Как да преодолея изневяра?

• 4 812
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз бих го изгонила на минутата.
Не мисля, че може да се преодолее такова нещо. Това не е еднократна забежка (макар, че и това не бих приела), но паралелна връзка. Я, късай веднага!

# 16
Темата е пързалка !
Няма как преди няколко дена да е разговаряла с родителите муте му, а в същото време той да е запознал новата си изгора с тях, че и на почивка да са ходили и много други неща да са правили заедно !

# 17
  • ☀️София / London🌂
до колкото разбирам на доста начален етап си се отървала.
Да, верно 3 години, но не живеете заедно, няма деца и какво да делите.
Бъди благодарна, че така са се стекли нещата и си разбрала и приключила преди да е станало много по-сложно.
Няма какво да се сравняваш. Човекът явно си е по изневерите, ако не е тази , щяло е да бъде някоя друга.
Приеми , че боклукът се е замоизхвърлил и бъди благодарна.
Реално нищо не губиш !

# 18
То и жените имаме същите критерии, но за нас и парите имат значение.
И какво от това?
Важното в този живот не е какво искаш да вземеш, а какво реално заслужаваш.
Иначе и аз може да искам Брат Пит, който има парите на шейхът на Бруней, ама като не съм Анджелина Джоли, а съм стрина Гина, то какво значение има какво искам?

# 19
По-вярно заглавие е как да преодолея приключила връзка.

# 20
Здравейте.

Имах тригодишна връзка, като преди седмица разбрах, че бившият ми е имал втора връзка от един месец.

Казвам връзка, защото я е запознавал с родителите си, запознал се е с техните, ходили са на почивка заедно и много други неща

Изключително унизена се чувствам. Не мога да спра да се сравнявам с въпросната жена, тя също не е знаела за мен и по никакъв начин не бих си позволила да я обвиня, но не спирам да гледам снимките ѝ, не мога да спра да си представям отвратителни сцени в главата ми.

Знам, че е минала само една седмица и че е нормално да се чувствам толкова зле, но много ще оценя, ако някой, преминал през същото, ми даде съвет, препоръка за книга, филм, философия за живота, ако щете. Изобщо как преминахте напред?
Всъщност вие още не сте били започнали да живеете заедно, макар че се познавате (и сте заедно, поне според теб) от три години, така ли?
Значи тази връзка, макар и продължителна, все още не е била сериозна. Няма да се учудя, ако се окаже, че сте живели в различни градове. Ако не е така, няма обяснение за изброените факти.
Наистина, обидно е това, което ти се е случило. Според мен, по-лесно ще го преодолееш, като си дадеш сметка, че такава една връзка без развитие всъщност не е наистина сериозна. А също и, че този човек изобщо не те е заслужавал и че е един мизерник и никаквец.

# 21
Това не е изневяра, започнал е нова връзка, оповестил я е на всички. Вероятно нещата между вас са били изчерпани, няма как да е нямало индикации за край. Разбирам да си научила за тайно кръшкане, а то си е съвсем официална връзка.
Какво има да се сравняваш и тормозиш, ти искаш ли го в живота си този мъж? Не звучи като невероятен след 3 години да постъпи така долно. Гледай си твоя живот и спри да надничаш в техния, не им следи профилите, концентрирай се ти да имаш поводи за хубави емоции и снимки, не да гледаш чуждите. Лято е, събери се с приятели, отидете някъде, забавлявай се, без деца и ангажименти на чисто се почва мноооого лесно.

# 22
Заглавието на темата трябваше да е друго,не ти е изневерил,приключил е връзката ви,но не си разбрала.
Няма да го забравиш ако му гледаш соц.мрежи,нито пък профилите на новата му.
Започни да живееш пълноценно ,момиче.

Ъпдейт: След малък прочит в минали публикации установих нещо,което може би е от голяма важност за предстоящи връзки...
Не прибягвай към антидепресанти,и не приемай връзката ти като токсична когато нещо в нея куца.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 20:37 от Анонимен

# 23
Излизането от ситуацията е с много позитивна подкрепа от близки и приятели, спорт, природа, правене на любими неща.

И постепенно, заедно с всичко това, повдигане на личната самооценка, на самочувствието, което по-нататък ще помага да не се избират или търпят подобен тип партньори.

# 24
По-добре че сега сте се разделили преди да имате нещо по-сериозно. Нормално да ти е мъчно и гадно, но помни - вината не е в теб, а в него. Нормалните мъже, когато не са доволни от една връзка или смятат, ме нещо им липсва говорят с половинките си, а не карат паралелна връзка.

# 25
Здравейте.

Имах тригодишна връзка, като преди седмица разбрах, че бившият ми е имал втора връзка от един месец.

Казвам връзка, защото я е запознавал с родителите си, запознал се е с техните, ходили са на почивка заедно и много други неща

Изключително унизена се чувствам. Не мога да спра да се сравнявам с въпросната жена, тя също не е знаела за мен и по никакъв начин не бих си позволила да я обвиня, но не спирам да гледам снимките ѝ, не мога да спра да си представям отвратителни сцени в главата ми.

Знам, че е минала само една седмица и че е нормално да се чувствам толкова зле, но много ще оценя, ако някой, преминал през същото, ми даде съвет, препоръка за книга, филм, философия за живота, ако щете. Изобщо как преминахте напред?
Така, така първо без да се усетиш си се отървала от един човек който не те е оценил , второ гледай себе си, забрави го в началото ще бъде трудно да го забравиш, но постепенно с времето ще стане.
Не виждам смисъл да губиш себе си помисли струва ли си да съсипваш теб самата заради един човек който му е все тая.. Та , даже човека бил запознал техните с нея , плюс почивката е , това ми идва малко в повече.
Това са хората не всички но , една част не умеят да ценят човека до себе си.
Не съм бил в такава ситуация но , разбера ли нещо подобно просто приключвам с човека.
Спирам да го търся и го блокирам от всякъде , пък ако тръгне да се моли игнор и това е.
 Стискам палци да го забравиш не виждам смисъл да се занимаваш.  Заслужаваш човек който наистина да държи на теб и най - вече да ти покаже какво е истинска и смислена любов.

# 26
Ако се замислиш ще осъзнаеш, че той ти е направил такава услуга, че след време ще си му благодарна. Прекрасно е, че ще се махне от животът ти. Той работа там няма, друга ще му бере ядовете за съжаление. От цялата ситуация той е най губещият а ти най печаливша. Трябва да се научим да махаме хората от живота си които не ни уважават грам. Така правим услуга на себе си. А ти не си тъжна защото си го обичала а защото си била предадена. Но най хубавото е, че той няма да е част от живота ти. Всички преживяват такива неща - нормално боли предателството, но отминава и после си казваш - хубаво, че стана така.
Успех и твоят човек те чака там някъде. Ще видиш.

Общи условия

Активация на акаунт