Бяхме много близки ,а сега непознати

• 7 731
  • 127
  •   1
Отговори
# 45
Не съм съгласна, Как'Сийке. Никой не е длъжен нищо да се усеща, защото може и да греши в усещанията си.

Хайде сега. Много добре знаеш, че жените имаме антени за тези неща. По-вероятно е да си въобразим липсващ интерес от страна на мъжете, отколкото да не усетим реален такъв, особено когато е очеизваден, та чак и околните са го разбрали.

Относно другото – защо е бил наврян във френд зоната и защо не се е опитал сам да се измъкне оттам, не мога да кажа. Тя си знае, може той да се е страхувал да не я загуби, може тя упорито да си е заравяла главата в пясъка. Както се вижда, той никъде не е тръгнал. Приел е загубата, отдръпнал се е, блокирал я. Тя му се натиска, без да му предлага нищо насреща, та и жертва се изкарва едва ли не. Наранено женско его, нищо повече.

# 46
Аз съм против жените да поемат емоционалната тежест на отношенията само защото били жени. Не на всички жени антените им работят, имам приятелки, които са доста зле в тази част. Може и да се правят, не знам. Мисля, че при приятелите са доста омешани сигналите и е по-трудно.

За женското его съм съгласна и не постъпва правилно. Някаква носталгия я гони, ще ѝ мине.

# 47
  • София
Ясно е показал и казал, че не желае контакт, не виждам какво повече има да се коментира и действа. Не се натрапвай на човека.

# 48
Аз съм против жените да поемат емоционалната тежест на отношенията само защото били жени. Не на всички жени антените им работят, имам приятелки, които са доста зле в тази част. Може и да се правят, не знам. Мисля, че при приятелите са доста омешани сигналите и е по-трудно.

За женското его съм съгласна и не постъпва правилно. Някаква носталгия я гони, ще ѝ мине.

И аз не съм съгласна, че жените трябва да усещат на всяка цена, сакън да не наранят мъжкото его. Ако е искал, да си е казал право куме в очи, или малко-по категорично да се е заявил. Сега обиден, щото не посмял. Ми то си е твой проблем. Детска радост, шарени бонбонки. Отишъл на събирането, пък мълчал като пулал и демонстрирал обида. Да не беше ходил като не ти е приятно. Пози са това.

П. С. Аз съм от тези буквалните. Някакви мъже, в една компания сме били, съседи ми били, пък по купони сме били, след 20г.споделят на мои общи познати колко били влюбени в мен, но аз не съм поддала. Аз изобщо не съм разбрала даже. И сама съм била в периоди, когато смятат, че са се били "усуквали". Какво да направя, че не им стискало. Минало-заминало.

# 49
  • SF
Всичко тече, всичко се променя. Променил се е и той и вече не сте си толкова близки.
Колко мъже, а и жени, роднини даже ще оставиш зад себе си.

А ако мъж те харесва и желае, лошо му става, когато му предложиш да си бъдете само приятели.

# 50
  • София
Чакал те е 10г, после ти си наритала гаджето и той е сметнал, че ей сега вече му идва реда...да ама не, намекнал ти е за празниците, ама ти си заминала другаде. Видял е, че си е губил времето да те чака и си е обрал крушите, it's not that deep.

# 51
За мен нещата стоят така - тя много добре е знаела, че я харесва - държал се бил по различен начин с нея, много близки били, че и другите от компанията са й го казвали. Но! тя не го е харесвала. Може да е нисък, плешив, пълен, да се поти много, знам ли, да има неща, които за някой са непривлекателни. И това е. Затова е във френд зоната. Сега са се срещнали след 2 г, тя пак иска той да е във френд зоната, защото е много приятно някой да търчи по теб, но той не иска. И съвсем правилно.
За Коледата с него и неговите роднини - тя правилно е отказала, той тогава най-вероятно е щял да направи крачка или поне другите ще ги приемат за двойка, а тя не е искала това. И са се разбрали без думи. Всичко е ясно за всички страни, той вече я е прежалил, но тя него - не. Иска си кученцето и това е.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 09:05 от Змей Горянски

# 52

И аз не съм съгласна, че жените трябва да усещат на всяка цена, сакън да не наранят мъжкото его.

