прохладен ден. Nature Sun With Face

Ехааа , какви колажи направо като истински голям кеф.  Много си добра Ейваллах. Hands Clap Ех , да го бяхме видяли по шорти наистина:tropical_fish:Blue HeartHeartsStuck Out Tongue

Софииии,  оглеждай се за Аполона или подобен на него. Може и да ти излезе късмета това лято. Nature Sweat Drops

# 114
Здравейте, момичета!

"Едни живеят, други съществуват. Това, което ни отличава един от друг, е изборът. Всеки от нас избира колко жив иска да бъде."

Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!
Спорна сряда!

Малко инфо от иранските фенове относно сериала „Arjen”:

Щом заснемането на втория сезон се направи толкова бързо, колкото първия сезон, ще излезе тази година, много е малко вероятно да остане за следващата година. Сега, когато Толгахан току-що се завърна в Турция, трябва да прекара известно време със семейството си за кратко време. Скоро започват снимките на втория сезон на Аржен. ♥️
Тъй като сериалът ни има повече екшън жанр, отколкото романтика, знам, че е невъзможно, но каквато и да е вероятността, през втория сезон Аржен ще отмъсти за смъртта на Аслъ от провали. Мисля, че някой ще падне в капана. Най-накрая искаме да доведете партньор за трети сезон. Искам да кажа, така го чувствам ♥️
Уау, дааа😭 🥵
Тъкмо вкусихме малко красота и копелетата убиха Аслъ😭. Моята потисната двойка се провали😁.
Всичко е планирано за 3 сезона от самото начало
Сезон 1 "Пътят на съдбата"
Сезон 2 "Отмъщението"
Сезон 3 "Изкупление"

# 115

Сладоледено изкушение за разхлаждане и настроение Yum

# 116
Скрит текст:

Сладоледено изкушение за разхлаждане и настроение Yum
Феми, сладоледеното изкушение си ни го сервирала точно навреме. Гарнирано с маминия красавец направо не е за изпускане. Вечеря не ми трябва. Stuck Out Tongue Winking Eye

Диди, благодаря много за видеото.
Ето и обещаните гифки.

# 117
Ах Еми как ме връщаш в детските ми годинки ако знаеш.

БУРСА - Известните актьори Серенай Саръкая, Толгахан Сайъшман и Селен Сойдер, които дойдоха в търговския център в Бурса, за да раздават автографи, едва избягаха от тълпата. Серенай Саръкая не можеше да скрие изненадата си от тълпата, която видя. Серенай Саръкая, Толгахан Сайъшман и Селен Сойдер, известните актьори от поредицата "Сезонт на лалето", раздадоха автографи на феновете си в търговски център в Бурса. Гражданите се стекоха в мола от ранните часове и образуваха дълги опашки, за да получат автографи от известни актьори. Младо момиче на име Шейма, което получава автографи от Серенай Саръкая и Толгахан Саишман, не можеше да контролира сълзите си. Саръкая успокои момичето, което плака дълго време. Серенай Саръкая заяви, че е за нея това е за първи път: "Това е страхотно. Толкова се вълнувам. Това е първият ми път в когото давам автографи така, така че съм много развълнувана. Интересът е много впечатляващ и завладяващ", каза тя. Толгахан Сайъшман каза: "Щастлив съм. Не очаквах толкова голям интерес. Това ни прави горди, че сме поздравявани по този начин, където и да отидем." Селен Сойдер пък благодари на феновете си, които не са ги оставили сами. След програмата актьорите, които искаха да слязат на паркинга от мола, едва се измъкнаха от тълпата. Докато известните актьори се опитваха да се измъкнат, като се качиха на асансьора, феновете им се насочиха към стълбите. Докато младите момичета, които слизаха по стълбите, искали да докоснат Толга Сайъшман, охраната едва контролирала тълпата.
От: Anayurt Gazetesi

Хубава снимка

# 118
Диди, много обичам да чета стари статии за Толгето. Ти винаги ме изненадваш с неща, които не са ми попадали. Пускай и други ако имаш под ръка.
Аз продължавам с гифките:

Скрит текст:

# 119
Добро утро ! Nature Sun With Face

Новина от Бирсен Ант.

Езги ,партньорката на Толга в екшъна е подписала участие  за новият есенен сезон. Тя ще играе в  сериалала на NOW с Мурат Йелдаръм  и Ебру Шахин. Да видим в кой ден ще го излъчат ,щото петъците са голяма конкуренция. Гаддар устоя заради феновете на главният актьор и поддръжка и уговорени епизоди предварително. Голям калабалък ще е направо се ошашавих от толкоз продукция.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 09:53 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт