Бяхме много близки ,а сега непознати

• 7 720
  • 127
  •   1
Отговори
Здравейте момичета ,

До преди 2 години имах много близък приятел с когото споделяхме всичко и бяхме много ,изключително близки. Бяхме в една компания, но всички ме предупреждаваха да внимавам, защото според тях ,той ме харесвал. Преди 2 години с него се бяхме видяли за последно ,като още тогава ми беше блокирал профила във фейсбук и ми каза че няма да го отблокира както и самото ни виждане не завърши много добре....

Вчера с две от момичетата от компанията ни излязохме на ресторант (всички сме разпръснати из България и чужбина и се виждаме много рядко и то не всички) ,като преди да се съберем ми звъннаха да ме попитат дали имам нещо против той да дойде и аз отговорих не....и това май беше моята грешка.
Когато той дойде за здрасти ми протегна ръка,но аз набързо го гушнах (мислех че това ще разтопи ледовете ,но сгреших) ,наложи му се да седне до мен и остави между нас огромно разстояние ...почти за 2ма човека...цялата вечер, когато аз говорех той не се включваше в разговора и трябваше да спра да говоря за да се включи и той.... всеки от нас разказваше какво се случва в живота му ,но той избягваше тази тема , сигурна съм че ако не бях там щеше да говори много.... ето пример : едно от момичетата го попита какво станало с онази колежка и той веднага каза о нищо ,аз си работя хоум офис и тя го попита добре де не си ли пишете и той не ,рядко едно здрасти и ако има нещо по работа и веднага смени темата ,сякаш му беше неприятно да говори за това и не позволи да се повдига тази тема. Почти нищо не каза за себе си ,а и от мен не се поинтересува ...а това е доста студено от негова страна тъй като с него бяхме много близки ,изключително близки. Чувствах голям студ от негова страна и имаше 2-3 наченки на топлина ,но бързо изчезнаха. Сякаш е друг човек ,но видях че в него там някъде е онзи близък приятел,но уви не му позволи да се появи на повърхността.... сигурна съм че ако имахме възможност да останем насаме да говорим ,то щяхме да изговорим всичко и нямаше да е така, но уви....нямахме тази възможност ....
Чудя се дали да му пиша във вайбър или няма смисъл....поне номера ми все още не ми го е блокирал.

Много съм объркана от поведението му и от начина по който се държа с мен , не мога да повярвам ,че човек който ми беше толкова близък се държа толкова студено към мен.
Дали да го потърся или по -добре не ?
Дайте ми съвет ...

# 1
ОМГ.
РАзочаровала сте го с нещо. Кое не е ясно.
Щом страни и се дистанцира, оставете го на мира.
Това със стопяването на ледовете и подобни фамилиарничения и подмятания за личния живот на други хора е доста отблъскващо. Особено в компании.
Не го познавам човека, може да си е просто темерут, но и не виждам нищо "топло" във вашето поведение, а по-скоро куртоазия.

# 2
Разлюбил те е, не го търси повече.

# 3
Ами ти най-важното не казваш - какво е станало между вас, защо ти е блокирал профила още преди две години, защо виждането ви не завършило добре.

Моето предположение - като е видял, че няма как да се получи нещо повече между вас, е прекратил отношенията ви. Повечето мъже са така, имитират интерес и близост и се правят на приятели, а всъщност искат да спят с теб. Не им пука за "приятелството" ви, такова не е имало, било е с цел. Сега за какво да си губи времето с теб да се прави на приятел? Остави го на мира, не си трупай запаси от "харесващи те обожатело-приятелчета", с които да настояваш да сте си дружки.

# 4
Тук не е тийн драма ...

Хората се срещат и разделят, харесват и разхаресват, някой наранени даже се намразват. Толкова - това е живота!

Каква ти е драмата? Не се чуваш с него, не си го търсила през изминалото време, но искаш да си почешкаш егото, че той още те харесва... това е гадно и детинско.

