Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 243
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 830
Може би МОН може да информират приетото дете кое по позиция на бала в дадената паралелка. Това едно време се виждаше на стените на плача или на листовете залепени с приетите. Така някой може малко по-прецизно да прецени шансовете си. Пак няма гаранции, но няма да в информация, издаваща поверителността на другите.

# 1 831
Днес някой ще реши да си остане на това място и да не участва на второ, това ще промени развоя на класирането и за други. И не са един и двама тези, макар и един на практика само променя ситуацията за много деца по веригата.
Всички за успокоение си казват, че всичко е за добро и вселената си знае работата. Но не за всички ще е за добро, макар и да не знаем отсега.
Въпросът е че, вселената в случая за някои деца е семейство комплексари от някъде си.
Аз не бих направила такова нещо само защото мога и да причиня стрес на семейства, ама всеки си знае.

# 1 832
  • София
Здравейте! Какъв е шансът според вас на второ класиране да отиде в 31-во с немски и английски - 4 точки разлика? Благодаря предварително за мненията!
Миналата година е паднал малко балът, така че нищо не губиш да пробваш и за второ класиране!

# 1 833
Здравейте! Какъв е шансът според вас на второ класиране да отиде в 31-во с немски и английски - 4 точки разлика? Благодаря предварително за мненията!

Само да ни приемат във френската, веднага освобождаваме едно място в немската паралелка на 31во. 😉
Шегата на страна, според мен 4т не са много и има шанс да падне балът.

Стискам палци и на двете тогава! 😃

# 1 834
  • Sofia
Младежът е приет на второ желание - 2НЕГ (73то). Очаквано беше, щастлив е, аз също! Чудя се дали да ходим на второ и да догонваме 1НЕГ, като гледам няма шанс много.

Кой е вторият ви език? И моето момче е така НЕ/ФЕ. Ще се пробва на второ да се качи в паралелката НЕ/АНГ, но до Първа едва ли ☺Той е доволен аз също!!! И все пак играем за Второ. Успех и на вас!
Нищо не губим ! 🤟🤟🤞🤞

Моето момиче също е прието в 63то Немски с Френски. Ще подадем за второ класиране за 91во, пък каквото стане. Не й стигат 6,5 точки

# 1 835
  • София
Мур, аз дадох възможен довод.. Дете съм с афинитет към мат и живея  в град Х, в който има МГ, ама не на баш желаното от мен ниво. Хем ми се иска да остана в   Х, да съм си с мама, татко и приятелите, хем ме дърпа да отида  в София, понеже ще ми предава в английската паралелка учител като Киселова.. Имам  роднини в София, ще има и къде да отседна. Нашите са склонни да ме пуснат, а аз  до последно се колебая. Нито съм сигурна, че ще отида в голямото село, нито съм пуснала заявлението в София само за спорта, просто си имам колебания и това е.. Тогава какъв човек съм, неморален ли?

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 18:36 от пенсионирана русалка

# 1 836
  • София
Точно с 4 точки е паднал миналата година балът за тази паралелка според таблицата. Така че имате реален шанс Simple Smile

Само да ни приемат във френската, веднага освобождаваме едно място в немската паралелка на 31во. 😉
Шегата на страна, според мен 4т не са много и има шанс да падне балът.

Стискам палци и на двете тогава! 😃

# 1 837
  • Сф
Откакто следя класиранията , винаги се стига по някое време до нюанса с "ощетяването", " справедливостта" дори до тъпаците, които заемат местата на умниците на 3 то и четвърто класиране . ( Въпреки че на 3 то за Сф бала традиционо се качва още нагоре) .
 Вижте, това е индивидуална борба , правилата и изпита са еднакви за всички! Това, което на някой изглежда несправедливо или коравосърдечно със сигурност има своето основание за самия играч. Един добронамерен съвет-гледайте си вашата паничка и как ще я подредите най- добре за вас вместо да чакате евентуален  подарък от непознат участник.
Честито на приетите по 1 во желание и успех на продължаващите борбата!

# 1 838
Първа точка в плана за най-щастлив ден е изпълнена. Приета е в 18 су с корейски. За това мечтаеше. Поляхме го с вино и паста в най-якото италианско ресторантче, а сега се приготвяме за концерта. Не можем да си намерим място от щастие.
На всички постигнали желанията си честито, а на чакащите второ класиране много успех.
Много се радвам за вас❤️

# 1 839
Приета е на първо класиране в 18-то корейски с английски това искаше.
Ние също си кандидатствахме в двете области, но тя отива със сигурност да учи в София.

Системата позволява кандидастване в повече от една област...няма място за сърдене.

Успех на чакащите 2-ро класиране.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 19:40 от ledenotomomiche

# 1 840
  • София
Не се ядосвайте, второ класиране на практика е решаващото. Тогава стават промените, разместванията, кой се е записал... то показва по-реалните шансове. Да, чудесно е да са приети децата на първо класиране по първо желание, но малцина имат този шанс.

Така че не се терзайте, изчакайте си второ класиране, дори да имате минимален шанс да се преместите нагоре по желанията, пак е нещо и всичко се случва, а най-вече - НИЩО не губите. Само още няколко дни чакане, ама то цяла година това се чака така или иначе.

Пример от миналата година - балът на така желаната Испанска падна само с 2 точки (а на нас ни трябваха още 4). За сметка на това балът на 73 с АЕ падна с 6 точки, въпреки че по прогнозите (+ предната година) трябваше да падне само с 2. Така че всичко се случва!

# 1 841
  • София
Ние сме в 32.СУ

# 1 842
По първо желание 31 СУЧЕМ ИЕ/АЕ Край., свърши се. Късмет на тези ,които отиват на второ класиране!

# 1 843
Хора приеха го моя синковец. ЕГ Пловдив Английски с НЕ. Племенника също е приет там Английски с НЕ. Щастливи са, няма да се чака второ класиране, това им бяха първите желания. Ще се полива стабилно тая вечер. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 1 844
Мили хора, много се радвам за физиците в НПМГ, за Ахони и многото други приети по първо желание (много страници минах по диагонал, не запомних всички, извинявайте). Аз не приемам това за хвалба, а като споделяне, след като една година вече си пишем редовно тук. В темата сме си споделяли и нетолкова цветущи резултати, терзания, шегували сме се, чувствам ви приятели вече задочно. Успех на тези, които ще изчакат второ класиране.
Би трябвало за ФЕГ да паднат баловете за момичета с 3.5т, нали? Питам за познато дете, на което ФЕГ е мечта, но за малко е под чертата. Интересно, че мин бал за трите паралелки без латински, е еднакъв. Вероятно има доста деца в този диапазон (около 455т). Те ще си подадат за второ хората, но благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт