Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 094
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, знаете ли по кое време в петък излиза класацията? Съжалявам, ако е коментирано. Има стотици отговори и не мога да проследя всичко.

# 691
Не всяко дете, което не е прието на първо желание участва на второ класиране! Много деца се записват там, където са приети на първо класиране, без значение кое желание им е. Но за второ класиране се разиграват само местата, на които няма записани деца - участват на второ класиране или са се записали в друга област и повече не участват, на деца, записани в училища към МК.

# 692
Това е шега. Нали не било приемливо да заемаш място в СМГ, ако имаш бал ама не си бил там до 7ми клас. Правилата позволяват, но за някои пишат тук, че не е приемливо.

Мама Ру, поправи ме ако бъркам. Но аз разбрах, че Вие имате шанс в две области на 2ро.

Ако някои дете иска в училище 2, обаче е прието в училище 3, на второ. И се записва в 3, понеже всчки се записват и не искат да рискуват на 3то.
Съответно вие сте приети на 2ро е друга област и в тази. Обаче имате едно дете и може само на едно място. Първото дете ще остане на по-ниско желание и това място ще отиде на трето.

На трето пак същото положение.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 10:09 от toplomliako

# 693
Здравейте, знаете ли по кое време в петък излиза класацията? Съжалявам, ако е коментирано. Има стотици отговори и не мога да проследя всичко.

Не мисля, че някой може да ви отговори на този въпрос честно казано Simple Smile

# 694
Миналата година в10.30-една майка сподели

# 695
При щерката вече има оценки. И аз вече си мисля, че някой ги пише на ръкаи нищо не наливат.

# 696
На медицинското, което трябва да се прикачи и двете страни ли е необходимо да се сканират(снимат)?

# 697
Оценките са в електронните дневници, нали после разпечатваха и свидетелства за основно образование? Но после ги  прехвърлят към НЕИСПУО, никой не си играе да ги въвежда на ръка дете по дете.
Медицинското ми го сканираха на работа и от там го прикачихме, защото аз подавам от телефон и адоб райдъра на свэрши работа. Само от едната страна, на втората нямаше нищо, какво да му сканират? Но моето го разпечатаха в лекарския кабинет, ако е от старите хартиени бланки те са двустранни, доколкото помня.

# 698
  • София, Лагера
Току-що взех големия от летището, върна се от Берлин, беше на пробен униветситет там (сега ще бъде 11 клас).
Питам го как се е справял с немския с нейтив спикърите, а той: "А, аз на английски си говорех" Laughing Диване! Ще го "обадя" на класната му!

Ноеми, направо ми събра очите с 4 деца, едно, което сега завършва 11 клас, едно, което сега завършва 12 клас (2019 г е било 7-ми клас), едно, което сега ще бъде 11 клас и едно, което е 7-ми клас.
Грешка, завърши 11 и сега ще бъде 12 клас. Ама защо така си се втрорачила в мен, че чак и да ми смяташ датите кога са ми родени децата  Laughing . Те какво толкова важно значение имат за контекста на това, което пиша? Темата е за 7 клас и на никой не му пука на колко е големия.

# 699
На медицинското, което трябва да се прикачи и двете страни ли е необходимо да се сканират(снимат)?
Смятам да, при нас е формат А4 издаден от компа на лекаря - и двете страни на една страница. Ако при вас има две страни /и сканирате сами от телефона си/, които не могат да се снимат едновременно, тогава двете снимки ги вмъкнете в един уорд документ на една страница, и я запазете в пдф формат, който е изискваният за подаване.

# 700
  • София
Аз не мога да вляза в профила - дава ми, че няма връзка със сървъра. Сигурно му наливат оценките. Joy

# 701
Забелязах, че миналата година  паралелката във 2АЕГ - АЕ/ИЕ е с много по-висок бал от 1 АЕГ - АЕ/ИЕ.  - 465.5  на 449.5, почти колкото е минималния бал за 164 ИЕГ. За другите паралелки не е така. Защо ли? На какво се дължи това предпочитание към точно тази паралелка във 2 АЕГ.

# 702
Аз не мога да вляза в профила - дава ми, че няма връзка със сървъра. Сигурно му наливат оценките. Joy
В профилът на дъщеря ми вече има оценки.(София)

# 703
В профилът на дъщеря ми вече има оценки.(София)
...и при нас.

# 704
  • София
Забелязах, че миналата година  паралелката във 2АЕГ - АЕ/ИЕ е с много по-висок бал от 1 АЕГ - АЕ/ИЕ.  - 465.5  на 449.5, почти колкото е минималния бал за 164 ИЕГ. За другите паралелки не е така. Защо ли? На какво се дължи това предпочитание към точно тази паралелка във 2 АЕГ.
Всъщност общо трите паралелки с испански на 2АЕГ миналата година са с по-нисък бал от тези с испански в 1АЕГ. Не знам какво точно гледате.

Общи условия

Активация на акаунт