До преди 2 години имах много близък приятел с когото споделяхме всичко и бяхме много ,изключително близки. Бяхме в една компания, но всички ме предупреждаваха да внимавам, защото според тях ,той ме харесвал. Преди 2 години с него се бяхме видяли за последно ,като още тогава ми беше блокирал профила във фейсбук и ми каза че няма да го отблокира както и самото ни виждане не завърши много добре....
Вчера с две от момичетата от компанията ни излязохме на ресторант (всички сме разпръснати из България и чужбина и се виждаме много рядко и то не всички) ,като преди да се съберем ми звъннаха да ме попитат дали имам нещо против той да дойде и аз отговорих не....и това май беше моята грешка.
Когато той дойде за здрасти ми протегна ръка,но аз набързо го гушнах (мислех че това ще разтопи ледовете ,но сгреших) ,наложи му се да седне до мен и остави между нас огромно разстояние ...почти за 2ма човека...цялата вечер, когато аз говорех той не се включваше в разговора и трябваше да спра да говоря за да се включи и той.... всеки от нас разказваше какво се случва в живота му ,но той избягваше тази тема , сигурна съм че ако не бях там щеше да говори много.... ето пример : едно от момичетата го попита какво станало с онази колежка и той веднага каза о нищо ,аз си работя хоум офис и тя го попита добре де не си ли пишете и той не ,рядко едно здрасти и ако има нещо по работа и веднага смени темата ,сякаш му беше неприятно да говори за това и не позволи да се повдига тази тема. Почти нищо не каза за себе си ,а и от мен не се поинтересува ...а това е доста студено от негова страна тъй като с него бяхме много близки ,изключително близки. Чувствах голям студ от негова страна и имаше 2-3 наченки на топлина ,но бързо изчезнаха. Сякаш е друг човек ,но видях че в него там някъде е онзи близък приятел,но уви не му позволи да се появи на повърхността.... сигурна съм че ако имахме възможност да останем насаме да говорим ,то щяхме да изговорим всичко и нямаше да е така, но уви....нямахме тази възможност ....
Чудя се дали да му пиша във вайбър или няма смисъл....поне номера ми все още не ми го е блокирал.
Много съм объркана от поведението му и от начина по който се държа с мен , не мога да повярвам ,че човек който ми беше толкова близък се държа толкова студено към мен.
Дали да го потърся или по -добре не ?
Дайте ми съвет ...