Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 511
  • 2 774
  •   2
Отговори
# 180
По повод медицинското - сестрата го издаде и не е писала, че детето може да бъде обучавано в професионална гимназия. Не трябваше ли да го има това като текст? Също така моето дете е с ТЕЛК, който не смятам да крия, а в медицинското пише, че няма ТЕЛК, стандартно го издават. Чудя се да ходя ли при докторката за второ, че в нашия град се надяваме точно на професионална паралелка, за другата област - на езикова.

# 181
Успокойте се с тези адреси и точки от дипломата Hands V
Адреса не се попълваше и миналата, и преди... доста говини.
Заявлението си изглежда все ей така:

Това се вижда при "печат" на заявлението, запазила съм си pdf.
Не очаквайте в момента нищо по-различно.
Успех!
Много много ти благодаря за това разяснение! Внесе спокойствие в много развълнувани  глави Simple Smile

# 182
  • София
По повод медицинското - сестрата го издаде и не е писала, че детето може да бъде обучавано в професионална гимназия. Не трябваше ли да го има това като текст? Също така моето дете е с ТЕЛК, който не смятам да крия, а в медицинското пише, че няма ТЕЛК, стандартно го издават. Чудя се да ходя ли при докторката за второ, че в нашия град се надяваме точно на професионална паралелка, за другата област - на езикова.

Мама Ру, ако е на хартия може да добавите текста за професионалата гиманзия (така правя с тези за работа, никой лекар не ги пише). Но за ТЕЛКА е хубаво да говориш с лекарката. Според мен е задължително да се впише, пък и наистина изглежда, че го криеш.

# 183
A каква е целта да даваш ТЕЛКа в училище при положение, че детето ти влиза класирано на общо основание?

# 184
Санака, каква ръка на сърцето? Подпис, дата, място и пръстов отпечатък с кръв трябват. Wink

# 185
Здравейте!Първо да пожелая успех на всички деца!Пиша за първи път и се извинявам  за тъпия въпрос,но на вас излезе ли ви,че заявлението ви е прието успешно,както е показано в инструкциите?При нас излезе само вх. ном и дата и като го дам за печат няма нищо попълнено  по точка Б,В,Г.Дали при всички е така.Извинявам се още веднъж,но ни е за първи път.Благодаря.
Да, излиза
Скрит текст:

само това излезе.Това предполагам значи ,че е прието.

# 186
  • София
Щом има вх.номер, това е самото потвърждение 👍

# 187
  • Sofia
Не се притеснявайте толкова с това медицинско - като участвала в прием в професионална гимназия, мога да ви кажа, че грам не сме задълбавали какво пише на него.

# 188
В дясно има иконка принтерче, оттам ще ви излезе на екран цялото заявление и ще сте сигурни, че всичко е попълнено по реда си...
Радост, това ми изглежда като "следващ" екран, след този, който elix показа. Щом има входящ номер, значи е успешно подадено Hands V

# 189
  • Пловдив
Подадохме точно за 6 минути. Щеше да е по-малко, ако не карах набора да потвърждава изрично и с ръка на сърцето всяко въведено желание. 🤣 Айде, на късмет да е!

Ох, бе [b]sanaka,[/b ] не е лесно да си адвокат. Simple Smile  

Р.Р .- представих си голямата, живот и здраве,  как ще ни строява в редици да се кълнем с ръка на сърцето.

# 190
  • София
Санака, каква ръка на сърцето? Подпис, дата, място и пръстов отпечатък с кръв трябват. Wink
Смеете се вие, но аз  имам такъв документ от сина, собственоръчно написан, дата, подпис, всичко, както си трябва. За щастие, не се наложи да го използвам..

# 191
  • София
Подадохме точно за 6 минути. Щеше да е по-малко, ако не карах набора да потвърждава изрично и с ръка на сърцето всяко въведено желание. 🤣 Айде, на късмет да е!

Ох, бе [b]sanaka,[/b ] не е лесно да си адвокат. Simple Smile   

Р.Р .- представих си голямата, живот и здраве,  как ще ни строява в редици да се кълнем с ръка на сърцето.
Е то като се има предвид споделеното от Санака в годините за професии/избори  в семейството, трима вече са се заклели тържествено, още един след някоя и друга година го чака клетва, та логично и най-малкия семеен член не са го оставили капо без клетва.. Simple Smile

# 192
A каква е целта да даваш ТЕЛКа в училище при положение, че детето ти влиза класирано на общо основание?
Ами например да се знае за състоянието на детето, то в системата ще им се визуализира, че е било и със СОП до 7 клас. Също така предстои ново явяване на ТЕЛК, детето ще е в ново училище и ще ми трябва и психолого - педагогическа характеристика.
А и децата с ТЕЛК имат право на стипендия, т.е все пак документът в един момент ще влезе в училището, нали?

# 193

А и децата с ТЕЛК имат право на стипендия, т.е все пак документът в един момент ще влезе в училището, нали?
Така ли? От кой клас и как става? Някъде се подава нещо ли?
Благодаря ти предварително Simple Smile

# 194
Много силно подкрепам този начин на мислене!

Дано да няма други идиоти като мен. Направих си кафе и пуснах да разцъкам инфоприема и таймерчето се включи. Бързо събудих госпожицата и с нещо като ръмжене от нейна страна подредихме желанията. Ако трябва да съм честна моята подредба изобщо не съвпадна с нейната, но се примирих и ги подадох както тя искаше.
По повод "болните амбиции", които се коментираха в предишната тема искам да кажа само, че колкото и да е луд родителят ако детето не покаже резултати няма да станат нещата. И е нормално да понатискаме малко поне в тази възраст. Не мисля, че е редно да оставяме дете на 13-14 години само да си ПРЕЦЕНЯ. Моята например иска да става инфлуенсър, но тъй като не разбрахме какво трябва да учи за тази модерна професия, отива в МГ.

Общи условия

Активация на акаунт