Отговори
# 255
А сега излизам от вълната за Толга за две минути да ви почерпя сладолед в хубава Озанова компания

https://www.tiktok.com/@cuteedits022/video/7286069775732624673?i … &sender_device=pc
https://www.tiktok.com/@tsayisman_page/video/7360593288409255201 … &sender_device=pc

И тези видеа с Толга от роли Simple Smile

# 256
Въй бе, трябва да тичам за сладолед. Прияде ми се като гледам как този красавец сладичко го хапва.
Диди, Hands Pray носи ни по-често такива съблазнители красиви.
Аз не успях да отворя линковете, които си пуснала...
Ново от сторито на Алмеда:

# 257
Ново от Берак
https://www.instagram.com/stories/berrocks/3426471614607984109/?hl=en

Еми видеата са от ТикТок можеш да влезнеш през ФБ оттам ако искаш да ги видиш много неща има и там.

https://www.youtube.com/@Bizbizeresmi/videos

В този канал има интервюта на Толга и Юзнюр с хубаво качество.

Поредно гостуване при Бейяз

https://youtu.be/zWgMaK2NNYU
https://www.youtube.com/watch?v=jHuRBvtKk5Q

https://youtu.be/m5hgKWbITi0

Византийски игри качен с хубаво качество в канала на Авшар Филм

И едни Вахиде и Мустафа

# 258
Здравейте, момичета!

"Когато се усмихваш на живота, в крайна сметка заживяваш живот, който си струва усмивката."

Каквото и да правите, забавлявайте се!
Изпълнете деня си с жизнерадост и любов!
Много слънчеви мигове през почивния ден!

Диди, златна си!
Интересни линкове си ми изпратила. Ще се опитам днес да открадна малко свободно време и да ги разгледам по-обстойно.
Ново от сторито на Толга: Семейство Сайъшман си почива активно в Чешме, а турските журналя продължават да се кахърят за 11 млн., които са отишли за скрап. Вече не мога да преброя колко статии се появиха със съобщението за инцидента.

Аз пък резнах гифки от "Kavak Yelleri"/"Мечтатели" (2009) .
Толга и като гост актьор, млад и зелен, се откроява с таланта си.

Скрит текст:

# 259
# 260
Феми, отново си се погрижила за нас. Благодаря за фрапето. Чудесно е за горещото време - освежава и утолява жаждата.
Липсва ми Beyaz Show!
Толга често гостуваше в това предаване.

# 261
Беше много хубава програма винаги я гледах даже и когато ме разбирах езика. 😔

# 262
Беше много хубава програма винаги я гледах даже и когато ме разбирах езика. 😔

Много се писа за срещата на Толга с Жан-Клод Ван Дам в шоуто.
Но нищо не се получи така, както очаквахме:

ТОЛГАХАН САЙЪШМАН ЩЕ СИ ПАРТНИРА С ЖАН КЛОД ВАН ДАМ

Жан Клод Ван Дам посети Истанбул, за да открие своя верига от финтнес зали. Той  бе гост на Беяз шоу. Там белгийския актьор се запозна с Толгахан Сайъшман.

По неофициални данни Ван Дам е предложил на Толгахан да вземе участие в своя нов филм и тези дни му е изпратил сценария.

Толгахан Сайъшман, който в момента се снима в сериала „Черната перла” , направи официално изявление за пресата,  в което се казва, че скоро ще започне работа над нов проект. Става дума за филм, в който негов партньор ще стане звездата на световното кино Жан-Клод Ван Дам.

Белгийският актьор, сценарист, постановчик на екшън сцени и продуцент, в момента е на 57 години, и въпреки това, е в прекрасна  физическа и творческа форма. Толгахан Сайъшман не сподели нищо за сценария на филма, но каза, че начало на снимките ще бъде през февруари. Това участие вероятно ще ускори финала на „Черната перла”.

Ще очакваме подробна информация за бъдещата роля на Толгахан Сайъшман.

# 263
Ех , как се изнизва времето ето че дойде и новата августова седмица. В разгара на летният пик , отпускарски сезон.

# 264
Здравейте, момичета!

“Създай си живот, който те кара да се чувстваш добре отвътре, a не живот, който само изглежда добре отвън.”
Джон Ассараф

Прегърнете свежестта на новата седмица!
С пожелание за позитивно начало и фантастичен ден!

Ах, този черен потник....

# 265
https://youtu.be/TPSMDqHygL4

Етилер : Кенан Бал,Толга,Серенай,Хатидже Аслан и Айтен Сойкьок.
Толга споделя ,че има проблем със съня.
А Серенай отрича ашка да е продължил ама хич не и се получава тук с лъжата ;д освен това е точно периода в който пак се бяха събрали.

# 266
https://youtu.be/TPSMDqHygL4

Етилер : Кенан Бал,Толга,Серенай,Хатидже Аслан и Айтен Сойкьок.
Толга споделя ,че има проблем със съня.
А Серенай отрича ашка да е продължил ама хич не и се получава тук с лъжата ;д освен това е точно периода в който пак се бяха събрали.
Диди, благодаря много за видеата и инфото около връзката на Толга и Серенай. Оказва се, че аз почти нищо не зная за този период от живота на маминия красавец.

# 267
Добро  лятно утро ! Nature Sunny

Дидиии , като енциклопедия си никой не може да те стигне..

# 268
Здравейте, момичета!

"Дните принадлежат на календара, а моментите принадлежат на нас."

Пожелавам Ви най-приятните емоции и чудесен ден!
Нека денят ви се събере в три думички - вълнуващ, усмихнат и неповторим!
Щастливо да ви е!