Всеки трябва да си пази егото. В случая авторката своето не си пази.
Мъжът е инфантил и защото не било отишла с него някъде я блокирал.
Бог да ме пази от такива "приятели"

# 53
Това за Коледата, аз го разбрах по различен начин. Казал ѝ е, че ще е сам по празниците и затова ще празнува с неговите роднини. Предложил ѝ да празнуват заедно с нея. На мен това ми звучи като да празнуват само двамата, не я е поканил при родата. Тя обаче му отказва. Човекът очевидно е изгубил всякаква надежда и е решил да сложи край на мъките си, като я блокира.
Авторката може да обясни ситуацията, ако иска.
Но и да не я обясни на нас, поне тя самата да се замисли къде и как е сгрешила, за да се стигне до това положение. Иначе за тук е ясно – самооправдания и тръшкане как иска да върне миналото назад. Не може. Каквото е било, било, счупеното си остава счупено. Всеки си продължава пътя напред и това е.

# 54
На мен пък най- любопитно ми стана, че се е хвърлила да го гушка. И се чуди после, защо той се е дистанцирал физически на огромно разстояние. Този младеж ми харесва. Има си достойнство, последователен е, категоричен е. Дава ясни сигнали. Авторката хич и да не си помисля да му пише лиготии. Ако се случи пак да са в обща компания, да се държи с него като с най- обикновен познат, ако иска поне да си общуват без напрежение. Миналото си е минало. Човекът е бил отдаден, влюбен, на разположение. И тя, бам.
Друг е въпросът, че е трябвало и той да натисне малко, ние жените по- често си мислим, че има чисто приятелство между мъж и жена. Явно е бил плах и неуверен да не бъде отхвърлен. И блокира. И той, бам. Ами, това е положението. Нито гаджета, нито приятели накрая

# 55
  • София
Отказал е да бъде бест бъдито, вързан възелче, закачен на кукичка и чакащ ваша милост за подаяния.

Браво на този мъж.

# 56
И защо е трябвало да и предлага? Съвсем ясно си личи какво е изпитвал към нея, както и тя как би реагирала в отговор. Те са имали близки отношения, не са били просто познати на здравей здрасти, че да е пропуснала някой премрежен поглед и да не знае. Понеже съм бил и от другата страна с друга моя приятелка, това си личи съвсем ясно от всеки поглед, жест или дума, съответно е доста натоварващо когато трябва да внимаваш да не я провокираш към действие с нещо по грешка.
Какво обаче следва като и предложи, без тя да има интерес? Шансът тя да приеме е под нулата, но при отказ почти сигурно значи край на отношенията. По един или друг начин, за това не е толкова просто както изглежда.

# 57
Излизал е с нея насаме, бил е във френд зоната доброволно. Можеше да си излизат в компанията, да сложи някаква емоционална граница, а не да се прави на приятел 10г. и да се крие по сенките за удобен момент. Сега тя е най-лошата, че не я е докопал, пък си е изгубил толкова време. Той обиден. Тя трябва да е обидена - 10г. един човек се прави на загрижен за теб, близък, пък то било користно. Сега се оказва, че не е щом няма да намаже.

# 58
Едва ли като 18 годишен е тръгнал с тази идея и е чакал 10 години, хайде без глупости. Освен това прави ли се разлика между обиден и прекратил отношения по друга и съвсем основателна причина?
Авторката иска да си го гушка без да я интересува на него това как му влияе, това си е повече за упрекване

# 59
Има хора и мъже и жени, като са влюбени и виждат, че отсреща не вдяват и не искат, предпочитат да продължат с живота си и решението е тотално отрязване.
Нали знаете - далеч от очите, далеч от сърцето.
Авторката това не може да го стопли.
Ако разбира се седят така нещата. Той влюбен няколко години, тя се правила на ни лук яла, ни лук мирисала.
Егоистично.

Общи условия

Активация на акаунт