# 5
Остави човека на мира, ясно е показал, че му е неприятно.

# 6
Не виждам нищо странно в ситуацията - той е искал нещо повече, ти си си мислила, че сте приятели. Разбрал е, че няма да стане както той иска и се е дистанцирал. Напълно нормална и здравословна реакция.

# 7
Е как така сте били "много, изключително близки", а той те е блокирал без причина? Защо те е блокирал?

# 8
Не си му пуснала преди 2 години, и още ти е сърдит. Обади му се само, ако си склонна да му пуснеш🤣🤣 иначе ще загубиш и на двама ви времето и ще те блокира и във Вайбър.

# 9
Леко неадекватно поведение.
Той я блокирал. Не комуникират. Тя тича да го прегръща за здрасти.... И се прави на луда. Те били много близки, но тя не разбрала, че той я харесва. И ооо ама защо ме блокира. Ми може би, защото е видял, че се правите на луда.
Инфантилно, да.

# 10
Пораснете.

П. П. Защо в БГ-мама се допуска да пишат хора, които ЯВНО нямат нищо общо с майчинството?

# 11
П. П. Защо в БГ-мама се допуска да пишат хора, които ЯВНО нямат нищо общо с майчинството?
И защо не трябва да се допускат? Доста остро влизане с бутонките.

# 12
Бяхме изключително близки близо 10 години, винаги сме се подкрепяли. Последния път когато се видяхме аз вече бях приключила сериозната ми и дългогодишно връзка от 4г и половина и бях започнала да излизам по срещи и той точно заради това ме беше блокирал както и другата причина беше,че преди да се разделя с бившия(тогава бяхме в процес на раздяла около Коледа ...каза ми че ще прекара тази година сам празниците с неговите роднини) ,то аз щях да остана сама по празниците и този мой приятел предложи да сме заедно по празниците Коледа , Нова Година и прочие ,но аз му отказах и заминах при роднините ми в чужбина .Това ми каза че са причините да ме блокира и когато го попитах дали ще ме отблокира и той ми каза не ,попитах го дали ще продължим да бъдем близки и той ми каза че не смята да продължаваме така и всеки продължи с живота си .От тогава не го бях виждала....

Знам че.повечето хора ще ме нападнат с този пост,  просто имах нужда от мнението на хората и някой да ме чуе.... тъй като ми е тежко..... да видиш човека , който ти е бил толкова близък да се държи с теб студено

Ами ти най-важното не казваш - какво е станало между вас, защо ти е блокирал профила още преди две години, защо виждането ви не завършило добре.

Моето предположение - като е видял, че няма как да се получи нещо повече между вас, е прекратил отношенията ви. Повечето мъже са така, имитират интерес и близост и се правят на приятели, а всъщност искат да спят с теб. Не им пука за "приятелството" ви, такова не е имало, било е с цел. Сега за какво да си губи времето с теб да се прави на приятел? Остави го на мира, не си трупай запаси от "харесващи те обожатело-приятелчета", с които да настояваш да сте си дружки.

# 13
Аз няма да те нападам, имала съм подобни изживявания в диапазона 18-22. Приятелски отношения с някой млад мъж (примерно колега в университета), обаче той няма куража да поиска повече, върти се наоколо, няма уменията директно да ти предложи и да е активен, че и ти се сърди сякаш, че ти не се усещаш, че те харесва и не му свършваш работата. И така отношенията се разкапват, без значение колко сте били близки. Сега този твой описаният с тези цупни не прави добро впечатление. Предложил ти е леко абстрактно, почувствал се е отхвърлен и това е. Хората се разминават така, защото не са много добри в междуполовото общуване. Ако искаш да си интимна с този човек - потърси го. Но приятелчета няма да бъдете, търси си близки хора другаде, най-добре жени.

# 14
Е, ясно е било, че те харесва, само ти ли не си разбрала? Чакал като кученце, докато си във връзка и като си я прекратила, си хукнала по срещи с други. Това малко като рибар да захранва с часове и в последната минута да дойде някакъв и да му излови всичката риба за добър ден Joy

Общи условия

Активация на акаунт