От сторито на Толга:

От тук, от там:

От иранските фенове:
Цитат
Връщане към 2014 ✨️
Виждате ли го да си пуска брада тук?
За същия филм "Къса вълна ред 444", който трябваше да дойде в Иран ❤️
Казва на репортерите, че всичко е наред? 🥲😅

# 269
Идвам пак от архивите.

Толгахан Сайъшман: Мечтата ми е да имам три деца

Толгахан Сайъшман, популярният актьор от "Епохата на лалетата разказва как започва всичко.Сайъшман започва кариерата си пред далечната 2002 го от конкурс за красота като модел.
 Сайъшман, която напуска чуждбина и кариерата си на модел в чужбина заради мечтата си да е актьор  сега е едно от търсените имена на екраните. Разговаряхме с него, с когото се запознахме преди сериалът да започне своята лятна ваканция, за неговите летни планове и живот...
В един момент обявихте, че напускате сериала, след което казахте, че ще бъдете в новия сезон.
Какво се случи в този процес, много ли сте уморени?
Имаше някои проблеми със сценария на сериала и героя, който изиграх. Споделих ги и с нашия продуцент г-н Шюкрю Авшар.
Последната сцена, която заснехме, обаче много ме притесни. Взех импулсивно решение и обявих, че си тръгвам. По-късно разговаряхме с г-н Шюкрю. Сценарият беше променен, както исках, проблемът беше решен.

С кого се разбирате най-добре от колегите си?
Гюл Онат, която играе майка ми в сериала, има специално място в сърцето ми, тя се смята за моя майка. Противно на слуховете за мен, аз съм в много добри отношения с моите колеги, нямам никакви проблеми.

Има ли роля, който ви ти се иска да бяхте изиграли?
Бих искал да изиграя ролята на боксьора, изигран от Ръсел Кроу във филма "Пепеляшка".

Ще има ли нов филмов проект за това лято?

Получих много оферти, една от които ме развълнува много. Това ще бъде исторически филм, но няма да мога да дам подробности, защото все още е в етап на подготовка.

И така, кои са режисьорите, които мечтаете да работите в киното?
Бих искал да работя с Нури Билге Джейлян, Хандан Ипекчи, Реха Ердем и Фатих Акън.

Какви са плановете ви за почивка след уморителния сезон?
Ще снимам. Може би мога да отида в Ню Йорк и Маями за да си взема кратка ваканция.

Какви са вашите хобита?
Спортувам винаги, когато мога, а също така често ходя на кино. Плейстешъна ми беше най-голямото ми забавление. Най-яростните ми съперници са моите колеги футболисти. Много пъти съм им показвал, че не е като да играеш на терена. Сега уча Гьокхан Кесер /певец/ на тази игра.

Какво е чувството да си известен, съжалявал ли си някога?
Наистина е трудно да бъдеш известен. Животът, който живеем; Това може да причини проблеми в отношенията ни със семейството и приятелите ни. Обичам да прекарвам време с брат ми, но той вече не излиза с мен. Защото интензивното внимание го изнервя.

Какъв мъж е Толгахан в любовния си живот, труден човек ли е?
Мога да бъда всеки влюбен мъж. Мачо, романтичен, труден...
Накратко, каквото ми хрумне. Не съм много лесен човек.

Говори се ,че имате много недживими имоти. Как оценявате парите, които печелите?
Инвестирам парите, които печеля, в недвижими имоти.
Но както се казва, аз нямам такава ситуация с Али Алаоулу (смее се).
Трябва да осигуря семейството и бъдещето си, доколкото мога.
Освен това имам само кола и мотоциклет.

И така, последният въпрос е как си представяте себе си в бъдеще?
Не е нужно да мисля много, за да отговоря на този въпрос.
Искам да бъда работя в киното, женен и глава на семейство с три деца.

Сравняват ви с Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъоулу. Как реагирате на тази ситуация?

Мисля, че това състезание е много естествено, мисля, че ни и мотивира.
Между нас и Къванч има много сладко съперничество. Къванч е много стар мой приятел.

Защо избра актьорството, когато имаше успешна кариера на модел в чужбина?

Защото бях направил всичко, което можех да направя като модел. Актьорството винаги е било моя мечта. Когато получих предложение да участвам в телевизионни сериали, затворих напълно моделния бележник. Когато погледнах момента, до който стигнах, видях, че съм взел правилното решение.

Актьорите се оплакват от дълго работно време. Какво мислите за това?

Времето за излъчване на сериала стана много дълго. Има последователности от 1,5 или 2 часа. Ето защо продължителността на живота на сериалите от 2-3 сезона е намалена до един сезон. На снимачната площадка на сериала има здравословни проблеми от млади до големи. Имаше дори смъртни случаи на някои снимачни площадки, което ни натъжи. Това са условията, които ни се налагат в момента. Ние също трябва да го приемем.

Турските телевизионни сериали са популярни в арабските страни.
Вашата поредица също привлече много внимание...

"Ерата на лалетата"беше популярна на Балканите преди арабските страни.
Защото сериалът "Сбогом Румелия", в който участвах и преди, беше заснет на Балканите и беше много популярен там. След това е закупен в Гърция. Старите ми приятели които са модели, и бяха там, дори ми се обадиха и ме поздравиха. Сега започнаха да идват искания от арабските страни. Онзи ден те дойдоха от вестник "Ал Ахрам" и дадохме интервю. Този интерес ни прави щастливи. Също така искам и да ги посетя в най скоро време споделя с усмивка на лице Сайъшман.

Репортаж от вестник Сабах -2012г.

Общи условия

Активация на акаунт