Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 300
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 785
Втора Английска е хит тази година. Невероятни балове за момичета. Първото прието е с 494,5 точки
Там си е искало детето, в 31 гледам максимален бал 478  за паралелка ИЕ/АЕ

# 1 786
  • София

Санака, пропуснала съм. Нищо не разбирам от прогнозиране на балове, но твоето ми изглежда по-логичното

И на мен така ми се струваше и затова така съм смятала. Истината е, че никой не можеше да предвиди как ще се отрази промяната на паралелките във 2АЕГ тази година. Може би истината ще е някъде по средата. Предстои да видим.

# 1 787
Аз лично не бих пуснал детето си в 7 клас само в друг град. Опс, в 8 клас, все тая. Но всеки си знае. Може би единствено ако е в Льо Розе😂😂😂

# 1 788
Да, хайде от нас да мине, в Льо Розе и аз го пускам 😂

# 1 789
  • София
Ние сме в 133 с ФЕ/РЕ, това ни беше 2 желание
А, сега, ако искаме за 2 класиране, НЕ се записваме, а отиваме в училището, е което е прието детето и подаваме молба за 2ро?
Да.

Девойката се бори за инт. дизайн Вазова, като балът и е така 394.75

Професионална гимназия по дизайн "Елисавета Вазова"   Интериорен дизайн - ФЕ   394.75   0.00   411.50
Миналата година няма балове, с които да сравнявам, дали ще има шанс?

# 1 790
Аз лично не бих пуснал детето си в 7 клас само в друг град. Опс, в 8 клас, все тая. Но всеки си знае. Може би единствено ако е в Льо Розе😂😂😂

Зависи къде живееш и какъв потенциал има детето ти.

# 1 791
Дъщеря ми е приета първо желание, първо класиране СГСАГ.
Отварям скоба, че тя избра геодезия, а не архитектура да запише на първо място.
Отварям още една скоба, че влиза в тази специалност абсолютно на косъм.

И съм супер впечатлена че в трите паралелки с най-висок бал в СГСАГ- Архитектура с АЕ, Архитектура с НЕ и Геодезия, балът се е вдигнал с над 30 точки спрямо миналата година...

Доста съм озадачена...

При езиковите гимназии толкова ли е нараснал балът или това е някаква нова тенденция към по - технически специалности тази година?

# 1 792
Това не го знам, ама и то не ми звучи като достатъчно, за да я пусна Laughing

# 1 793
Здравейте! Имаме ли някакви шансове за второ класиране за по-желана специалност? Дъщеря ми има бал 377. Мин. за бал момчета е 388.00, а за момичета 381.50. Имаме 4.50 точки разлика, това е много, нали?
Не е много, имате шанс! Успех!!

Само не разбирам защо за желаната гимназия резултатите от миналата година на 1 класиране са:
- момчета - 377 - 389
- момичета - 370 - 400
а на 2 класиране са:
- момчета - 381,5 - 389
- момичета - 370,5 - 396
Защо се вдига балът

# 1 794
  • София
Ние сме в 133 с ФЕ/РЕ, това ни беше 2 желание
А, сега, ако искаме за 2 класиране, НЕ се записваме, а отиваме в училището, е което е прието детето и подаваме молба за 2ро?

Вие не сте ли доволни от 133 , много е хубаво това училище, иначе ДА отивате в училище и подавате за 2ро класиране.
Къде искате повече от това ? Може и на лични от любопитство питам не от друго.

# 1 795
Тези от МОН убиха целия съспенс! Сега щяхме да рефрешваме, да подскачаме, да се вълнуваме, а то..... скука!
И ся гледай как изненадват всички и ги пускат в 13,30 😅 да не им сбъгяса системата

За друго може и да не познавам, ама тука вземам приз. Ся се върнах назад и гледам че първия пост че има класиране е от 13,34 Simple Smile от това поне съм доволна Simple Smile

# 1 796

Зависи къде живееш и какъв потенциал има детето ти.
Местиш се с детето.

# 1 797
Много си зависи от детето. Моето може да се справи да живее на общежитие. Има и желание. Като се има предвид, че аз не го подтиквам да ходи там, не би било справедливо и да го спирам, ако му се отвори шанс.
Ей така си разсъждавам само хипотетично, засега сме се запътили само към нашето си училище в понеделник Simple Smile

# 1 798
  • София
Първа точка в плана за най-щастлив ден е изпълнена. Приета е в 18 су с корейски. За това мечтаеше. Поляхме го с вино и паста в най-якото италианско ресторантче, а сега се приготвяме за концерта. Не можем да си намерим място от щастие.
На всички постигнали желанията си честито, а на чакащите второ класиране много успех.

# 1 799
Здравейте! Имаме ли някакви шансове за второ класиране за по-желана специалност? Дъщеря ми има бал 377. Мин. за бал момчета е 388.00, а за момичета 381.50. Имаме 4.50 точки разлика, това е много, нали?
Не е много, имате шанс! Успех!!

Само не разбирам защо за желаната гимназия резултатите от миналата година на 1 класиране са:
- момчета - 377 - 389
- момичета - 370 - 400
а на 2 класиране са:
- момчета - 381,5 - 389
- момичета - 370,5 - 396
Защо се вдига балът

Коя е тази гимназия и за коя паралелка става дума? Вдигане не 2-ро класиране може да има единствено от прекласиране на дете с по-висок бал.

Общи условия

Активация на акаунт