Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 085
  • 2 774
  •   2
Отговори
# 705
колоната бал в Оценки попълнена ли ви е?
има следното съощение и е празно * Колоната Бал ще бъде попълнена след приключване на балообразуването

# 706
Скрит текст:
На медицинското, което трябва да се прикачи и двете страни ли е необходимо да се сканират(снимат)?
Смятам да, при нас е формат А4 издаден от компа на лекаря - и двете страни на една страница. Ако при вас има две страни /и сканирате сами от телефона си/, които не могат да се снимат едновременно, тогава двете снимки ги вмъкнете в един уорд документ на една страница, и я запазете в пдф формат, който е изискваният за подаване.

Да, на двете страни е писано и има печати. Тънка жълто-бежова е хартията и дори е по-скоро за такива дето ще почват работа:) Ама квото такова.
Аз още не съм подала желанията. Не знам как по 20-30 редят хората. Аз до тук само 3 имам, които са желани и бала е на кантар и сега трябва да почвам да редя по несимпатични паралелки с бал отново на ръба и едва тогава тези за зор-заман. Не очаквах да е толкова трудно.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 11:18 от dalil

# 707
А ако не качиш медицинско в системата нали няма никакви последствия?

# 708
колоната бал в Оценки попълнена ли ви е?
има следното съощение и е празно * Колоната Бал ще бъде попълнена след приключване на балообразуването
При нас е празно, говоря за оценките от дипломата.

# 709
  • София
В 1 АЕГ мисля, че паралелките с ИЕ са 2, а във 2 АЕГ са общо 3, което обяснява малко по-ниския бал - реално приемат повече деца, които искат точно тази комбинация.

# 710
А ако не качиш медицинско в системата нали няма никакви последствия?
Медицинско може да се представи и по време на записването.

# 711
  • София
Здравейте, знаете ли по кое време в петък излиза класацията? Съжалявам, ако е коментирано. Има стотици отговори и не мога да проследя всичко.

Омммм, ще попитам кълбото Misc Crystal Ball

# 712
А някой би ли искал удостоверение за раждане? Че предстои пътуване в чужбина и се чудя дали за там или за записване на детето или по-скоро подаване на заявление за 2 класиране може да потрябва. Детето няма да присъства на записването, 13г.Не виждам да трябва такъв документ, има и ученическа  карта евентуално

# 713
И при нас ги " наляха " Laughing
Иначе за класирането никой не знае, но всички се надяваме да е по-рано

# 714
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И при нас вече са качени оценките от дипломата, няма бал. Медицинското ни е само на една страница, извадено на компютър, нашата лекарка доста отдаван вади така и профилактичните карти и медицинските.

# 715
И ние имаме оценки

# 716
С риск да ми се скарате и да е коментирано:
При нас ситуацията е следната:
Подадохме за 2 области. Почти съм сигурна, че в област 1 ще я приемат на 1 класиране. За област 2 съм почти сигурна, че няма да я приемат на 1 класиране, вероятно и на 2-ро, но много искаше да пробваме с... испански език.
Ако се запишем в област 1 на 1-во класиране и не е приета в област 2 на 1-во класиране, аз имам ли ангажимент да ходя до това училище, в което НЕ е прието детето и да кажа, че вече сме се записали в друго училище на 1-во класиране?
Благодаря предварително за отговорите.
На нас в 9 ч ни " наляха " оценките.

# 717
  • София
Не, нямаш такъв ангажимент. Joy

# 718
В 1 АЕГ мисля, че паралелките с ИЕ са 2, а във 2 АЕГ са общо 3, което обяснява малко по-ниския бал - реално приемат повече деца, които искат точно тази комбинация.
По тази логика трябва да е точно обратното, според мен. Във 2 АЕГ са приети повече ученици, значи балът трябва да е по-нисък.

# 719
Не разбирам истерията с това изобразяване на оценките в системата… това е някакъв технически процес…

Общи условия

Активация на акаунт